23.1.2018 21:27

Lifeline 5 - Ja tým chlapom nerozumiem...

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Ďalšie pokračovanie môjho príbehu...

https://www.facebook.com/petersblogrefresher/

"Nechceš jej aspoň odpísať?“ spýtal sa ma Mišo, keď sme jedli každý svoj obed v reštike na námestí.

„A čo jej odpíšem, ahoj, v pohode, prídem ho pozrieť? Alebo, že je mi to ľúto? Nie je,“ odpovedal som a nechcel som si ďalej kaziť obed tým idiotom.

„Ok, ako chceš. A čo je zač ten nový objav?“ vyzdvedal a usmieval sa.

„Žiaden nový objav. Maťo z Bratislavy, má 32 a je tu pracovne. To už by mi len chýbalo, vzťah na diaľku. Ja nič také neaplikujem. Cestovať sem a tam a stále si chýbať. Nie nie, keď niekoho ľúbim, musím ho mať stále pri sebe. Inak vy bývate spolu? S priateľom,“ udivovalo ma to, ako v pokoji o ňom hovoríme. Mal by som žiarliť. Na tú sexy riť :-)

„Nie, ja som na byte s kamošmi a on ma síce vlastný byt, ale nebývame spolu. Po prvé, nechcem prísť o svoj mládežnícky život a začať utierať doma podlahu a variť a Peťo sa ešte za svoju orientáciu hanbí. Takže sa stretávame u nás alebo von ako kamoši,“ povedal a znelo to trochu smutne.

„Chudák. A na čo si ho zbalil? Na tú tvoju sexy riť?“ vyzvedal som pre zmenu ja.

„Ja mám sexy riť? Ani som si nevšimol,“ zasmial sa Mišo.

„Prepáč, ale vždy v kaviarni robíš prievan ako ňou vrtíš,“ rypol som si a predstavil si ten jeho krok.

„To je náhoda. Spoznali sme sa na iboyse. Ako väčšina gayov,“ áno, s tým som mal určité skúsenosti.

„Teraz si single?“ spýtal sa.

„Viac menej, stretol som jedného chalana, no po tom ako som sa nechcel nikam ponáhľať sa nejak odmlčal. Nechápem,“ vysvetlil som mu situáciu a znova myslel na Maja.

„Zvláštne, no nič, nechajme chlapov chlapmi, dobrú chuť,“ ukončil moje sentimentálne myšlienky Mišo a pustili sme sa do jedla.

Po obede Miško volal so svojím priateľom a dohodli sa, že sa stretnú u Miša doma, vymenili sme si čísla a rozlúčili sme sa. Kráčal som na stanicu. Bože, nech už mám vodičák a nejaké malé buzy auto, nech nemusím stále cestovať vlakmi. Alebo sa aspoň presťahujme do Žiliny. Mal by som to našim navrhnúť.

Nasadol som do vlaku, ktorý sa po chvíli pohol. Začal mi zvoniť telefón. Žeby mi Mišo chcel povedať, že aj ja mám sexy riť? Pomyslel som si. Neznáme číslo... Risknem to.

„Prosím?“ zodvihol som.

„Peťo, čau, tu je Mišo, Rišov brat, kde si? Potrebujem sa s tebou stretnúť.“

„Ahoj, som vo vlaku. Prečo sa chceš stretnúť?“ zostal som prekvapený.

„Ide o Riša, nechcem to riešiť cez mobil, prídem na stanicu o pol hodinu. Naozaj to je súrne,“ nervozitu v hlase som počul dostatočne.

„Dobre, budem pred budovou, čau,“ súhlasil som ani neviem prečo, ale znel naoaj naliehavo.

Mišo zložil bez pozdravu. Tak to musí byť niečo súrne. Však ale Rišo je už vo väzbe, o čom sa chce rozprávať? Ja od nich nikdy nebudem mať pokoj.

Celý zvyšok cesty som nad tým rozmýšľal. Ešteže som cestoval osobákom, v rýchliku by som si Vrútky ani nevšimol.

Vystúpil som z vlaku a zamieril rovno pred budovu. Tam stálo Mišovo auto aj s Kikou vo vnútri. Keď ma zbadala vystúpila a objala ma.

„Rada ťa vidím.“

„Aj ja teba, kde je Mišo?“ spýtal som sa, lebo ten hlavný tu nebol.

„Odskočil si kúpiť cigarety, už ide,“ odpovedala Kika a mišo sa blížil k autu.

„Som rád, že si súhlasil, poď do auta, pôjdeme do posilky,“ oznámil a ja som splnil, čo povedal.

Ideme do posilky. A to je súrne? Naozaj som nemal chuť a ani čas začať cvičiť. Za pár minút sme vystupovali z auta a vošli do budovy. Mišo zatočil k recepcií, sadol si a vytiahol mobil na stôl. Obaja s Kikou sme si sadli a ja som na neho pozeral ako puk.

