10.3.2018 18:27

Špenátové lievance s kuracím mäsom

Jeden z najobľúbenejších receptov našich jedálničkov na mieru. Inšpirujte sa!

Suroviny 60g ovsené vločky 30g špenát čerstvý 60g kuracie prsia 120g cherry paradajky 1ks plátok syr alebo parmezán  1ks vajce 3 lyžice jogurt biely 0,1% 1 lyžica kyslá smotana soľ korenie  ľanové semiačka

Postup:

Ovsené vločky, špenát, vajce a jogurt rozmixujte. Pridajte soľ, korenie, kto chce pretlačený strúčik cesnaku. Na panvicu pridajte trochu oleja a upečte lievance. Kuracie mäso nakrájajte na kocky a ugrilujte na suchej panvici do zlatista. Následne ugrilujte aj chcerry paradajky. Lievance naukladajte na tanier, pridajte mäso, cherry paradajky, ozdobte syrom a ľanovými semiačkami. Podávajte s kopčekom kyslej smotany. Dobrú chuť!

Aj takéto jedlá môžu byť súčasťou vášho jedálnička. Ak chcete získať postavu po akej túžite, objednajte si z našej ponuky jedálničkov. Vy si vyberiete čo chcete jesť, my Vám povieme koľko si môžete naložiť a aké ďalšie zdravé úpravy si môžete prichystať.

Viacej nových receptov a inšpirácií nájdete na našom instagrame zdravoafit.sk a oficiálnej facebookovej stránke Recepty Zdravo a Fit.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Naše jedálničky na mieru a osobné konzultácie Vám pomáhajú získavať postavu po ktorej túžite. Inšpirujte sa receptami z našich jedálničkov! Vydajte sa za svojou vysnívanou postavou ešte dnes, pomôžeme Vám prekonať všetky nástrahy.

Chceš vedieť, keď Zdravo a Fit pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.