3.1.2018 12:00

Blúdenie 16

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Príbeh o mne...

" Luky, nerob to, však to ešte ani nevieš na 100%... Vieš ako jej ublížiš?“ snažil som sa ho odhovoriť.

„Viac jej ubližujem, keď jej to tajím. V poslednej dobe sa stále hádame, lebo niečo tuší a ja jej to zatajujem. Už som v aute, idem rýchlo za ňou, potom ti napíšem,“ dopovedal a zložil.

Stál som tam ako taký stĺp. Alebo skôr tĺk, lebo som ničomu nerozumel. Tak konečne oddychujem, Paľovi rodičia sú super, všetko je super a zas sa musí niečo dokaziť. Čo vyrieši tým, že jej to povie? Však len bude na pochybách, bude žiarliť dvojnásobne a nakoniec sa rozídu. Akoby som reagoval ja, keby mi povedal Paľo, že ho priťahujú aj ženy? Netuším. Ale vlastne trochu tuším. Dvojnásobne viac by som žiarlil a nakoniec by sme sa asi rozišli. Nemám rád bisexualitu. Beriem ju ako výhovorku na to, aby človek mohol spať s oboma pohlaviami. Pretože bisexuáli nie sú dvakrát verní. Aspoň tí, ktorých som poznal ja a do tejto poviedky sa nedostali, lebo týždňové známosti tu neopisujem. Z predstavy bisexuálneho Paľa ma vytrhol on sám.

„Láska, kto ti volal? Už som sa začínal báť,“ spýtal sa keď ku mne prišiel.

„Lukáš. Len mi chcel oznámiť, že je na ceste na Oravu a ide Mii povedať, že je bisexuál, pretože to pochopil po našej spoločnej návšteve... Povedz mi na čo to je dobré?“ spýtal som sa Paľa.

„Jemu jebe?“ vypadlo z Paľa.

„Ja neviem. Asi jedná skratovo. Dúfam len, že sa mu nič nestane,“ strachoval som sa.

„To jediné by ho zachránilo. Chudák Mia,“ priznal Paľo a šli sme naspäť k rodičom.

Jeho rodičia boli naozaj super. Trápny moment ticha nenastal, pretože sme sa mali stále o čom baviť a mal som pocit, akoby Paľo dopredu poskytol informácie o mne svojim rodičom, pretože sa pýtali na veci, ktoré mňa najviac bavili. Asi o mne minulú návštevu veľmi často rozprával.

„Od septembra nastupuješ na žilinskú hotelovku?“ spýtal sa Jozef.

„Áno, prijali ma tam v máji. Veľmi sa na ňu teším, pretože ma baví cestovanie a chcem robiť v cestovnej kancelárií, alebo delegáta. Ale to sú ďaleké plány,“ priznal som sa rodičom.

„Človek by mal mať nejaký životný plán. Aj keď komu plány vychádzajú, však?“ poznamenala Michaela.

„To je pravda,“ súhlasil som, pretože som plánoval byť sám a užívať si a nikdy by som neplánoval, že ten sexy týpek v čiernom passate ma niekedy predstaví rodičom. A zrazu som tu sedel.

„Počkaj, počkaj, ty by si odo mňa akože chcel ujsť?“ zľakol sa Palino.

„Teba si samozrejme zoberiem so sebou láska,“ ukľudnil som ho a všetci sme sa na tom začali smiať.

„Kika by mala prísť podvečer, príde aj s Mišom. Konečne vypol aspoň trochu z práce,“ povedal Jozef.

„Kikin brat je totižto generálny riaditeľ pobočky jednej nemeckej firmy na Slovensku a má asi tak 2 týždne voľna do roka,“ uzrejmil mi situáciu Paľo.

„To je strašné. Čo potom ten človek z toho života má?“ čudoval som sa.

„To je presne sa pýtame aj my,“ súhlasil so mnou Jozef.

„A pri tom má pri sebe takú sexicu,“ zavtipkoval Paľo.

V tom mi zavibroval mobil.