„Kika ti už asi písala, že Riška zhabali policajti. Včera ráno. Keďže poznáme nejakých ľudí v base Rišo tam má mobil, ale nechcel ti volať z basy. Potrebujeme od teba niečo,“ vychŕlil zo seba Mišo.

„Vy odomňa?“ nestačil som sa čudovať. On si snáď robí srandu.

„Potrebujeme, aby si svedčil v prospech Riša. Aby si na súde povedal, že ste spolu chodili a že si si nič na Rišovi nevšimol. Proste pravdu,“ toto je vtip, pomyslel som si akonáhle skončil.

„Prosím? Ja mám ísť svedčiť? Neplnoletý chalan má povedať pred sudcom, že s Rišom chodil a že je v pohode? Prepáč, ale toto neurobím,“ obrnil som sa a už som ich mal naozaj plné zuby.

„Prečo? V čom je problém?“ spýtal sa Mišo akoby sme sa bavili o tom, prečo voda netečie zdola nahor.

„Lebo ja nechcem klamať. A už vôbec nechcem Rišovi pomáhať. On ma zdrogoval, zneužil, využíval a nakoniec, mimochodom úplne sfetovaný má ponížil. A tam kde je sa dostal sám. Nič iné ako trest mu nepomôže, pretože vyjde von a bude v tom pokračovať. Nechápem, aký má toto celé zmysel. Vy čo ste si mysleli? Že budem robiť čo chcete? Tak to ste na veľkom omyle. Kvôli Rišovi nepohnem ani brvou a odkážte mu, nech mi neposiela listy z basy. Inak poviem všetko ako sa naozaj stalo a myslím, že mu tým už vôbec nepomôžem. Vy ste fakt jebnutí, všetci,“ prestal som kričať a vybehol som von. Oni fakt nie sú normálni. Ten fet im už urobil z mozgu ementál. Nech idú všetci do riti a dajú mi konečne pokoj.

Ani neviem ako som nastúpil do autobusu, neskôr som si uvedomil, že ani neviem, čo je to za číslo. 7... Fajn, takže až domov. Ja tomu nechápem, nejak to celé neviem pochopiť. Som ja ten dementný, alebo im šibe? Toto fakt nemá cenu riešiť. Smska. Ja ten mobil darujem prvému bezdomovcovi.

Píše: Mia

Ahoj laska, ideme z Oravy dnes, zastavime sa vo Vrutkach vecer, skocime do Kierry? Lubim ta

Jaaaaj, ešte že mám týchto dvoch. Odpísal som, že tam budem ako na koni okolo siedmej a teším sa. Kierra bola čajovňa, ktorú objavila v zime Mia a v lete tam bolo úplne mŕtvo, takže budeme mať súkromie.

Doma som našim povedal dopodrobna všetko, čo sa stalo po mohom príchode zo Žiliny a nestihli sa ani čudovať.

„Proste im už neodpisuj, nedvíhaj cudzie čísla. Bože, bojím sa o teba. Však to sú zvery, tí jeho známi,“ strachovala sa mama.

„Neboj sa, nič mi neurobia, čo by mali z toho, že by zmlátili chalana?“ nehovoril som jej o tom, že už ma raz skoro znásilnili. To by ju zlomilo.

„Fajn, dávaj si pozor a keby niečo, volaj áno?“ ubezpečoval sa otec.

„Jasne, mám vás rád,“ objal som ich a šiel do izby.

Po dvojhodinovom oddychu na posteli som sa opláchol a vyrazil do čajovne. Mia mi strašne chýbala aj keď netuším, prečo tak skoro odišli z Oravy.

V čajovni horeli sviečky, nikto tam nebol, pozdravil som pani „čajníkovú“ a sadol si na vankúš. Čítal som si nejaké ezoterické časopisy, keď som začul známy hlas.

„Peťko rozširuje svoje vnútorné oko,“ vtipkovala Mia a obaja sa usmievali.

„Prestaň, narúšaš mi čakry,“ oponoval som jej.

Zvítali sme sa a boli sme trošku hluční, čo pani „Čajníkovej“ nevadilo, pretože tu aj tak nikoho nemala a bola rada za každú návštevu. Dali sme si nejaký tigerský čaj a ja som spustil novinky.

„Inak to ani dopadnúť nemohlo. Len dúfam, že ti teraz dajú pokoj,“ povedala Mia a objala ma. Tie jej uzdravujúce objatia.

„Prečo ste tak rýchlo odišli z Oravy?“ vyzvedal som.

„Lukymu zavolal nejaký kamoš, tak sme sa museli vrátiť, poznáš tú jeho ochotu. Mohla som tam ostať, ale poznáš to, sama medzi tými babkami. Pribrala by som 10 kíl a podozvedela sa toľko drbov,“ smiali sme sa, ja s predstavou tučnej Mii. Ale aj tak by bola krásna.

Ako sme sa tak smiali zavibroval som telefón. S malou dušičkou som ho odblokoval.

Píše: Kika

Ahoj Petko, je mi luto, co sa dnes stalo. Mozme sa vidiet niekedy? Kika

Chytil som do rúk telefón a odpísal jej.

