14.4.2018 23:44

Zo života priemerného človeka 2

Keď sa jedny dvere zavrú, iné sa otvoria. Občas mám pocit ako keby chodba medzi týmito dverami bola príliš dlhá.

15. september

Boli to už 3 mesiace čo som zostal sám. V hlave mi virili len pesimistické myšlienky. Hrdlo bolo zahojené a sánka tiež, no duša bola zronená. Leto mi ubehlo príliš pomaly a ja som sa cez Dášu nevedel preniesť.  Sedel som na pive s mojimi kamarátmi. S Poliakom – chalanisko ako hora, pekný a svalnatý, proste sex symbol každej dvadsaťročnej babenky. S Pajom – bol  to typ čo vie očariť ženy nielen krásou a dokonalosťou ale taktiež inteligenciou. -Adri už to musíš nechať tak – povedal mi poliačik.

-Presne tak, Poliak má pravdu, si tým príliš zaťažený. Život ide ďalej Adri. Opätoval som im jemný úsmev. Vedel som, že mi chcú dobre, no nemal som absolútne chuť na rozoberanie tejto témy.

Pozrel som sa na čašníčku a pousmial sa na ňu. Vrátila mi úsmev a pribehla k nám. -Ahoj Adri, tak čo to bude? – bola pôvabná, mladá, krásna, trojky prsia, vyšportované telo a dokonalý zadok. Typ ženy, ktorú by každý jeden chlap chcel do postele. Najhoršie na ženách je , keď sú krásne a uvedomujú si to. Monic to vedela jasne, preto mala povesť chladnej dámy. Vždy ma priťahovalo niečo, čo žena vyžaruje keď je chladná. Taký ten pocit beznádeje. Pocit typu "snaž sa chlapče ale mňa aj tak nedostaneš".

-Ahoj Monic, poprosím ťa ešte 3 panáky fernetu a niečo čo si dáš s nami

- Takže 4 fernety, môže byt?

-Samozrejme - kývol som hlavou a Monic odišla vykonávať svoju prácu. Chľastali sme do druhej rána. Poliak si našiel nejakú dvadsiatku a odišiel s ňou domov. Pajo sa ospravedlnil a odišiel za svojou priateľkou. Zostal som sám.

-Ak by si chcel vedieť, o chvíľu končím- zdvihol som hlavu a uvidel som ako sa pripitá Monic na mňa uškŕňa.

- Ehm Ehm čo to? – znervóznel som.

- O chvíľu končím, môžeme ísť niekde na pivo - zopakovala Monic ešte raz.

- Do...dobre- zakoktal som sa. Nechápem čo sa stalo, čo sa so mnou dialo.

Dali sme si s Monic pár pív a prišli sme ku mne domov. Jemný septembrový vánok sa pohrával s našimi vlasmi. Bola ohromujúca. Fajčili sme na balkóne cigaretu a dívali sa na poloprázdne mesto. Partička opitých tínedžerov riešila pod oknami svoje citové problémy. Pozreli sme na nich bez slova a vychutnávali si posledné zvyšky letného počasia.

-Adri čo keby sme to spolu skúsili?- prelomila ticho. Zostal som zaskočený. Monic som poznal len krátko a do vzťahu sa mi s nikým vôbec nechcelo púšťať.

-Čo myslíš skúsiť? Nechcem raniť tvoje city ale ja nie som...- hľadal som správne slová ako jemne odmietnuť túto nádhernú bytosť.

-Nemyslím vzťah ty trubka- uškrnula sa -Myslím sex.

- Čo prosím? – zostal som ešte vo väčšom šoku ako predtým. Monic stačil môj pohľad, chytila mi ruku zobrala ma do izby, hodila ma na posteľ a začala sa vyzliekať.

Videl som jej krásne nahé mladé telo, jej pružné prsia. Strčila mi svoj jazyk do mojich úst a ja som jej to opätoval. Bola tam vášeň, vzplanutie, profesionálnym pohybom mi navliekla kondom na penis a ja som do nej prenikol. Cítil som jej vôňu všade. Cítil som jej dotyky po celom tele. Bolo to krásne, pohybovala sa ako skúsená. Sledoval som jej tvár. Počúval som ako kričala na Boha, potom skloňovala moje meno. Sledoval som ju pri orgazme, jej nohy v kŕčoch. Najkrajší pocit je vidieť ženu ako na ten okamih počas orgazmu odíde do inej galaxie. Do neznáma. Videl som ako opúšťa svoje telo a v mysli je niekde ďaleko, ako sa necháva sa unášať tým krásnym pocitom. Vyvrcholili sme naraz. Ležala na posteli a usmievala sa na mňa. Pozeral som do steny a premýšľal som čo sa vlastne udialo. V tu noc sme to spravili ešte dvakrát.

Keď som sa ráno prebudil, Monic bola preč. Na stole som mal čerstvé rožky a zaliaty čaj. Pri odhade na teplotu čaju musela odísť pred chvíľou. Na dverách som našiel odkaz s poďakovaním za úžasný večer. Pozrel som na hodiny, čas odísť na prednášku. Obliekol som sa, hodil do seba rožok a odišiel som.

Po prednáške som prišiel domov. Otvoril som dvere a v tom mi zazvonil telefón.

-Čau Adrik, dal si vyprať to prádlo?- bola to matka, a toto bol začiatok jej hovoru. Banálna hlúposť, ktorou sa prepracuje až na veľmi dôležitú tému.

-Áno mami, opral som si to – chladne som precedil. – Čo ťa trápi ?-

- Čítala som jeden článok. Potrebujem vedieť tvoj názor.

-Nie mami, nefetujem, nehulím, nechodím za šľapkami a nemám nechránený sex- zjavne som ju touto vetou uspokojil. Moja matka je veľmi zvláštna žena. To že som ju sklamal s výberom môjho štúdia, mi dávala vždy patrične vyžrať.

-A ako sa má Dáša ? Už som ju dlho nevidela - celého ma zatriaslo. Vytiahol som škatuľku a šiel som si zapáliť na balkón.

-Už s ňou tri mesiace nechodím mami. Už je to minulosť, prestaň sa na ňu stále vypytovať!

-Také slušne dievča to bolo, nechápem prečo si ju nechal- v tom momente som mal dosť. Moja matka presne vedela čo robí. Videla ako sa celé leto trápim, upíjam si žiaľ, vyplakávam si oči a aj tak položila tu najhoršiu otázku. Stal som na balkóne a pozeral som zo šiesteho poschodia na zem. -Idem mami, mám ešte prácu- položil som telefón a šiel som sa osprchovať.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Adrix pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.