1.2.2018 18:13

Sneakers fans

Ak máš rád sneakers, tak si tu dobre !

Článok bude obsahovať informácie o populárnych kolaboráciach, ktoré nám VANS ponúka.

Ahoj rozhodol som sa, keďže som veľký fanúšik tenisiek od Vans, ktoré dúfam nie je potrebné nikomu predstavovať (CA,1966). Ale aby sa nepovedalo tak v skratke Vans je pôvodne Skate značka, ktorá sa zameriavala najprv len na obuv, ale po čase aj prešli na streatwear. Dnes je z nich jedna z najsilnejších značiek na trhu a o tom svečí aj to, že keď pôjdeš von a pozrieš sa na mladých ľudi (aj na starých sa môžeš) tak 24,7581%(odhad) ľudí nosí obuv tejto značky, zaokruhlene je toho veľa. No podme na to !

1. VANS x PEANUTS

Ano, viem začal som trochu gýčovo a zhurta, ale ak by som túto kolaboráciu nedal na začiatok tak by som si to veľmi vyčítal.

Prvý krát táto kolaborácia bola predstavená v júny roku 2017.

My sa konkrétne pozrieme na oldschooly. Majú neobyčajnú žltú farbu, klasický tvar a stripes majú čierne, s tým rozdielom, že nieje potiahnutá len jedna čiara ale viacero čierných pruhov tvoriace ako keby "zúbky". Celá teniska pôsobí ako nádherné moderné umelecké dielo, ktoré púta pozornosť už z veľkej diaľky. Samozrejme super sa to kombinuje so žltou bundou/mikinou alebo aj tričkom a taktiež čiernou farbou či už rifle alebo triko klasika.

O tom, že sú tieto tenisky obľúbené nás môže presvečiť aj to, že ich nosia viaceré významné osobnosti jednou z nich je slávny americký rapper Lil Wayne(Nemusím ho dúfam predstavovať). Ak teda máš rad VANS a chceš sa od niekoho odlíšíť a mať pritom sneakers, ktoré keď uvidia ľudia a povedia ti "pop*či boty" tak toto je správna voľba.

2. VANS x TRASHER

Na túto kombináciu sa snaď tešil každý, kto miluje skateboarding. Najpopularnejší magazín a najpopularnejšia skateová obuv sa pustili do spolupráce a malo z toho vzniknúť niečo veľkolepé okrem tenisiek nám tiež pripravili dávku nejakého toho oblečenia, ale my sa sústreďme na boty.

Ako som spomínal mal to byť veľký boom okolo kolaborácie a veľký HYPE, ale skončilo to z mojej strany veľkým fiaskom. Nesledoval som žiadne recenzie skúsim napísať, čo najviac objektívny pohľad na vec aj napriek tomu, že mňa ani jeden pár neoslovil. Pozri me sa na SLIP-ON.

Klasické čierne prevedenie s tým rozdielom, že na nose tenisky je nápis thrasher. Vlastne na pravej botaske je THR a na ľavej HER. Nápis sa nachádza v klasickom ohňovom patterne. Nevyzerá to až tak zle ale je to veĺmi obyčajné a nieje veľmi čím zaujať. Niekto kto fakt cení a obleká tieto dve značky tak ten by ich mohol žrať ale pre obyčajného smrtelníka tieto tenisky niesu ničím zaujímavým. Materiál je o niečo kvalitnejší, čiže tie boty niečo ako tak vydržia ale samozrejme myslíme aj na to že sú to SLIP-ON, čo znamená, že na turistiku snimi nepôjdeme :P.

3. VANS x THE NORTH FACE

Táto koláborácia bola oznámená globálne 3. novebra 2017. Celkom mladá spolupáca a na naśe prekvapenie dosť kvalitná. Táto kolaborácia nám priniesla viacero podarených kúskov.

Najviac ma ale zaujali oldschooly bielej farby. Keďže táto kolekcia vyšla v novembri tak určite nebude prekvapenie, že sú zamerané na chladné počasie. Elegantná biela farba z kvalitného materiálu a má kožené prvky, ktoré dávajú teniskam elegantnejší nádych. V zadu na päte je logo/nápis The North Face klasika ako aj pri ich produktoch a samozrejme tvar oldschool sa nič nemení. Stripes sú čierne a všetci vieme, že na kombinácií čiernej a bielej sa nedá nič pokaziť, čiže ak neviete, čo do zimy tak tu máte super odporúčanie. Určite neoľutujete.

4. VANS x SUPREME

Táto kolaborácia je asi najviac populárna medzi skatermi a streetsfashionistov.

Prvá spolupráca začala v lete 2012. Medzičasom sa ale ich spolupráca posunula na next level, ktorý môžeme vidieť na ich kvalitných produktoch. Ale my sa skôr pozrieme na kolaboráciu, ktorá vyšla v roku 2016 a je charakteristická svojím šachovitým patternom. Kde je SUPREME logo v šachovniciach. Farba je čierno krémová(biela) pri ktorej sa nedalo nič pokaziť. Konkrétne sa jedná o strih ERA čo sú v podstate najzákladnejšie spracovanie, ktoré VANS ponúka takže určite sa to oplatí checknut. Záleží od vašej penaženky, koľko ste ochotný, za látkove tenisky utratiť ale určite by som si daval na tento kúsok pozor alebo mať ho len ako výstavný :)

Dúfam, že sa článok páčil, ak viete aj o iných kolaboráciach alebo sa vám páčia iné budem rád ak sa vyjadríte v komentároch, tieto tenisky som vybral, keďźe tieto botasky sa páčili mne ale ak sa vám páčia iné tak kľudne sa nechám inšpirovať.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Ahoj som mladý chalan (20), ktorý by sa rád venoval recenzovaniu sneakers a taktiež riešil obecne streetwear. Som síce začiatočník ale chcel by som sa časom vypracovať na lepšiu úroveň a podávať čo najkvalitnejšie články pre širokú verejnosť

Chceš vedieť, keď Mr.Jaff pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.