Pre: Kika

UZ MA NECHAJTE NA POKOJI, TO PLATI AJ PRE TEBA.

Odoslané. Prijaté. Vybavené...

Tigrový čaj nám udieral do hlavy, keď mobil zavibroval znova.

„Ja ti ho vezmem a vrátim na Vianoce,“ vyhrážala sa Mia

Asi jej zavolám a vynadám, pomyslel som si. Nebola to však Kika.

Píše Majko...

Ahoj Petko, mas sa? Ja som bol par dni vytazeny... Kedy sa vidime? Chybas mi...

Ukázal som smsku Mii a Lukymu.

„Ja tých chlapov nechápem. A ževraj ja som pubertiak, ktorý nevie, čo chce,“ povzdychol som si.

Pri platení sme boli veľmi veselí a tete „Čajníkovej“ sme nechali tringelt 10 eur. Však pre opitého je to nič.

Problém bol v tom, že Lukáš nemohol šoférovať, a tak sme nechali auto pred čajovňou a šli k nám pešo. Cesta nám ubehla rýchlo, lebo po tom alkoholickom „akožečaji“ sme nevnímali realitu a okrem toho bolo teplo a my sme sa nemali kde ponáhľať.

Naši pozerali telku, keď sme prišli a bolo im jasné, že sme mierne pod parou, nad čím sa len pousmiali a my sme sa odobrali do mojej izby. Smiali sme sa, počúvali hudbu, ohovárali celebrity v šoubiznisových reláciách a sľubovali sme si, že mi nikdy takí nebudeme. Potom sme sa unavení uložili spať na moju veľkú manželskú posteľ.

Snívali sa mi nejaké zvláštne sny s Rišom, potom prišiel Paľo a nakoniec ho vystriedal Majo, ktorý ma začal obijímať, čo mi bolo príjemné a odpovedal som mu, že potrebujem niekoho na ochranu. V tom momente som sa prebudil. Naozaj ma niekto obijímal.

Najprv som si myslel, že je to Majo a ten sen bola skutočnosť. Otočil som sa, aby som ho pobozkal, keď v tom som zacítil iné známe pery. Otvoril som oči a pozeral sa do tých Lukášových.

„Čo to robíme?“ spýtal som sa, no nepotreboval odpoveď.

„Sme opití,“ odpovedal Lukáš a stlačil mi penis pod perinou. Ten stál ako prápor ešte kvôli tomu snu s chlapmi z môjho života. V tom sme počuli, ako Mia zatvára dvere na kúpeľni. Luky vytiahol ruky z pod periny a len ma objal. To objatie bolo to, čo som potreboval. Cítil som sa inak. Chcel som ho viac ako kedy koho a vadilo mi, že prišla do izby Mia. Možno práve preto, že bol zakázané ovocie.

„Ale chlapci, čo to tu robíte, akí ste zlatí,“ schúlila sa ku nám Mia. Ľahla si za Lukyho.

„Tak Peťko je teraz opustený, tak potrebuje cítiť nejaký cit,“ povedal Luky a ja som ten jeho cit cítil tesne nad panvou.

„Áno, ja som chudinka,“ súhlasil som a Mia rýchlo zaspala. Ja som zaspal pri hladkaní Lukyho ruky.

Zobudilo ma slnko, ktoré mi svietilo rovno do očí. Lukáš mal svoju ruku cez tú moju a až teraz som si uvedomil, ako to asi vyzerá. Strhol som sa, pozrel, či Mia spí a zbadal som, že už v posteli nie je. Luky sa prebudil na moje strhnutie a vyzeral byť pokojný.

„Dobre ránko Peťko,“ pozdravil sa.

„Dobré, nevieš kde je Mia?“ spýtal som sa.

„Nie, asi je už s vašimi,“ odpovedal pokojne a začal sa obliekať.

Urobil som to isté a vošiel do kuchyne. Počul som hlasy z obývačky.

„Áááá, spachtoši prišli,“ Mia sedela s našimi v obývačke a všetci raňajkovali.

„Dobré ráno,“ pozdravil som a zobral si koláč zo stola.

„Ste boli takí zlatí, ako malé deti v objatí, tak som vás nechala tak,“ vysmiata nám opisovala to, čo videla ráno.

Najedli sme sa a Mia s Lukášom odišli. Dal som si sprchu, porozprával s našimi, išli k tete Viere na nejakú grilovačku pri bazéne a budú tam aj prespávať. Fajn, mám voľný byt, potrešil som sa. V sobotu večer sa to hodilo.

Rozmýšľal som nad Majom. Nemal som dnes nič na práci, rodičia boli mimo a mne sa nechcelo sedieť doma. V tom mi pípla esemeska.

Píše: Mišo

Ahoj, dnes robim a je tu strasna nuda. Neches dojst? M

Dobrý nápad, sakra, škoda, že Mia už odišla. Napísal som však najprv Majovi.

Pre: Majko

Ahoj, mozme sa stretnut, dnes budem v Straffe, tak keby nieco, budem tam okolo jedenastej. Cau

Keby niečo? :D Nechcelo sa mi to opravovať a nahradzovať.

