6.2.2018 21:09

Proteínový cheesecake - slaný karamel a arašidy

Fitness verzia pre obľúbený cheesecake, vďaka ktorej ušetríte 800 kcal a získate 40g bielovín naviac!

Suroviny: 500 g tvaroh jemný 5% 200 g celozrnné sušienky  120 g maslo 4 ks vajíčka  2 lyžice hladká múka špaldová 75 g cukor brezový  1 odmerka protein (použila som čokoládovo arašidová príchuť) 2 lyžice arašidového masla Pukance obalené v karameli Arašidy  Čokoláda horká 80% Slaný Karamel

Postup:  Sušienky rozdrvte v sáčku, pridajte maslo a vytvorte si lepkavú hmotu, ktorú natlactite do formy a po okrajoch. Ručným mixérom rozmixujte tvaroh, pridajte vajíčka, cukor, múku, protein a arašidové maslo. Sušienkový korpus pečte 10 min do zlatista. Nechajte vychladnúť. Na predpečeny korpus nalejte cesto a zarovnajte. Pečte približne 30 min pri 150 stupňoch v rozohriatej trúbe. Karamel si pripravíte tak, že rozpustíte 3 lyžice trstinového cukru, pridáte trošku masla, štipku soli a deci smotany na varenie. Hotový cheesecake ozdobte karamelom, pukancami arašidami a čokoládou. Dobrú chuť!

Aj takéto jedlá môžu byť súčasťou vášho jedálnička. Ak chcete získať postavu po akej túžite, objednajte si z našej ponuky jedálničkov. Vy si vyberiete čo chcete jesť, my Vám povieme koľko si môžete naložiť a aké ďalšie zdravé úpravy si môžete prichystať.

Viacej nových receptov a inšpirácií nájdete na našom instagrame zdravoafit.sk a oficiálnej facebookovej stránke Recepty Zdravo a Fit

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Naše jedálničky na mieru a osobné konzultácie Vám pomáhajú získavať postavu po ktorej túžite. Inšpirujte sa receptami z našich jedálničkov! Vydajte sa za svojou vysnívanou postavou ešte dnes, pomôžeme Vám prekonať všetky nástrahy.

Chceš vedieť, keď Zdravo a Fit pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.