Sériu týchto článkov som začínal preto, aby som priblížil a ukázal ľuďom ako vyzerá také zákulisie fotografovania náročnejších fotografií. Častokrát je také fotenie sprevádzané stresom a vtedy nezostáva nič iné, než pokračovať a vydolovať z toho maximum.
Najmä keď sme fotili zmrzlinu. Pri fotení sme sa museli samozrejme popasovať s roztápaním nášho hlavného objektu, ktorým bola spomínaná zmrzlina.
Poďme si teda ukázať ako vyzerala kompozícia.
Do drevenej dosky som si vyvŕtal diery na tri kornútky. Následne som sa snažil o najlepšiu kompozíciu.
Následne sme si nastrúhali, respektíve nakrájali mandľovo-čokoládovú čokoládu vedľa na tanieriku a taktiež rozmiestnili lieskové oriešky okolo kornútkov.
Pri kropení topingom fotoaparát cvakal jednu fotku za druhou, napokon sme zmrzlinu (neprekvapujúc) rýchlo zjedli.
Porovnanie súboru RAW (úplne neupravenej fotografie) a výslednej upravenej fotografie.
Výsledná fotografia.
V prípade, že by vás zaujímalo ako vznikajú podobné fotky, po rozkliknutí môjho profilu nájdete ďalšie články s podobnou tématikou.
Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].
Chceš vedieť, keď Simplyme pridá nový blog?
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.