24.10.2017 18:41

Skrášlenie interiéru alebo ako si zosobniť priestor, v ktorom žijeme prostým obrazom (recenzia)

Premýšlal si nad tlačou fotoobrazu? Chceš si spríjemniť a skrášliť interiér, v ktorom žiješ?

Žijeme v dobe, kedy si svoje spomienky uchovávame aj prostredníctvom fotografií. Kľúčovým prostriedkom k ich uchovaniu nám sú mobilné telefóny a digitálne fotoaparáty. No tie nám dokážu poskytnúť fotografie len v digitálnej podobe a ich následné spracovanie nechávame tak, a radšej si ich uložíme na pevný disk alebo USB kľúč, kde sa ľahko môžu stratiť v počte iných fotografií a tak strácajú svoj emocionálny význam.

Už dlhšie ma baví fotografovanie a musím sa priznať, ani ja nedodržiavam pravidelnú tlač (všetkých) fotografií pre ich fyzickú archiváciu. No občas si nechám vytlačiť najlepšie fotografie za posledné obdobie, ktoré si chcem naozaj uchovať či už v pamäti alebo na stene.

Inak to nebolo ani pri poslednej tlači - tlači fotoobrazu. Nechal som si vytlačiť fotoobraz, nie na plátno, ani na fotopapier, ale na hliníkovú dosku, na ktorú sa tlačilo prostredníctvom UV technológie so 6-timi farbami. Tento spôsob tlače mi poskytol maximálnu kvalitu, v ktorej vyniká ostrosť, svetlosť a sýtosť farieb.

Fotografia vytlačená na vyobrazenom fotoobraze je moja vlastná a je odfotografovaná na dovolenke v Turecku. Ostatné fotografie, ktoré môžeš vidieť na fotografii vyššie sú taktiež všetky moje a môžeš ich nájsť na mojom instagramovom profile.

Chcel by som sa týmto poďakovať spoločnosti Saal-Digital k poskytnutiu fotoobrazu na recenziu.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Produktová fotografia, portréty, krajinky a jedlo. BA/TO. Paneurópska vysoká škola, odb. Dizajn médií.

Chceš vedieť, keď Simplyme pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.