„Ospravedlnte ma,“ kráčal som k lesu. Smska.

Od Luky:

Ahoj, tak som jej to povedal a pohadali sme sa. Vykricali sme si urcite veci. Je mi blbo. Idem domov, vypnem si mobil. Cau

No fasa. On je jak malé decko. A čo čakal? Že sa tomu poteší.

Ďalšie vibrovanie.

Volá: Mia

Preboha... Vôbec som nemal chuť to zodvihnúť. Ale musel som, potrebovala ma predsa.

„Prosím?“ ozval som sa.

„Ahoj...“ počul som vzlyky,“ bol tu Lukáš a povedal mi, že prišiel na to, že je bisexuál a trápi sa tým. Tak ma to prekvapilo až som na neho začala v afekte ziapať a vyhodila som ho. Cítim sa strašne,“ začala plakať.

„Zlato, to je normálna reakcia. Každého by to prekvapilo. Vyplač sa, to pomôže a uvidíš, že sa ukľudníš,“ zo mňa by teda pracovník núdzovej linky nemohol byť.

„Ja revem furt. Ale každý sa tu na mňa pozerá ako na debila. A nikomu nemôžem povedať, čo sa stalo. Však som na Orave. By ho šli upáliť.“ A znova plač.

„Ja hodím reč s Paľom a uvidíme, čo sa dá urobiť ok? Trochu sa snaž ukľudniť,“ snažil som sa ju upokojiť.

„Ďakujem Peťko,“ povedala a zložila.

Vrátil som sa ku rodičom a Paľovi. Asi na mne boli vidieť moje pocity a myšlienky, keď sa zrazu Michaela spýtala, čo sa stalo.

„Volala mi kamarátka. Najlepšia kamarátka. Majú problémy s priateľom, ona je na Orave u rodiny a necíti sa tam dobre a potrebuje sa vrátiť do Žiliny. Tak sa trápim s ňou,“ priznal som sa tak, aby nemuseli vedieť všetky detaily.

„Tak za ňou bežte. Na to sú predsa kamaráti. My to Kike nejak vysvetlíme. Však hocikedy môže prísť za vami do Žiliny,“ povedala Miška.

Toto ma prekvapilo. Oni sú fakt k zožratiu.

„Vy ste takí zlatí, naozaj ma to mrzí, robili ste si také starosti s prípravou a my teraz odídeme,“ mal som výčitky svedomia.

„Tým sa netráp, to neboli starosti, však aj tak ešte príde Paľova sestra Kika a chceli sme ťa spoznať, spoznali sme ťa večer by si si aj tak neužil, lebo by si rozmýšľal nad kamarátkou,“ upokojil ma Jozef.

„Tak idem pre kufre,“ ponúkol sa Paľo a netváril sa, že by bol nejaký sklamaný. Asi to aj čakal.

„Vy ste naozaj bomboví,“ vypadlo zo mňa.

„Óóóóó, ďakujeme. Ty si tiež veľmi inteligentný a šikovný chlapec, sme radi, že sme ťa spoznali,“ pochválili ma obaja.

„Ďakujem ešte raz za všetko,“ poďakoval som sa a objal ich.

Kráčali sme k domu, kde už stál Paľo s kuframi pri aute. Naložil ich, rozlúčili sme sa a vyštartovali sme. Zavolal som Mii, nálada sa jej naozaj očividne zlepšila, keď som jej povedal, že ideme za ňou, nech nadiktuje adresu. Chvalabohu bolo to na okraji Dolného Kubína, tak z Liptovského Mikuláša to nebolo až tak hrozne.

