20.7.2018 08:39

#GaySlovakia - skutočný príbeh VI. POKEC

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Príbeh chlapca ktorý vyrastal vo svete do ktorého nepatril, chlapca ktorý sa bál byť sám sebou, chlapca ktorý miloval aj keď nemohol...

Volám sa Jakub, mám 28 rokov a žijem v Argentíne, Buenos Aires, a rozhodol som sa vám rozpovedať môj skutočný príbeh. Príbeh ktorý nechcem aby musel zažiť niekto iný, príbeh ktorý dúfam otvorí oči slovenskej spoločnosti a nedovolí mladým a talentovaným ľuďom opúšťať našu krásnu krajinu, pretrpieť celé dospievanie alebo siahať si na život. Príbeh ktorý pomôže brať homosexualitu na Slovensku ako prirodzenú vec a tak sa k nej aj staviať. Z dôvodu ochrany súkromia mojej rodiny, priateľov a známych mená a miesta sú pozmenené.

VI. POKEC

Boli letné prázdniny a ja som bol u babky na prázdninách.. na tom by nebolo nič zvláštne ku babke som vždy rád chodil a aj na dlhšie no v tej dobe už fungovalo niečo čo mi dovolilo začať byť reálne kým som a nie tým kým okolie chce aby som bol... POKEC!

Jedna užasná vec ktorá bola vytvorená na to aby ľudia prestali používať ICQ alebo aby jednoducho využívali najnovšie technológie na kontaktovanie sa so svojimi kamarátmi. A niekedy nielen s nimi:)

Ja som až do svojich 18-tich rokov nemal doma počítač a nietobože internet:) takže svoj "oficiálny" profil som si založil na hodine informatiky a sem tam som sa na ňho prihlásil u bratrancov doma na ich kompe. Už vtedy som si všimol, že tam existuje jedna miestnosť kde nikto zo spolužiakov ani nenazrel - Pánsky klub. Ani ja som tam nemohol.. aj keď som zopár krát nakukol bolo to nebezpečné. Buď som bol na hodine informatiky a to nikto nemal svoj vlastný počítač, takže vždy za mnou stál buď jeden alebo dvaja spolužiaci/spolužiačky a asi by ma zožrali zaživa keby som si tam pred nimi začal vypisovať s chalaniskami :D na druhej strane ak som išiel do internetovej kaviarne tam vždy pobiehal "dozor" chalan ktorý dával bacha čo robíš.. neviem v našom meste to bolo divné.. kaviareň nebola kaviareň.. bola to vlastne herňa.. každý hral CounterStrike alebo neskôr myslím, že sa to volalo DOTA :D Neviem.. Warcraft.. ako správna točka som nikdy nemusel tieto mačistické hry.. asi preto že mňa nikto do týmu nikdy nechcel:D lebo som to nevedel hrať:D A keď už ani jeden z týchto dôvodov tam nebol tak sa vždy na tvojom profile keď si bol online zobrazovalo že v ktorej miestnosti si.. takže kamaráti vedeli dobre vysnoriť kde chatuješ.. (neskôr to vyriešili miestnosťou "len RP" :D takže vždy si každý sem tam odskočí do svojej obľúbenej miestnosti no na vonok sa tvári, že si prišiel kecať len s kamošmi :D) Takže som nikde nemal súkromie...

No keď som bol u babky natrafil som na kaviareň.. reálnu kaviareň kde medzi počítačmi boli priečky.. aby nikto nevidel čo robíš... a tam to prišlo.. môj prvý gay profil! BESPECTACLED :D Wau! Ako silno to znie.. BE SPE CTA CLED! Až teraz si uvedomujem tú silu! Tú voľnosť... to vnútorné vzrušenie hľadať toho pravého!

Už u babky som sa stretol so zopár chalanmi... Myslím že za tie dva týždne to boli dvaja traja.. Pamätám si že jeden bol vojak... prišiel na bavoráku.. druhý pracoval na Vychylovke a ten tretí.. také chlapča ako ja.. išli sme sa prejsť do lesa.. fajka... bolo to pekné obdobie... s tým chlapčaťom sme ešte potom dlho kecali.. no problém bol, že bol z ďaleka... chceli sme skúsiť aj viac.. no nedalo sa.. ja som si nemohol dovoliť cestovať.. na to som nemal vreckové..

Z Vychylovčanom sme sa stretali asi- 4-5 krát, dosť som sa do neho zakukal... pamätám si ako ma vzal jeden večer do Bojníc.. tam je za zámkom taký prameň medzi stromami kde moc ľudí nechodí.. bola noc.. boli sme sami.. a nahí...bolo to naozaj krásne z času na čas na sebe pocítiť jeho vtáka.. bol fakt veľký :D alebo len jeden z mojich prvých ktorý neboli nasilu :D tak preto to bolo také pekné.. no nikdy sme spolu nespali.. bola to len taká ohmatávačka.

