6.2.2018 20:36

Rozchod, haluze a vypúšťanie démonov

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Milé Bravíčko, chcel by som ti povedať pár slov...

Telefón mlčí, sebaľútosť, aktivita na bode mrazu, tvoj Rarášek je neoholený. Dievčatá, môžete pokojne pokračovať v čítaní, bude to síce všetko z mužského pohľadu, ale môžete sa v tom aj tak nájsť alebo sa vcítiť do mužského tela a myslenia. Mimochodom, chlap, ktorý sa prezlieka za ženu je transka, opačne sa to volá ako? Rovnako? Učiteľka? Vojačka? A mimochodom po druhé, obrázky tu nebudú žiadne, aj tak si počas čítania budeš predstavovať svoju/svojho ex, muhuhehehe.

Stane sa to každému, jednoducho si dostal kopačky, presnejšie kopačku na prsia od tvojej ňuňuňu, ktorá ti trafila srdce. Neriešme príčiny, tých je vždy tisíc. A aj keď dôvod neexistuje, tak sa prekvapivo rýchlo nejaký vymyslí. Suprise, suprise motherfucker! Tak a si vybavený. Čo teraz?

Zo začiatku nerob nič. Vychutnaj si tú bolesť, paranoje a nechaj v tom mozog ponorený na 100%. Aj keď zakopneš a zlomíš si palec na nohe najprv povieš kurva, skrútiš sa na zemi od bolesti a až potom ideš k lekárovi. To isté platí aj pre srdce. Neignoruj emócie, pusti to von zo seba. Zásadne však mrnči iba v sprche, nechceš na verejnosti vyzerať ako pussyboy (tzv. múža).

Budeš mať neprekonateľnú chuť to dať všetko do poriadku. Lenže ak si vyviedol niečo extra zlé, asi moc šancu mať nebudeš. A keď sa raz dievča rozhodne, že ťa už nechce, tak tiež nemáš moc nádej. Neboj, ak ti povie papa, určite na to neprišla z večera do rána. Podľa mojich prieskumov vykonaných na kolegyniach, to mala v hlave už cca 3 mesiace.

Nehovor, že sa zmeníš, to jednoducho nejde. Človek časom mení názory, ale jadro osobnosti zostáva. Ostáva to, čo by mala tvoja partnerka ľúbiť. Nechci niekomu vyhovieť a potláčať svoje "ja" len preto, aby s tebou zostal. Osoba, ktorá by to od teba vyžadovala nie je dobrá voľba. Navyše je to zúfale, kto by chcel zúfalca? Tudy cesta nevede.

Už si uvedomuješ, že si zostal sám. Vzťah ti vytvorí komfortnú zónu, z ktorej sa ťažko vystupuje. Nemáš však na výber, neskrývaj sa pred tým a akceptuj to. Hovor o tom s tvojimi najbližšími, pomáha to. Vyrozprávaj sa, ale nehovor o tom stále dookola, ľudí s tým začneš srať.

Nesprávaj sa sebadeštruktívne. Nikdy si fyzicky neublíž a tvoju psychiku si tiež šetri, dostáva zabrať dosť. Neopíjaj sa, umocní to depresiu. Radšej si daj sladké alebo zožer celé arašidové maslo a hanbi sa. Púšťaj si pozitívne pesničky, žiadne romantické sračky alebo skladby, ktoré ste mali v obľube s bývalou. Pusti si film (žiadny romanťák ty sadista), sprav si seriálový maratón. Alebo si pusti porno (platí pre zlomené srdiečka nad 18 rokov s aktualizovaným antivírusovým programom).

Choď von s kamošmi aj keď sa ti nechce. Výhodou je toto zimné obdobie, takže na tú tvoju utrápenú, neumytú hlavu si natiahni čiapku a použi rovnicu kamaráti + socializovanie sa + pivo + staré príhody + ohováranie + smiech = úľava. Cez leto aplikuj rovnakú rovnicu, len si nasaď šiltovku.

Tiež je dôležité pustiť z tela von démonov. Démonov, ktorí z teba vychádzajú z tvojho nevyužívaného penisu. S týmto opatrne, nespúšťaj sa s každou mindžou, nehľadaj nasilu novú lásku. Teraz nepotrebuješ nové problémy.

Kapitola sama o sebe sú sociálne siete a stalking. Budeš mať neustále chuť jej napísať, prezerať si fotky, profil, jednoducho mať s ňou akýkoľvek kontakt. Kúp si rovno béžový baloniak, aby si mal dokonalý pocit úchylaka. Vyser sa na to. Nesleduj, nekontaktuj. Tvoja láska bola droga, teraz ti zobrali tvoje čiaročky a ihličky. Máš absťáky, ak jej napíšeš, bude ti lepšie iba chvíľu a potom sa to ešte zhorší. Musíš s tým seknúť a liečiť sa.

Po čase a stovkách hodín rozmýšľania prídeš na to, že si robil počas vzťahu veľa chýb. Nemyslím tie, kvôli ktorým to skončilo. Mám na mysli, že si sa sústredil na druhú osobu tak, až si zabudol sám na seba. Prestal si sa rozvíjať, zanedbal si kamošov, záujmy. Radšej si si dal koláčiky od svokry a pozrel s frajerkou film ako si zašiel do posilky. A bum ovisnuté cecky sú na svete + si po rozchode bez baby a nemá ti kto ani podprsenku požičať. Od mami si ju nevypýtaš, to by bol nepriamy incest.

Teraz máš jedinečnú príležitosť to napraviť. Byť opäť do niečoho zažratý, venovať sa niečomu, zlepšiť vzťahy s kamarátmi. Budeš sa menej báť využiť nové príležitosti. Stane sa z teba YesMan.

Spomienka na bývalú a na všetko pekné čo ste spolu prežili zabolí aj po dlhšom čase. Neži v minulosti. Je aj šanca obnovenia starého vzťahu, po čase si nájdete opäť cestu k sebe. Možno si však uvedomíš, že všetko pekné medzi vami ste si už vyčerpali a nemali ste budúcnosť. To ti zas otvorí dvere k novej osobe, lepšej. Môžeš sa opäť odrbať alebo to vyjde. Si hráč tak hraj.

Po rozchode zo seba nerob obeť a chudáčika. Ten kopanec do zadku nie je preto, aby ťa bolel tvoj veniec. Je tu preto, aby ťa posunul vpred. Je to nová šanca, tak sa jej chyť. Surprise, surprise motherfuckers, the king is back!

Všetci zadaní, nezadaní, zadané, nezadané čítajte a podporujte blogy na Refresheri. Skúste niečo napísať, nebojte sa negatívnych reakcií aj hate je cit. Sleduj ma tu, pridaj si ma na instagrame (nič tam nemám, ale ak budem mať veľa followerov dostanem čaj na chudnutie na spropagovanie). Ak máš slabosť na chlapcov po rozchode a si žena, štuchni ma na fejsbučiku a môžeme popísmenkovať (dúfam, že to znie viac sarkasticky ako zúfalo). Čaute.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
15
Poslať správu
27 years // work // nihilist // overthinking // movies // beard // thinning hair // black

Chceš vedieť, keď Tomino pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.