Keď sme došli k domu, kde bývala Miina rodina, stála už pri bráne. Asi naozaj túžila ísť domov. Oči mala celé uplakané a narýchlo namaľované. Naložili sme jej kufre k tým našim, sadli sme si spolu dozadu a hladkal som ju. Po ceste do Žiliny mala výčitky svedomia, že nám pokazila návštevu, že si to vlastne zaslúži, že je škaredá, slepá a hocijaký iný chalan je lepši ako ona. Mal som čo robiť aby za jazdy nevyskočila z auta. Asi by toho bola schopná. V aute sme sa dohodli, že dnes bude spať u nás a zajtra pôjde k sebe domov. Paľo šiel svojím typickým samovražedným štýlom jazdy, ale so mnou to už nič nerobilo. Myslím, že budem nervózny až keď pôjdem v aute, ktoré pôjde pomaly.

Keď sme prišli k Paľovi domov už bola tma. Zložili sme kufre, naše v spálni, Miin bol v obývačke a otvorili si víno. Toto musíme zapiť. Paľo moc nepil, pretože sa dosť zabával na tom, ako sme s Miou pripití. Pozerali sme nemeckú superstár a spievali spolu so súťažiacimi, aj keď sme nepoznali slová. Keď máte v sebe fľašu vína, nie je to podstatné.

Veľa si z toho večera nepamätám, však keď naberiem odvahu spýtam s Palinka.

Zrazu som bol pri nejakom jazere. Bolo strašne teplo, slnko svietilo ako cez lupu a mal som chuť sa vyzliecť. Aj som sa vyzliekol, kráčal po piesku, keď som zrazu uvidel tlupu asi 20 skínov neďaleko pri mne, tiež boli nahí, a hladkali sa.

„Poď k nám, zajačik,“ zavolal ma jeden z nich. Ja som však padol na kolená a snažil sa k nim dostať, no stále som bol na jednom mieste. Bol som z toho unavený, tak som si ľahol a zaspal.

Otvoril som oči, ležal som na zemi a na celé telo mi svietilo slnko, ktoré sa odrážalo od balkónových dverí. Mia ležala za nou na gauči a obíjmala jeden z vankúšov. Bol som celý prepotený a smradľavý. To čo bolo za víno? Fuj... Na balkóne bol Paľo, no nemal som odvahu na to, aby ma zacítil takéhoto. Rýchlo som bežal do sprchy. Ten prúd vody ma dostatočne prebral, chvalabohu ma nebolela hlava. Však som nebol ani opitý. Teda, aspoň som si to myslel.

Po sprche som si nalial džús a sadol za stôl, kde už jedli Mia s Paľom.

„Dobré ránko,“ pozdravil som sa a odpil si.

Obaja sa ozdravili a Paľo sa šibaslky usmieval.

„No tak začni, čo sme robili?“ spýtal som sa ho.

„Ale skoro nič, spievali, tancovali, potom ste sa bozkávali, a nakoniec si prišla na to, že Lukyho miluješ a napísala si mu asi 20 smsiek, keďže mal vypnutý telefón,“ oznámil nám Paľo.

„Počkaj, ty si na to prišla až po bozkávaní so mnou? Asi som sa urazil,“ zavtipkoval som.

„Naozaj som na to prišla? Mali by sme sa s Lukášom naozaj porozprávať. A Peťko, určite sa bozkávaš skvelo, aj si však veľa nepamätám,“ ukľudnila ma Mia.

V tom jej začal vyzváňať telefón.

„Super, Luky,“ povedala nám.

„Haló,“ zodvihla a zazívalo sa jej.

„Aj ja si myslím, že by sme sa mali porozprávať,“ .... „ Nie, som u chalanov, včera pre mňa prišli,“...“ Dobre, tak príď, zatiaľ si dám sprchu. Teším sa, pa,“ dopovedala a zložila.

„Do pol hoďky príde, tak sa idem vychystať, chalani, ďakujem vám za včerajšok, naozaj ste mi pomohli, mám vás rada,“ oboch nás pozobkala.

„Aj my teba,“ povedal som a dopil pohár džúsu.

„Inak poobede ideme za Rišom, ževraj ho zanedbávame. Ja zatiaľ idem trošku pracovať, obed si dáme u Riška,“ oznámil mi Paľo. Tak oni za mojím chrbtom spolu komunikujú? A pred mesiacom by si ešte vyškriabali oči. Riško? Naozaj povedal Paľo Riško???

