25.4.2018 17:00

Gucci - Milan fashion Week, top outfity z ulíc

Gucci - Milan fashion Week_autumn/winter 2018-19, top street style outfits

Milan Fashion Week a svetové týždne módy vo všeobecnosti pritiahnu vždy množstvo štýlových ľudí, fashionistov, blysnú sa tam svetové módne ikony, celebrity, svetoví aj lokálni herci, blogeri a ľudia spätí s módou. Prebieha skutočná oslava módy a prehliadka štýlových outfitov. Prinášam Vám najlepšie pouličné looky z ulíc Milána z druhého prehliadkového dňa Milan Fashion Weeku - prehliadka značky Gucci, 21. február 2018. Najväčšiu pozornosť vzbudili japonské "ružové dvojičky", ktoré zaujali všade, kde sa pohli. Hviezdili svojimi vyšperkovanými outfitmi počas celého týždňa módy v podobne ladených farebných kreáciách. Celé video monitorujúce street style situáciu pred prehliadkou značky Gucci aj s týmito zaujímavými dvojičkami si môžete pozrieť na facebook stránke blogu myamirell.eu s názvom Mya Mirell Fashionista v kategórii Video tu:

https://www.facebook.com/mirellfashionista/videos/1573629682744645/. Sleduj stránku a dozvieš sa a uvidíš viac podobných videí z milánskeho fashion weeku - celebrity, modelky, módne ikony, šéfredaktori, influenceri, svetoví herci, módni návrhári, backstage, street videá. Všetko ohladom Milan Fashion Weeku aj tých minulých, nájdete aj na instagram profile mya_mirell.

Skrátené videjká na pokračovanie sleduj na instagrame mya_mirell:

Tieto modelky, DJ-ky z Tokya menami Ami (Amiaya) a Aya (Amiaya) sa aktuálne objavili aj v magazíne Vogue Japan. Taktiež v tomto outfite sa objavili vo Vogue medzi najlepšími outfitmi z ulíc počas Milan Fashion Weeku - jeseň/zima 2018/19:

https://www.vogue.com.au/fashion/street-style/what-theyre-wearing-on-the-streets-of-milan-this-fashion-week/image-gallery/c5a567560b6b635f66b4d685da846f9a?pos=4

Viac fotografií si môžete pozrieť na facebook stránke blogu s názvom Mya Mirell Fashionista v albume Milan Fashion Week - február 2018.

Ami, Aya , Vogue Japan

Veľký úspech zožal aj tento Gucci outfit - trblietavá farebná sukňa

Podobne zaujímavý outfit a opäť ružový - ružová vládla teraz v uliciach aj na prehliadkových mólach bol tento outfit, ktorý sa objavil na sránkach viacerých módnych magazínoch pojednávajúcich o najlepších outfitoch z tohtoročného Milan Fashion Weeku:

V uliciach prebiehali aj takéto akcie - rýchle kreslenie portrétov či módne reportáže. Hneď pri príchode na túto show oslovili aj mňa na módnu reportáž a zhodou okolností som si tiež vybrala ružový outfit.

modelka z prehliadky značky Gucci si zapózovala v outfite Gucci aj na ulici

Ostatné fotografie aj video modelky z Gucci pózujúcej pre fotografov si môžete pozrieť na facebook stránke Mya Mirell Fashionista.

Modelka v rozhovore so známou street fotografkou Tamu McPherson.

Skrátené video modeky s fotografkou:

Zaujímavými street outfitmi sa to len tak hemžilo:

Flitre, klobúky, šialené outfity, to všetko je možné vidieť v uliciach Milána počas týždňa módy tých najvychytenejších prehliadok, k akým rozhodne Gucci patrí. A prečo nie? Aj takto dokážu fashionisti upustiť uzdu svojej fantázii. Značka Gucci je známa svojími nekonvečnými a šokujúcimi ideami, módnymi kreáciami a samotná módna prehliadka býva viac módnou show hrajúcou na zmysli. Prítomní diváci sa majú vždy na čo tešiť a to isté sa deje aj v uliciach, kde môžete vidieť zaujímavé až šialené módne outfity, prebieha módne divadlo.

Na ulici prebiehalo fotenie modeliek z prehliadky Gucci a módne reporty.

Gucci topánky s kožušinou - obľúbený módny kúsok fashionistov

Aj muži bývajú štýloví. V uliciach prebiehajú módne reportáže, fotenia a natáčajú sa videá. Podobne som bola oslovená aj ja tentokrát pred prehliadkou značky Gucci zrejme vďaka celoružovému outfitu a make-upu.

Na ulici prebiehali módne reporty, podobný rozhovor som absolvovala aj ja hneď z príchodu na túto módnu prehliadku, lebo môj outfit, kotrý som zvolila celý ružový na tento prehliadkový deň zaujal módnych reportérov:

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Vitajte na fashion blogu Mya Mirell zameranom na všetky aspekty Módy, Krásy, Životného Štýlu a môjho osobného náhľadu na módu. Prinášam pohľad predovšetkým zo sveta módy v Miláne, módne reporty z Milan Fashion Weeku.

Chceš vedieť, keď mvanharova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.