Ono to nejak v tej dobe chalanom stačilo.. alebo to bolo len preto, že sa báli že som moc mladý:D

S vojakom tiež nič.. len nejaké pusy.. skôr si pamätám ako mi dával nejaké rady.. aby som si na seba dával pozor... myslím, že ešte doteraz by som si pamätal jeho tvár.. bol to veľmi príjemný a vzdelaný chalan!

Dva týždne prešli a ja som sa vrátil domov... a zistil som že v inom meste kam som chodieval zriedka.. no bolo o niečo väčšie tiež je podobná kaviareň ako v meste mojej babičky.. a tak to začalo... konečne som sa nebál byť tým kým som... i keď bohužiaľ rodiny nikdy nevedela kde som, pretože som sa bál doma povedať, že idem na stretko s pokecu niekedy aj s chalanmi ktorý majú o dosť viac než ja! Takže poväčšinu som všade išiel na vlastnú päsť a veril som "dobrým" úmyslom starších.. teraz tak premýšľam, že koľko krát som sa ani nemusel vrátiť domov a nikdy by na nikoho neprili... uff.. a to som nebol jediný.. koľko chlapcov takto riskovalo... a koľko na to doplatilo :/ :( len pretože to nebolo prirodzené priznať sa rodine že si gay.. že si iný... že si sa bál viac byť úprimný k tovjej mamine ako po tome nastúpiť do cudzieho auta a nechať sa odviezť na kraj lesa...

Raz, dvakrát do týždňa som sa vybral do mesta.. do kaviarne.. nabral som kontakty.. profil BESPECTACLED fungoval veľmi dobre!

Ja som si proste začal užívať. POKEC a Pánsky klub bol plný možností. By ste sa čudovali ale veľmi veľa heterosexuálov ktorý mali dievčatá, manželky.. deti.. no vzrušovalo ich sem tam si nechať vyhoniť od chalana.. niekedy aj vyfajčiť no to moc nie.. to už by asi z nich urobilo buzerantov.. no dotyky a neohrabané pusy sem tam to nie... :D

Tak som mal svoje siete rozhodené.. :D Mal som jednoho ktorý vždy prišiel raz dva tyždne na Touaregu.. odviezol ma ku lesu a tak si ma ohmatával na zadnom sedadle a vždy sa urobil :D no nikdy o ničom nehovoril.. len ahoj.. ani potom nepísal.. mal dievča a nechcel aby som mu písal.. len on sa sám od seba raz začas ozval.. no mne sa to páčilo.. rád som sa s nimi zahrával..

Pamätám si jedného čo sme išli dokonca podvečer do lesa.. písal, že bude mať cestu:D ďalšia hovadina:D nikdy nemali cestu okolo.. vždy išli za jasným cieľom.. nechať sa vyfajčiť od chalana... len to nechceli priznať báli sa že by s nich boli gayovia alebo bisexuáli... Tak z času na čas priateľke povedali, že idú s kamošom na kávu no a :D išli s kamošom.. :D do lesa :D so mnou:D

Ďalší bol otec rodiny.. typický chlap na ktorého by ste to vôbec nepovedali.. bol som u neho doma.. ešte mi ukazoval fotky detí na chladničke s manželkou :D

A niekoľko rovnakých profilov... chalan.. fešák.. fakt kus... ktorý sa stretol bez rečí... utiekol od frajdy.. na skok.. ukojiť nieč, čoho sa sám bál a navonok odsudzoval.

Možno si budete myslieť, že aká kurva som bol:D No mňa to bavilo... mňa to vážne bavilo, pretože ja som bol vždy ten ktorý mal vo veciach jasno a bral som si z toho len to najlepšie... krásnych chalanov:D

vlastne mi to dodalo odvahu.. vedel som, že veľa chalanov to v sebe má a hlavne tí čo na vonok okrikujú, nadávajú, opľúvajú, hrozia päsťou, chytajú pod krkom a sem tam dobre ublížia napríklad vykrútenou rukou.

Tak to sú oni! To sú ti homofóbovia ktorý sa boja a nenávidia gayov tých gayov čo majú sami vo svojom vnútri :D

Presne tí ktorí ťa okríknu, pošlú ťa do piče, nazvú ťa buzerantom, ešte si pred tebou nechutne prdnú a grgnú aby dokázali aký sú narozdiel od teba chlapi.. no v slipoch majú vlhko a tvrdo :D

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Volám sa Jakub, už dva roky žijem v Buenos Aires pretože SR nepovolilo pobyt môjmu manželovi. Pretože Slovensko aj keď našu krajinu milujem v 21. storočí neuznáva základné ľudské práva všetkým svojim občanom a len rozosieva nevzdelanosť a diskrimináciu!

Chceš vedieť, keď IAcub pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.