„Kedy ste spolu rozprávali?“ spýtal som sa udivene.

„Včera v noci, ty si mu totižto nedvíhal,“ odpovedal Paľo a otočil sa k notebooku.

Mia za chvíľu vyšla zo sprchy, rozlúčili sme sa a odišla. Ja som na notebooku skontroloval všetky možné sociálne siete, zavolala mame aká bola návšteva, že sme už u Paľa, lebo Mii nebolo dobre a dostala depku a boli sme s ňou a že poobede ideme do Martina. Tak mi odkázala, aby sme ich prišli pozrieť. Pokúsime sa, ak neprídeme dnes, prídeme zajtra. Okolo obeda Paľo zavelil, že vyrážame a keďže som bol už dosť hladný, nemal som nič proti.

Cesta bola ako vždy rýchla a pred Martinom som zavolal Rišovi, kde je. Povedal, že je v posilke, že nestíha, tak máme dôjsť tam. Tlmočil som to Paľo a zachvíľu sme boli pred budovou.

Sadol som si na recepciu k Mii a Paľo šiel k Rišovi.

„Ahoj Kika, máš sa?“ spýtal som sa Kiky a bol som rád, že ju znova vidím.

„Totálne super. S Mišom ideme na dovolenku o dva týždne. Do Chorvátska. A čo ty?“ spýtala sa Kika.

„Tak to gratulujem. My sme boli s našimi len na Sardínií, ale tie ostrovy sú všetky nádherné. Ja celkom fajn, včera sme boli u Paľkových rodičov a sú úžasní. Tak som taký šťastný,“ pochválil som sa.

„To je super,“ priznala Kika a chalani už šli k nám.

„Ideme?“ spýtal som sa Paľa s Rišom.

„Už hej,“ povedal Rišo a rozlúčil som sa s Kikou.

Každý sme šli svojím autom, teda my Paľovým a Rišo svojím. Chalani si dávali preteky, z čoho som bol nervózny, lebo som bol ešte aj hladný.

Po príchode do Rišovho domu sme si sadli za stôl a Rišo vytiahol z rúry misu, na ktorej bola kačka s plnkou a lokšami. Mňamka. Naplnil som sa úplne do prasknutia.

„To si piekol ty?“ spýtal som sa.

„Že pochybuješ,“ odpovedal Rišo.

Po jedle sme si všetci traja sadli na gauč. Bolo mi strašne teplo. A pri pohľade na tých dvoj sa to ešte zhoršovalo.

Boli tak sexy. Tie ich svaly, Rišovo čierne tielko, Paľovo červené obtiahnuté, tie široké stehná, dlhé chodidlá.

„Chalani, nebude vám vadiť, keď sa trošku vyzlečiem, je mi strašne teplo,“ chcel som ich trošku dráždiť.

„Nie, vôbec,“ povedal Rišo a usmial sa.

Dal som si dole tričko, kraťasy a zostal iba v červených Calvinoch. Sadol som si na gauč vedľa Paľa.

„Ladíme spolu tou červenou,“ podpichol som ho a začal ho hladkať po tričku.

Paľo sa natiahol a vyzliekol si tričko.

„Teraz ti musím dať dole slipy, aby sme ladili,“ povedal Paľo.

Pozrel som sa na Riša, ktorý si pohľad na nás dvoch užíval. Dal si dole tielko a kraťasy. Paľo ma položil na chrbát a dal mi dole slipy...

Môj krásavec už stál ako prápor. Pohľad na tých dvoch bol naozaj úžasný. Postavili sa vedľa seba, hladkali si svaly a dráždili ma. Teraz som bol v úlohe diváka ja. Rišo sa sklonil a začal fajčiť Paľov penis. Videl som, že to robia naschvál, aby som vybuchol od nadržania. Začal som sa divoko honiť, čo si všimli hneď.