„Tatko? Nepotrebuješ ísť do Žiliny?“ spýtal som sa s 90% istotou, že ma odbije.

„Ideme s mamou do Metra, kúpiť niečo na tú grilovačku, hodíme ťa tam?“ mal som Vianoce. Vyhnem sa vlakom a staniciam.

„Ďakujéééém, už si na Vianoce nič neprajem,“ zažartoval som, obliekli sme sa a vyrazili.

Cesta do Žiliny ubiehala naozaj rýchlo a ja som si užíval ocovo nové auto. Závidel som mame. Našla si otca v 18tke, on už vyštudoval, mal 25, nepodvádzal ju, miloval ju, urobil jej 3 krásne deti a mala všetko, čo potrebovala. Dúfam, že aj ja stretnem raz takého. Potom som si spomenul na Keca.

Na mobile som sa prihlásil na iboys a napísal Kecovi ako sa má a či je ešte v Žiline. Nebol prihlásený už 2 dni. Asi sa má dobre, pomyslel som si.

Vystúpil som na pred vchodom do Auparku, rozlúčil sa s rodičmi a šiel rovno do kaviarne. Miško bol za pultom, zlatý ako vždy, kmytal tam svojou sexy riťou a vyčaril mi úsmev na perách.

„Dobrý deň, jedno presso tam dozadu,“ objednal som si, no spoznal môj hlas, otočil sa a zamával.

„Hneď ti to donesiem, obslúžim ešte jedného zákazníka,“ odpovedal, potom si uvedomil ako to znie a rozosmiali sme sa.

Mal som túto kaviareň snáď najradšej zo všetkých. Kľud, atmosféru, zariadenie, výhľad na nakupujúcich ľudí. A tá sexy obsluha.

K baru prišiel nízky, čiernovlasý chalan, okolo 30tky a Mišo mu podával niečo v taške. Chalan sa zrazu otočil, kývol mi a odišiel. Pozeral som ako puk, no potešilo ma, že ma zdravia neznámi ľudia. Asi som už svojím pitím a chuťou do sexu známy pocelom meste.

„Tu je to presso, inak to bol Peťo, priateľ, pozdravoval ťa,“ ozrejmil mi situácu Michal.

„Ďakujem, zlatý,“ neklamal som.

Rozprávali sme sa o tom, kto čo zažil, Mišo ma pozval ku nim na kávu niekedy, nech spoznám aj Peťa. Tešil som sa, ešte som nepoznal žiaden homo pár, ktorý by bol spolu a nechcel ma do trojky. Spýtal som sa ho, či idú dnes do Šanghaja.

„My to tam moc nemusíme. Nejak my nesedia tí ľudia a podobne. Zabaviť sa vieme aj doma,“ odbil ma Mišo a tak som sa o viac nepokúšal. Rozoberal som s ním aj Lukášove správanie v noci.

„To je nejaký skrat. Však si vravel, že má mierne bisexuálne sklony. Tebe sa páči?“ vyzvedal.

„Je to kus chalana. Vždy ma priťahovali starší, ale on je výnimka,“ začal som opisovať to, aký je sexy. No je to Miin frajer. A tam to skončilo.

„Podľa mňa ju aj tak raz podvedie. Keď ho to láka, tak ho to láka,“ skonštatoval Mišo a viac sme sa o tom nebavili.

Michal niekde odbehol, ja som za začítal do bulváru, ktorý bol na stole.

„Ahoj Peťko,“ začul som známy hlas. Bol to Majov hlas.

„Ahoj,“ pozdravil som ho a zložil noviny. Nemal som 2x kamarátsky tón v hlase. Snažil som sa byť milý na chate a nevyplatilo sa mi to.

„Donesiem vám niečo?“ spýtal sa Michal Maja.

„Jedno presso, bez mlieka, ďakujem,“ odpovedal, Michal sa viac nepýtal a odišiel.

„Viem, že si na mňa asi nahnevaný, ja viem, správal som sa ako idiot. Prepáč, mal som veľa práce a áno, priznávam, bol som trošku smutný z toho, že sme sa spolu nevyspali. Nebudem tu hrať divadlo. Strašne som po tebe túžil a bol som smutný z toho, že to nedostanem. Naozaj som sa cítil ako debil,“ tváril sa smutne.

Mišo doniesol presso a hneď sa aj otočil. Za to som mu bol vďačný.

„Som rád, že si úprimný. Aj ja som túžil po tebe, len uznaj, že by mám strach. Ale so strachom sa žiť nedá. Ale naozaj si vážim, že si sa priznal,“ usmial som sa. Videl som na Majovi ako sa mu uľavilo.

„Som k tebe úprimný. Lebo chcem, aby sme náš potencionálny vzťah zakladali na úprimnosti. Nech je akákoľvek,“ povedal a pohladil mi ruku. Mišo si to asi všimol, pretože sa na mňa spoza baru usmial.

