Rande cez internet? Tu je 5 zásad, ktoré vám pomôžu nájsť, čo hľadáte!

Online zoznamka zďaleka nie je len poslednou šancou pre nesmelých alebo útočiskom neverníkov. V dnešnej uponáhľanej dobe si na flirt tvárou v tvár nedokáže nájsť čas stále viac z nás.

Aby pre vás internetová zoznamka nebola len stratou času, potrebujete najskôr vedieť, ako na to. Kde hľadať partnera snov? Čo spraviť preto, aby ste ho zaujali?A kedy radšej z flirtu vycúvať? Tu je päť „insiderských“ zásad, s ktorými nemôžete šliapnuť vedľa!

1. Vyberte si kvalitnú a overenú zoznamku

Tak, ako v pohostinstve 4. cenovej skupiny nenatrafíte na úspešného manažéra či atraktívnu vysokoškoláčku, ani na pofidérnych zoznamovacích portáloch nemá zmysel hľadať tých správnych partnerov na flirt. Dobrá online zoznamka vám zaručí diskrétnosť a bezpečnosť vašich osobných údajov. Ale ponúkne vám tiež dostatok nástrojov, ktoré vám pomôžu ukázať zo seba to najlepšie, alebo to najlepšie odhaliť v objektoch svojho záujmu. Ďalšou výhodou kvalitných zoznamiek je obrovský výber potenciálnych partnerov. Všetci chcú byť predsa tam, kde je najlepšie! Potrebujete poradiť? Jednou z najkvalitnejších a najvychytenejších online zoznamiek je Flirt.com. Na svoje si tu prídu tí, ktorých láka nezáväzné flirtovanie, ale aj takí, čo hľadajú partnera na vážny vzťah.

2. Buďte osobní – ale neprezraďte hneď všetko!

Chystáte sa urobiť prvý krok? Rozhodne zabudnite na vety typu: „Ahoj, máš pekné oči, popíšeme si?“ Nič nie je horšie, ako nemastné-neslané oslovenia, ktoré akoby dotyčný len automaticky kopíroval do správ náhodným objektom. Ak chcete prelomiť ľady, musíte dať svojmu proťajšku najavo, že vás zaujal niečím výnimočným. Zároveň by ste už pri prvom kontakte mali čímsi zaujať aj vy jeho. Nájdite niečo, čo vás spája na fotkách, profile či záľubách dotyčného a odpichnite sa od toho. Buďte vtipní a úprimní. Určite však hneď v prvej správe neposielajte svoj „štrukturovaný životopis“ alebo tajomstvá, ktoré o vás nevie ani vaša matka! Kúsok tajomstva je predsa sexi.

3. Ostaňte sami sebou. Aj za cenu menšej „výmeny názorov“

Našli ste partnera, z ktorého vám v bruchu poletujú motýle a v ušiach znejú fanfáry. Zo všetkého najviac túžite po tom, aby to bolo vzájomné. Ak si však myslíte, že to dosiahnete neustálym pritakávaním či preberaním názorov a záľub toho druhého, ste na najlepšej ceste diskvalifikovať sa. Kvalitné vzťahy – či už je reč o flirtoch po sieti, alebo skutočných partnerstvách – vždy stoja na vyváženom pomere síl a schopnosti konštruktívne debatovať aj o veciach, na ktorých sa dvaja nezhodnú. Dajte najavo, že máte vlastný názor a vkus. A tiež, že viete logicky a na úrovni argumentovať aj vo chvíľach, keď zavládne dusno. Ak uspejete, máte už spolovice vyhrané.

4. Buďte opatrní – ale nie paranoidní!

Online zoznamka je miestom, kde sa z neznámych ľudí stávajú známi, priatelia, partneri. Hoci sa tu často ľady prelamujú oveľa ľahšie a rýchlejšie než v reálnom svete, nesmiete zabúdať ani na štipku opatrnosti. Zdá sa vám, že je váš nový objav až príliš dobrý na to, aby bol skutočný? Možno na tom niečo bude. Hoci renomované online zoznamky, ako už spomínaný Flirt.com, robia všetko preto, aby zabránili podvodníkom a klamárom zneužívať svoje stránky, poslednou baštou obrany musí ostať váš zdravý rozum. Ani s podozrievavosťou to však netreba preháňať. Nechce sa vám veriť, že sa taký atraktívny partner môže zaujímať práve o vás? Možno bude na vine len vaše pošliapané sebavedomie...

5. Choďte do toho s otvoreným srdcom aj mysľou!

Viete, čo je na online flirtoch najlepšie? Umožnia vám zoznámiť sa s ľudmi, ktorých by ste v reálnom živote nikdy nestretli. Neuzatvárajte sa hneď pred nádejným kontaktom len preto, že nebýva v rovnakom meste či okrese. Láska hory prenáša a pre skutočné sympatie nie sú kilometre žiadnou prekážkou. Je vám sympatický niekto, kto sa celkom vymyká zo škatuľky vášho obvyklého „typu“? Zabudnite na predsudky a nasledujte hlas srdca. Možno vaše doterajšie vzťahy zlyhávali práve preto, že vám váš radar klamal. Nechajte sa osloviť, zaujať, očariť, pobaviť či zbaliť na základe svojich najhlbších inštinktov. Možno sa pred vami otvoria svety, o ktorých ste doteraz ani netušili...

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Andy Charlson – affiliate marketing specialist. Got his Psychological degree in The University Of Michigan. Specialized in affiliate marketing, content marketing, and display ads. Regularly published at TopOffers Blog

Chceš vedieť, keď charlson.andy pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.