„Mali by sme mu dať čo proto,“ povedal Paľo a sklonil sa k môjmu zadku. Presne som vedel, čo bude nasledovať. Ten jeho šikovný jazyk bol ako dar z nebies. Na milimeter presne vedel, kde ma to najviac dráždi. Vzdychal som ako najviac som vedel.

„Choď ho umlčať,“ prikázal Paľo Rišovi a ten vedel, čo má robiť.

Kľakol si nad moju tvár a do úst mi zastrčil jeho vajcia. Boli hladko oholené a napnuté. Presne takýto sex som chcel vždy zažiť. Paľo sa ani nemusel moc snažiť, otvorený som bol v momente. Nachvíľu dal pokoj mojej diere, až som sa zľakol, čo zas vymyslel, no ukľudnil som sa, keď som zacítil jeho namazaný žaluď obtierať sa o môj otvor. Bol som však zamestnaný Rišovými guľami. Ani som sa nenazdal a Paľov krásavec bol vo mne celý. Paľo sa s tým dlho nehral a už mi ho narážal von a dnu do diery.

Rišo sa otočil čelom k Paľovi a zodvihol mi nohy do výšky. Tá bezmocnosť ovládať vlastné telo ma vzrušila ešte viac. Pohľad na 2 svalnatých chlapov, pri čom jedného som mal v zadku a druhému som žužlal gule bol neskutočný.

„Chceš si ho aj ty vyšukať?“ ponúkol ma Paľo Rišovi.

„Ak ti ho môžem naplniť tak hej,“ ponúkol sa Richard.

A naozaj neklamal. Prirážal snáď ešte tvrdšie ako Paľo. Ten bol zatiaľ nad mojimi bradavkami a dráždil ich jazykom a prstami. Ziapal som ako zmyslov zbavený. Cítil som ako sa Rišov penis vo mne zväčšuje a tuhne a už som len čakal to teplo v zadku. Rišo ziapal ešte viac ako ja pričom mi kýmásal nohami hore dole ako dostriekaval. Vybral si penis a ja som myslel, že je po všetkom. To som sa však mýlil. Paľo ho veľmi rýchlo vymenil a trtkal moju vystriekanú riť. Onedlho to prišlo aj na neho a cítil som druhú dávku semena v zadku. To som už ani ja nevydržal a cítil, že sa mi hrnie semeno z gulí von.

Mal som pocit, že mi to snáď ide z piet. Kričal som až tak, že som strácal hlas. Paľo mi držal nohy vo vzduchu a spolu s Rišom sa šibalsky usmievali.

Ešte chvíľu som sa zvíjal vo vzrušení na gauči, keď som sa konečne ukľudnil.

„No pozrimeže akú nenásytnú kurvičku tu máme. Však ty by si zvládol aj piatich,“ poznamenal Paľo.

„Prinajmenšom,“ zasmial som sa, keď som chytil dych.

Šiel som sa umyť do kúpeľne a chalani si dali spoločnú sprchu. Potom som sa pridal aj ja, len ten sprchový kút bol nejaký úzky pre nás troch, tak Paľo vyšiel ako prvý.

Užíval som si pohľad na Rišove nahé telo a to ako po ňom stekal prúd vody. Hladkal som ho a Riško sa krásne usmieval. Ja ich chcem oboch. Dal by som si ešte raz povedať na také číslo. Môj sexuálny chtíč ešte viac narástol. Teraz budem nadržaný ešte častejšie. Toto chlapci robiť nemali.

Keď sme spolu prišli na terasu, čakal tam už Palino aj s tromi Radlermi. Rozprávali sme sa o tom, že s nimi chcem chodiť oboma naraz, po čom Paľo povedal, že sem tam si to môžeme spolu rozdať, dokonca aj ja s Rišom, ale chodiť spolu asi nebudeme môcť, keďže oni sú len kamoši. Čudoval som sa, že Paľo sa tak rýchlo zmenil z niekoho tak konzervatívneho na takého liberála.