„Môžme sa niekde ísť prejsť?“ navrhol Majo.

„Jasné, vypijeme kávu a môžme,“ súhlasil som a tešil sa z toho, že som sa nakoniec stretol s Majom a vysvetlil mi, prečo sa správal ako sa správal.

Dopili sme, rozlúčil som sa s Miškom a vydali sme sa na prechádzku v uličkách starého mesta. Rozprávali sme sa o tom, čo sme sa zažili počas tých dní, cez ktoré sme spolu neboli. Znova to bol Majo akého som spoznal, ten z chaty, usmievavý, veselý a uvoľnený. Naši mi volali, či nepotrebujem odvoz, tak som im oznámil, že som s Majom v meste a že prídeme podvečer k nám. Otec sa čudoval, ale tešil zároveň. Po zložení som sa pozrel na Maja.

„Musím sa ísť domov prezliecť,“ zažartoval a keď si bol istý, že sme v uličke sami, tak ma pobozkal. Tie jeho pery, už len to bol dôvod mu odpustiť.

Vrátili sme sa opäť k autu do Auparku a vyštartovali smer Majov dom. Cítil som z Maja pozitívnu energiu. Naozaj sa tešil.

Keď sme prišli k nemu domov, tak som sa usadil na gauč, pustil telku a Majo si zatiaľ dal sprchu. Naladil som romatnickú hitparádu a užíval si, že som bol tam kde som bol a s tým s kým som tam bol.

Majo vyšiel zo sprchy iba v boxerkách a na sebe mal len kvapky vody. Najprv som si myslel, že to robí naschvál, Majo totižto prišiel ku mne a usmieval sa.

Myslel som si, že ma začne bozkávať a pokúšať sa znova preniknúť do môjho tunelu. Chytil ma za ruky.

„Peťko, za tie dni, čo sme spolu neboli som si uvedomil, že tým, že si sa so mnou nevyspal na chate si mi vlastne ukázal, že ti ide naozaj o viac ako len o sex. A preto to urobíme, keď budeme obaja cítiť, že to je to správne a vhodné pre nás oboch. Možno je to skoro, ale ja ťa ľúbim a chcem byť s tebou. Chcem to všade rozkrikovať a mať to napísané na tričku, nech to vie každý,“ dopovedal a ja som bol rád, že sa našiel znova niekto, kto mi toto povedal.

„Súhlasím Majko, cítim to rovnako. A teším sa na našu prvú návštevu našich,“ povedal som a rovno sa postavil. Nasadli sme do auta, Majo sa samozrejme medzičasom obliekol. Cesta ubehla rýchlo.

Ak si Paľo rozumel s našimi, tak potom Majo bol ako ich syn. Mame padol do oka hneď a otcovi po otázke, či má radšej Jacka Danielsa, alebo tvrdé. Vyhral Jack a tým pádom aj Majo :D

Chalani rozoberali whisky a autá a mama rozoberala so mnou Maja. Bola nadšená a ja som bol rád, že je všetko v pohode. Majo šiel potom ocovi ukázať jeho auto a my s mamou sme zatiaľ dopili kávu.

Večer sme sa rozhodli, že pôjdeme spolu do Šanghaja. Teda ja, Majko, Mia a Luky. Tí dvaja sa ešte zastavili u nás, Mia sa tešila z toho, že sa my tešíme, Luky sa tešil, že sa Mia teší. Rozmýšľal som nad tým, čo mi povedal Mišo, že Luky podvedie Miu. Bolo to veľmi nepravdepodobné...

Večer sme sa rozhodli, že pôjdeme spolu do Šanghaja. Teda ja, Majko, Mia a Luky. Tí dvaja sa ešte zastavili u nás, Mia sa tešila z toho, že sa my tešíme, Luky sa tešil, že sa Mia teší. Rozmýšľal som nad tým, čo mi povedal Mišo, že Luky podvedie Miu. Bolo to veľmi nepravdepodobné...

Luky nás hodil do klubu a po zaparkovaní sa k nám pridal. Hudba bola úžasná, skoro stále sme boli na parkete a užívali si noc. Neriešili sme kto tam je, klub patril len nám štyrom. Nadránom sme sa museli trošku vyvetrať a tak sme šli von ku Váhu. Pri rozprávaní k nám kráčala známa postava.

„Ahoj Peťko, máš sa?“ spýtal sa ma Rišo.

„Ty si na slobode?“ spýtal som sa ho.

„Áno ako vidíš. Nejdeš so mnou preč? Chýbal si mi,“ zjavne bol opitý, alebo mu zas len jebalo.

„Nie, ďakujem, snažím sa vymazať ťa z pamäte, čo sa mi darí,“ odvrkol som sa otočil sa chrbtom.

„Tak to sa ti nepodarí,“ povedal a chytil mi zápästie.

V tom po ňom skočil Majo, ktorý bol síce nižší ale tiež svalnatý, no naviac tiezvy. Udrel Riša do tváre a ten sa zvalil na zem. Mia skríkla, Luky chcel zastaviť Riša, no ten sa postavil a vrazil jednu Majovi. Majko spadol na zem a z obočia mu tiekla krv.

