18.6.2018 02:01

Moschino - Milan Fashion Week 2018, street style, celebs, video

Celebrity, známe osobnosti - Moschino - Milan Fashion Week 2018 - Móda Ženy, jeseň/zima 2018/19

V Miláne, mekke módy aktuálne prebieha týždeň módy venovaný móde muži - Milan Fashion Week - Moda Uomo, jar/leto 2019/20, ktorý onedlho opäť vystrieda móda ženy - Moda Donna. Prinášam krátku pripomienku, ako to prebiehalo počas prehliadkového týždňa módy na začiatku tohto roku venovaného prehliadkam kolekcií pre sezónu jeseň/zima 2018/19 - street style fashion report z Milan Fashion Weeku, pred prehliadkou značky Moschino.

Módna prehliadka značky Moschino počas týždňa módy ženy - Milan Fashion Week, Moda Donna prilákala množstvo celebrít z celého sveta. Prišli známe tváre a zaujímavé osobnosti, módne ikony, blogeri, influenceri, modelky, modeli, šéfredaktori, skrátka mnohí významní ľudia z módnej branže. Nechýbal americký milionár, ktorý s obľubou navštevuje fashion weeky, aj ten parížsky a opäť v sprievode krásnych mladých dievčat. Zachytila som ho aj na prehliadke značky Versace. Predvádzali známe modelky ako dcéra Cindy Crawford, 16 ročná Kaia Gerber, ktorá sa najviac podobala na Jackie Kennedy look a 60. roky, čo bolo témou kolekcie Moschino pre jeseň/zimu 2018/19. Viac o kolekcii sa dozvieš na mojom blogu myamirell.eu.

Pred prehliadkou prebiehali rôzne módne reportáže so zaujímavými ľuďmi, fotenia celebrít a módnych ikon. Celé video si môžete pozrieť na mojom youtube kanáli mya mirell tu:

Videá z Milan Fashion Weeku sú tiež publikované na facebook stránke blogu s názvom Mya Mirell Fashionista v kategórii Video. Americký milionár James F Goldstein v sprievode svojho mladého doprovodu.

Na ulici prebiehali módne reportáže a interview so zaujímavými fashionistami.

Na videu a fotografii známa poľská blogerka v zaujímavom outfite zvolenom pre prehliadku značky Moschino. Video si môžete pozrieť v linku hore na youtube kanáli mya mirell a tiež na facebook stránke blogu Mya Mirell Fashionista.

Sexi model z IMG Models Jhona Burjack prichádzajúci na prehliadku Moschino.

Outfity jednotlivých ľudí boli vysoko invenčné. Evidentne vesmírna tematika vládla aj v uliciach.

Odkaz tejto fashionistky v záverečnom interview znel: "Be yourself and show your power" - buďte sami sebou a ukážte svoju silu. Video si pozrite v linku hore na youtube mya mirell.

Módna maniačka odetá v kolekcii značky Moschino. Musím povedať, že teplota v ten večer sa pohybovala okolo nuly až mínus. Obdivujem jednotlivé slečny, ako obstáli vo svojich fashion outfitoch, bez drkotania zubov s gráciou v rozhovoroch na kameru.

Známa street style hviezda týždňov módy v Miláne, môj známy Enrico, ktorý robil DJ pre prehliadku a afterparty značky Moschino odetý v kolekcii Moschino. Video si pozrite v linku hore na youtube mya mirell.

Ďalšia odvážna fashionistka v holých nohách, minisukničke a jemnej bundičke v teplotách pod nulou.

Známe španielske celebrity prichádzajúce na show. Na hlavnou videu môžete vidieť aj Simone Marchetti - taliansky módny kritik a fashion editor z denníka La Reppubblica prichádzajúceho na módnu show, ako aj iné známe tváre.

Sestra slávnej talianskej fashion blogerky Chiary Ferragani - Valentina Ferragni na prehliadke značky Moschino a jej outfit, zdroj: Getty images

Tohtoročný Milan Fashion Week - Móda Ženy bol prepletený mimozemskou tematikou, alien look, technikou. Rôzne značky šokovali svojimi kolekciami pre jeseň/zimu 2018/19. Ani značka Moschino nezaostávala a na mólo vyslala modelky natreté chladnými farbami. Kolekcia bola inšpirovaná rokmi 1960, no zjav modeliek pripomínal miestami mimozemštanky. Na móle sa blyslo trio aktuálne najznámejších modeliek prehliadkových mól - Kaia Gerber, Gigi Hadid, Bella Hadid, ktoré malo predstaviť to najlepšie z Jackie Kennedy lookov Moschino módnej show.

zdroj obrázkov: Moschino

Viac o kolekcii sa dočítaš na blogu myamirell.eu a na facebook stránke Mya Mirell Fashionista, kde sú fotografie aj videá z prehliadok.

Mya Mirell

Facebook blog:        https://www.facebook.com/mirellfashionista/

Fashion blog:           www.myamirell.eu

Instagram:                 mya_mirell

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Vitajte na fashion blogu Mya Mirell zameranom na všetky aspekty Módy, Krásy, Životného Štýlu a môjho osobného náhľadu na módu. Prinášam pohľad predovšetkým zo sveta módy v Miláne, módne reporty z Milan Fashion Weeku.

Chceš vedieť, keď mvanharova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.