„Láska, ty by si aj tak skúšal šťastie a keby som ti to nedovolil, tak by si ma podviedol a rozísť sa kvôli tomu s tebou nechcem. Ľudia sa dokážu zmeniť, keď majú kvôli komu,“ povedal a ja som sa mu hodil okolo krku. Poďakoval som mu a vrazil jazyk do úst. Do reality nás dostal Rišo.

„Vy ste spolu takí zlatí. Ale čo budeme robiť do večera?“ spýtal sa.

„Môžeme zájsť do obchodov a nakupovať,“ ponúkol som program.

„Potrebujem niečo na dovolenku, tak niekam zájsť môžeme,“ súhlasil so mnou Rišo.

„Fajn, ak sa pridám aj ja, nenechám vás samých. A večer ideme do Šangaja?“ spýtal sa Paľo.

„Hej a dokonca príde aj Mišo s Kikou. Mišo bude prvýkrát v gay bare,“ povedal Rišo.

„Tak to sa má na čo tešiť,“ povedal Paľo a zasmiali sme sa. Byť tam s troma chlapmi, to bude večer.

Vybrali sme sa teda do mesta na nákupy. Byť pri týchto dvoch bol naozaj úžasný pocit. Vyzerali ako moji bodyguardi. Rišo si nakoniec kúpil jedny slipové červené plavky, zopár tielok a žabky. Sadli sme si do kaviarne a osviežovali sa na terase chladenými čajmi.

„To Chorvátsko vám tak závidím. More, slnko, pláže. Sexy chlapci v sexy plavkách,“ nechal som sa uniesť predstavou.

„Aj ja sa teším, že konečne vypnem. Len sa bojím, že tam budem ako prívesok pri tých dvoch. Vždy som na dovolenky chodil s polovičkou. Nejaká sa na poslednú chvíľu vždy našla,“ zasmial sa Rišo.

„Toto je vlastné prvé leto, ktoré som nebol na dovolenke. Teda, naši chceli ísť so mnou do Španielska, ale ja som v tom čase začínal s Paľkom, tak som si užíval jeho. Ale neľutujem, pretože za toto leto sa mi toho deje toľko, že nevládzem všetko spracovať. Ďakujem chalani,“ poďakoval som im, pretože bola pravda, že väčšina vecí sa týkala týchto dvoch.

„S radosťou, aj budúci rok,“ povedal Paľo a odpil si.

Zrazu mi zavibroval mobil.

Od: Mia

Ahoj laska, vsetko sme si s Lukym vysvetlili, pochopila som to a dnes vecer sa dufam stretneme v Shangaji. Tesim sa, cmuky

Dnešok vychádzal. Chalanom som oznámil, čo mi Mia napísala a bolo vidieť, že sa aj oni potešili.

„By ste boli smutní, kebyže prídete o pohľad na Lukyho, čo?“ rypol som si.

„Som myslel, že dáme zajtra štvorku,“ povedal Rišo a obaja sa zasmiali.

„Poprosím takto nežartovať pred Miou, lebo vám vyškriabe oči,“ upozornil som ich.

„Kto povedal, že žartujeme?“ zabil Paľo a ja som už neprotestoval.

Keďže som si chcel obliecť niečo iné ako to, čo som mal na sebe, poprosil som Paľa, či by ma nehodil do Žiliny, mám tam totiž väčšinu vecí. Najprv protestoval, no potom som ho nejak uprosíkal. Tak sme sa rozlúčili s Rišom, večer sa totižto stretneme v klube a vyštartovali sme. Po ceste som dostal jeden nápad.

„Ahoj miláčik, o ktorej chcete ísť do Šanghaja?“ spýtal som sa Mii v telefóne cestou do Žiliny.

„Ahoj láska, okolo ôsmej, prečo?“ spýtala sa Mia.

„Nehodili by ste nás tam? Aby sme nemuseli chodiť dvoma autami, pretože budeme tiež v Žiline,“ odpovedal som Mii.

„Jasné, prečo nie, prídeme pre vás o ôsmej, ok,“

„Dobre, dik, tešíme sa,“ rozlúčil som sa a zložil som.