„Choď už do riti a nechaj ma na pokoji!“ kričal som a sotil do Riša. Ten mi dal facku a ja som padol na zem ako hnilá hruška.

„Tak toto nie, ty kokot vyjebaný!“ zareval Majo, vrazil Rišovi, ktorý padol na kolená, Majo mu vrazil kolenom do brady, čo dorazilo Riša na chrbát. Majo mu ešte pre istotu kopol medzi nohy a Luky ho odtiahol na bok. Rišo sa postavil a odkráčal do svojho auta, ktoré naštartoval a odišiel. Objal som Maja z celej sily, ktorú som ešte v sebe mal.

Mii tiekli po tvári slzy a vreckovkou Majovi ošetrovala obočie. Plakala a bola celá vystrašená.

„Si v poriadku láska?“ spýtal som sa a to slovo zo mňa vypadlo úplne samovoľne.

„Áno, len sa mi trošku točí hlava“ povedal a nato sa zatočil a odpadol...

Podarilo sa nám ho prebrať a čašník od baru doniesol vodu. Sanitku Majo odmietol, celkovo bol nejaký odmeraný. Akoby som ja mohol za to, že tam Rišo bol. Bože ten idiot mi bude v kuse kaziť život.

„Lukáš, hodíš ma domov?“ spýtal sa Majo Lukáša.

„Jasné, tak poďme,“ povedal a ja som sa postavil tiež.

„Peťo, chcem byť sám, uvidíme sa neskôr,“ povedal mi Majo a nastúpil do auta. Stál som tam ako mäkké i, ale nie kvôli mojej chudosti.

Mia ma objala, nastúpila do auta a sľúbila, že zavolá. Nechápal som tejto situácií. Však čo môže byť lepšie ako ísť o piatej ráno domov sám po tom ako som videl bitku dvoch chlapov. Však čerstvý vzduch mi pomôže.

Po vyspatí doma som sa rozprával s našimi, povedal som im o bitke Riša a Maja a aj o zachovaní sa Maja následne po tom.

„Možno bol v šoku,“ povedala mama a chcela tomu veriť.

„Možno,“ povedal som a zavrel sa do izby. Písali sme si s Miou o tom, že aj Lukáš je nejaký divný, no s tým rozdielom, že ja som vedel, prečo. Lebo bojuje sám so sebou.

Mamino „možno to prejde“ trvalo už týždeň. Majo stále nič. Ja som sa zatiaľ venoval rodine, Mii s Lukášom, ktorý bol naozaj čoraz divnejší. Majovi som napísal smsku, že keď si dá myšlienky v hlave dokopy, tak by sa mohol ozvať. Možno to stihne ešte tento rok, pomyslel som si.

Ani som si nevšimol ako a bola polovica prázdnin za nami. Ako to letí, pomyslel som si. Spomenul som si aj na minulý rok, keď som chodil s Paľom. S tým Paľom, ktorý je už asi sám, lebo pred dvoma dňami som bol na iboyse a jeho Tomáško mal v profile „Nezadaný“... Keby nebol kokot, mohol chodiť už rok so mnou J

Miu napadlo, že by sme mohli skočiť na Šútovo, trochu sa okúpať. Sex som nemal ani nepamätám, tak pohľad na polonahé telá mi urobí len dobre. Všimol som si, že Mia prestala spomínať Maja a mne to vyhovovalo, pretože mi nechýbal. Už druhý krát za krátku dobu sa odmlčal a na to som nemal nervy. Ja mám 16, nie on.

Tešil som sa, že konečne budem medzi ľudmi. Týždeň zavretý doma nie je bohviečo, ale aspoň som si dal v hlave myšlienky dokopy.

Ráno som si hodil sprchu, raňajky, obliekol plavky a tielko a čakal na parkovisko Lukášovo auto. Keď prišli v aute už sedel on s Miou a aj Lucka, kamoška, ktorú som nevidel mesiace. Vystúpila a vyobijímala ma.

„Peťkoooooo,“ zakričala, keď vystupovala.

„Ahoj moja, ty kde si sa túlala?“ spýtal som sa a poriadne ju vystískal.

„Bola som v Barcelone na jazykovom pobyte, ďo ablo espaňol aora,“ vypadlo z nej a ja som sa rozosmial.

V aute mi ukazovala v mobile fotky. No asi poviem našim nech ma tam pošlú. Na každej bol aspoň jeden krásny, snedý a usmiaty Španiel.

„Ty si si žiadneho nezbalila ako suvenír?“ spýtal som sa.

„Ježiši nie, oni sú sprostí a za týždeň by ma vymenil za inú,“ povedala a ja som si uvedomil, že som doteraz stretával asi len samých španielských Slovákov. Alebo to je tým, že sú všetci gayovia?

Ako sa dalo predpokladať na jazere bolo už kopec ľudí a pomaly sa nedalo medzi nimi ani chodiť. Vtedy som dostal bravúrny nápad.

„Guys, oproti na nudapláži je celkom prázdno, zhodíme spodky?“ spýtal som sa a zámerne pozrel na Lukáša.

„Hmmmm, žeby sme posunuli naše kamarátstvo?“ spýtal sa Mia s úsmevom.

„No, ani mne sa tu nechce tlačiť,“ súhlasila Lucka.

„To Španielsko ťa poznačilo, ale ok, však sa poznáme roky,“ súhlasila nakoniec Mia. Lukáš vyzeral byť nesvoj, ale nič nepovedal.

Tak sme sa teda vybrali na nudistickú stranu jazera a hodili na zem osušky. Bol som prvý nahý a ten pocit, keď je 30 stupňov, páli slnko a vám veje medzi stehnami vietor je na nezaplatenie.

Lukáš si sadol na deku v plavkách.

„Luky, toto je nudapláž. Takže dole oblečenie, netvár sa, že sme ťa nevideli,“ zabrdol som si.

„A čo keď po mne vyletíš?“ spýtal sa ma.

„Keď sa mi postaví, tak ma Mia zastaví,“ ukľudnil som ho, aj keď som sa už nevedel dočkať, kedy ho uvidím bez výčitiek nahého. Baby sa rozrehotali.

„Tak fajn,“ povedal a stiahol si plavky. Tváril som sa, že sa pozerám do diaľky, no v periférnom videní som videl tú jeho pýchu. Krásne skrátené chlpy, ohnutý penis dopredu a vyšpúlený zadok. Závidel som Mii, čo má doma. Teda, čo má ZATIAĽ doma...

Ako neskôr vysvytlo, Lucka mala vo svojom batohu aj dve fľašky vodky, takže o zábavu bolo postarané. Najprv som sa bránil piť, no potom ma Lukáš presvedčil, nech si trochu dám, nech sa baby zryjú a ja len tak do nálady. On šoféroval, tak zas nemohol. Dal som si trochu a na slnku veľa nebolo treba, zaúčinkovalo to hneď.

Vo vode som vyčítal Lukášovi, že už to nie je ono, lebo mu nemôžem dávať dole plavky a zahadzovať, z čoho som mal vždy strašnú radosť.

„Chalani, ideme na záchody, ok?“ kričali na nás baby.

„Fajn, ale vráťte sa,“ prosil ich Lukáš na dôkaz toho, že sa ma bojí. Baby sa zasmiali a šli. Samozrejme oblečené.

Len tak som sa hral vo vode keď ku mne zrazu prišiel Lukáš. Zas mal ten úsmev na tvári.

„Tak užívaš si Peťko?“ spýtal sa ma.

„Ako inak, keď som nahý s tebou vo vode. Už si sa rozhodol, či si gay alebo len alibistický bisexuál?“ spýtal som sa ho pre zmenu ja.

„Vieš, že to nie je ľahké. Nechcem Mii ublížiť, vždy keď o sebe pochybujem, tak si spomeniem, žeby trpela a ja checm, aby bola šťastná,“ povedal a táto debata sa mi už nepáčila.

„Prečo to musí byť také zložité? Prečo sa spolu nemôžme len kľudne vyspať a ísť ďalej, jebnuté svedomie,“ povedal som ale to už za mňa hovorila vodka na slnku.

„Neviem, neviem,“ povedal Lukáš a ja som pomaly vychádzal z vody. Vedel som, že ma pozoruje, užíval som si to a pripadal si ako Pamela, no ja som nepotreboval červené plavky.

Sadol som si na osušku. Lukáš sa smial, no v tom prišli dievčatá.

„Lukáš, poď z vody, Lucku napadlo, že môžeme ísť k nej, má byt prázdny a tam môžeš piť aj ty,“ povedala Mia.

„Teraz nemôžem,“ odpovedal jej Lukáš a Mia nechápala.

„Nezdá sa ti, že nejak veľa pijeme?“ spýtal som sa jej kvôli zmene témy.

„Sme mladí, krásni a ja nechcem v 30tke s dvoma deťmi na krku ľutovať, že som niečo zanedbala,“ usmievala sa.

„Ešteže mňa to nečaká, ja mám na to celý život,“ povedal som a bol som rád, že som gay a nemôžem otehotnieť.

„Keď sa znova narodím, chcem byť gay,“ povedala Lucka a my sme sa rozosmiali.

Lukáš pomaly vyliezal z vody a ten jeho penis som si chcel odliať a postaviť na nočný stolík. Ten vie určite robiť veľké veci.

Obliekli sme sa, nasadli do auta a vyrazili smer Luckyn byt. Cesta bola zábavná, lebo babám trošku udrela vodka, ale s Lukášom vpredu sme to ešte zvládali. Predstavil som si, aké by to bolo byť s Lukášom spolu, chodiť jeho autom, zastúpiť Miu. Bolo by to krásne, búrlivé, no bez Mii a to už by nebolo ono. Takže si budem musieť nájsť niekoho podobného, uzatvoril som to v sebe.