„Takže o ôsmej pre nás príde Mia s Lukym, tak dovtedy môžeš oddychovať,“ oznámil som Paľovi, ktorého táto správa potešila.

Doma som sa rýchlo prezliekol, Paľa som do toho donútil tiež, pretože som chcel aby sme boli obaja pekní. Tie Paľove tielka by som mu zakázal, pretože v nich bol tak sexy, že do žiadneho klubu sa mi ísť nechcelo. Ja som mal na sebe čierne tričko s vykrojeným výstrihom a tmavé kraťasy. V obývačke mi ešte Paľo dráždil bradavky cez môj veľký výstrih, ale musel som ho ukľudniť, pretože by sme zas skočili v sebe na gauči.

Čoskoro ma prezvonila Mia a z okna som videl, že už stoja dole aj s Lukym.

Vybehli sme von a videl som na Lukym, že je uvoľnenejší.

„Tak to je paráda, to je ročník 93?“ spýtal sa Paľo Lukyho.

„Áno, limitovaná edícia predávaná len v Nemecku,“ pochválil sa svojím autom Lukáš.

„Tak to je niečo. Tie nemecké autá z 90. rokov mali niečo do seba,“ Paľo bol ako v tranze.

„Ak chceš, môžeš šoférovať,“ ponúkol mu Luky.

„Že váhaš, dámy, dozadu,“ to patrilo akože nám s Miou.

„Ako inak,“ poznamenala Mia a sadli sme si dozadu.

Paľo si cestu užíval, stále híkal, bol unesený, Luky mu všetko vysvetľoval a my s Miou sme rozoberali ich rozhovor. Hudba hrala dosť nahlas, takže chalani vpredu nás vôbec nepočuli.

Mia mi porozprávala všetko do detailov, Luky ju pozval do reštiky v meste, ospravedlnil sa jej, vysvetlil jej to, že aj keď sa mu páčia chalani neznamená, že ju nemiluje, len k nej chcel byť úprimný a nechcel to tajiť. Zdalo sa, že Miu naozaj presvedčil o tom, že je jeho jediná a tak skoro ju nevymení. Mal som z nich radosť.

Pred klubom stálo už niekoľko ľudí. Vystúpili sme a šli rovno dnu. Pri vchode sme sa všetci zvítali s Rišom, ktorý nám oznámil, že sa k nám hneď pridá a objednali sme si pitie. Dnes hral môj obľúbený Dj, takže hudba hrala výborne.

Celú noc som bol na parkete, nepil som dnes alkohol, pretože som nechcel byť opitý a užíval som si noc aj tak. Keď som videl, že Mia má už nejaké to promile v sebe, povedal som jej, že sme si dali s chalanmi trojku, z čoho sa tešila, a musel som jej to celé vyrozprávať. Totižto Mia, keď je opitá, tak je strašne nadržaná.

Paľo spolu s Rišom boli strašne zlatí keď tancovali spolu. Videl som ako ich ostatné buzny obzerajú, chalani si to uvedomovali tiež a užívali, no keď zavolali medzi seba mňa a začali sme sa na parkete hladkať, cítil som tie nenávistné pohľady.

Keďže som potreboval niečo piť zašiel som k baru, kde ma čakalo prekvapenie. Za barom stál môj starý známy, bývalý spolužiak mojej sestry zo základky. Prišiel som k nemu a pozdravil ho.

„Ahoj Leo,“ pozdravil som ho a užíval si jeho prekvapený pohľad.

„Peťo, čau, čo ty tu?“ no bravúrna otázka.

„Som teplý, je sobota večer, tak kde inde by som ma byť,“ zasmial som sa.

„Nalejem ti niečo?“ ponúkol sa Leo.

„Poprosím ťa, jeden ľadový čaj. A čo ty tu?“ spýtal som sa na oplátku aj jeho.

„Tak som teplý, potreboval som prácu a tu niekoho hľadali, tak kde by som mal byť?“ prekvapil ma.

„Tak o tebe by som to nikdy nepovedal,“ bola to pravda, pretože Leo mal výzor väčšieho heteráka ako Luky.

„Vidíš, a som, s kým si tu?“ spýtal sa.

„S priateľom a kamošmi, vidíš, zanedbávam ich, tak sa vidíme neskôr, čus,“ rozlúčil som sa.

Keď som sa vrátil na parket, Rišo s Paľom už sedeli za stolom a obzerali okolie.

„Aby vám nevypadli oči,“ podpichol som ich trošku.

„Aby si nešiel domov sám,“ vrátil mi to Paľo.

„Neviete kde je Luky s Miou?“ spýtal som sa.

„Šli von,“ odpovedal Richard.

„Idem ich nájsť, som unavený, asi už pôjdem k našim, pridáš sa?“ spýtal som sa Paľa.

„Asi mi už pre dnešok stačilo, tak vidíme sa zajtra bratku,“ rozlúčil sa s Rišom.

Bratku? Kks, však oni sa majú radšej ako mňa :D

Miu s Lukym som nikde von nevidel. Prišiel som až k autu, čo som asi robiť nemal. Cez zadné okno som videl ako niekto sedí na zadnom sedadle a auto sa začalo triasť. Toto asi patrilo k uzmierovaniu, pomyslel som si, Paľo si to všimol tiež a nenápadne sme prešli okolo. Na ceste k našim sme sa na tom smiali, pretože Paľo by nikdy o Mii nepovedal, že je taká dračica.

Doma sme padli ako zabití. Zmohla ma taká únava, že som ani nevedel ako som zaspal. Ráno som sa zobudil a všimol si, že Paľo už veda mňa nie je. Vstal som, umyl sa a vošiel do kuchyne. Tak už Paľo raňajkoval a všimol som si, že tam mám tanier aj ja. Rozprávali sme sa o včerajšku a rozmýšľali čo s dneškom.

„Šiel by som sa kúpať,“ priznal sa Paľo.

„Vidíš, to nie je zlý nápad, spýtam sa našich, či nepôjdu s nami,“ ponúkol som sa, pretože sme našich zanedbávali.

„Ok, v pohode. To si však budem musieť dávať pozor,“ povedal a poklopkal si po nohaviciach.

„To áno, aspoň sa budeš viac tešiť na večer,“ poznamenal som a dal mu sladkú pusu.

Po raňajkách som sa spýtal našich, či nepôjdu s nami na kupko, no mama už mala dohodnutú návštevu u tety Viery, takže našu ponuku odmietla, aj keď sa potešila, že by sme boli spolu. Tak sme sa im venovali aspoň doobeda, dali sme si spoločný obed v meste a prechádzku po námestí.

„Kam vás hodíme?“ spýtal sa otec.

V tom mi začal zvoniť mobil.

„Áno,“ ozval som sa.

„Ahoj Petino, to som ja Rišo, dojdete? Chcem sa ísť kúpať a napadlo ma, či by sme nešli spolu. Idú aj Mišo s Kikou, tak bude sranda,“ spýtal sa Rišo.

„Fajn, tak dojdeme k tebe, teraz sme s našimi, ale odvezú nás k tebe. Prídeme tak o 10 minút, ok?“ spýtal som sa

„Jasné, čakám,“ odpovedal a zložil.

„Vieš čo, hodíte nás, prosím vás, do Záturčia?“

„Jasné, máme to po ceste,“ súhlasil otec a nasadli sme do auta.

Onedlho sme boli už pri Rišovom dome. Rozlúčili sme sa a dohodli sme sa, že dnes prespím u Paľa.

Vybehli sme do Rišovho bytu, kde už čakal spolu s Kikou a Mišom. Sedeli na gauči, tak sme si sadli do kresiel a všetci sa nejak divné usmievali.

„Myslím, že to, čo je na stole je pre teba,“ povedal Paľo a šibalsky sa usmial.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu
Mladý chalan z BA, ktorého baví písanie...

Chceš vedieť, keď Peter93 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.