Lucka nás navigovala k nej domov, bývala v novej bytovke na Vlčinciach, zaparkovali sme a vyšli do bytu. Chvalabohu, väčšina bytov okolo bola ešte prázdna, sama sa tu nasťahovala pred mesiacom a rodičia boli na dovolenke a keďže sa ona vrátila zo Španielska, chcela si užiť ešte voľno bez rodičov.

Sadli sme si do obývačky spojenej s kuchyňou, baby šli fajčiť na balkón a ja som si dal zatiaľ sprchu. Čakal som, že sa ku mne pridá Lukáš, ale bohužiaľ, baby boli blízko. Keď sme boli už všetci voňaví a suchí, Lucka otvorila nejakú tmavú fľašu.

„Toto mi dal môj starší nevlastný brat v rodine v Španielsku, že to mám otvoriť až doma a ukázať, čo pijú mladí tam, tak som zvedavá,“ povedala a už nalievala.

Ja som si odsŕkol len trochu, pretože som chel byť dnes pri zmysloch. Baby to hrkli do seba a pochvaľovali si, aj mne to chutilo.

Lucka pustila nejaké španielske hity, aby sme sa cítili ako tam, otvorila balkón a my sme sa zabávali. Rozoberali sme hocičo, pozerali fotky z Barcelony, baby pomaly prestávali artikulovať, tak sme ich uložili u Lucky v izbe a my sme sedeli ešte s Lukášom na gauči. Stlmili hudbu, naliali si pohár vína a užívali si ticho.

„Chudák baby, majú to ťažké,“ povedal som, keď sme konečne obe odniesli na posteľ a sadli si.

„Áno, s babami je kríž,“ povedal Lukáš a jeho veta bola viac než metaforická.

„Nejdeme na balkón? Trošku vzduchu,“ spýtal som sa a posatavil sa.

„Fajn, môžme,“ postavil sa aj Lukáš.

Oprel so msa o zábradlie a užíval si ticho okolia, to že som s ním konečne sám. Pozeral som sa na mesto a rozmýšľal, čo robia chlapi, ktorých som tam poznal a ktorí sa vryli do môjho srdca.

„Nad čím premýšľaš?“ spýtal sa Lukáš.

„Nad mužmi, ktorých som tu poznal. Hlavne Paľo, nad ním rozmýšľam v poslednom čase často,“ priznal som sa. Hlavne po tom, čo som si všimol, že je sám.

„Boli ste spolu zlatí, ja a Mia a ty a Paľo,“ povedal Lukáš a usmial sa.

„To je pravda, minulé leto bolo zázračné,“ spomenul som si.

„Musím sa priznať, že som trošku žiarlil,“ povedal Lukáš a zosmutnel.

„Prečo? Aj ty chceš chlapa so širokými stehnami?“ rypol som si, aby to nebolo také vážne.

„Nie, kvôli tebe. Keď som ťa totiž spoznal, prežívali sme s Miou krásne obdobie. Všetko bolo super, všetko vyzeralo super. No potom som spoznal teba a po striptíze s Rišom na tvoju 15tku som niečo začal na sebe pozorovať. Najprv som si myslel, že to je len nejaký chtíč, experiment. No pustil som si gay porno a chcel som tam byť aj ja. Berie ma viac ako hetero,“ priznal sa a tento rozhovor bol veľmi osobný.

„S Miou už spolu nespávate?“ zaujímal som sa.

„Nespíme spolu tak často. Väčšinou máme toho veľa a ja so mrád, keď má krámy, lebo vtedy nemusíme. A keď spolu spíme, tak pri tom skoro nič necítim, je to akoby zo zvyku,“ priznal sa. Vyzeral tak zraniteľne...

„Ako dlho to chceš naťahovať?“ spýtal som sa narovinu.

„Musím jej to čím skôr povedať. Aj tak sa to raz skončí, pretože ja nechcem klamať sám seba,“ odpovedal a ja som si spomenul na Miškove slová, že ju raz aj tak podvedie a ona sa to dozvie.

„Bude to ťažký rozhovor, potom sa asi chvíľu nebudeme môcť všetci stretávať. Teda vy dvaja určite,“ povedal som Lukášovi a trošku ma zamrzelo, že sa to skončí.

„Bude to iné,“ súhasil Lukáš.

„Je ti jasné, že toto bol tvoj prvý coming?“ spýtal som sa ho a bol som rád, že som bol ja ten, ktorému to povedal.

„Čo je coming out? Prepáč, ja som začiatočník a zatiaľ som len pri gay porne,“ priznal sa a ja som sa zasmial.

„Coming out je proces, keď sebe aj ostatným priznáš, že si gay,“ vysvetlil som mu.

„Som rád, že si bol ten prvý, ktorý to vie. Som gay,“ povedal a dal mi pusu. Zas tie jeho pery, jazyk. Chcel som ho celého, už som mohol. Vlastne nie, je tu ešte Mia. Sakra...

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Mladý chalan z BA, ktorého baví písanie...

Chceš vedieť, keď Peter93 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.