Napíš blog a sútažíš o zájazd do Dubaja alebo Paríža
Zapoj sa do súťaže
Súťaž prináša
26.8.2018 14:43

Kakalaka

Tunis. Destinácia pomaly známa ako Chorvátsko, Bulharsko, či Vysoké Tatry na Slovensku.

Každý si predstaví krásne pobrežie, nekonečné slnečné paprsky, nádherný piesok, trblietajúce sa more, romantickú izbu, bar v ktorom môžete byť od úsvitu do mrku, nakoľko ste vlastníkom náramku ULTRA ALL INCLUSIVE. Švédske stoly, ktoré sa prehýbajú od neskutočných ovocných misí, zeleninových šalátov, jedál pre všetky kúty sveta, aby ulahodili všetkým návštevníkom a samozrejme baklava a nespočetné množstvo dezertov. Toto všetko nelahodí nielen nášmu žalúdku, ale aj očiam.

V jeden deň, kedy partner nahádzal do seba všetko, čo na tých stoloch videl, nemusím Vám povedať, že ho chytilo behanie po toaletách....dostal Endiex a deň trávil na izbe, po tomto dni nasledoval deň plný ryže a vody. Po jeho vyliečení sme konečne vyrazili na pláž. Samozrejme mali sme opaľovacie krémy, ja 6ku - a partner pre istotu 50tku :), ponatieral všetko, čo sa dalo, aj to, čo slnko nevidí a začalo sa chytanie bronzu, aby sme v robote dokázali, že sme boli pri mori a nie na terase bytu. Smažili sme sa celé doobedei, kedy sme točili, voda - lehátko, voda - lehátko.

Po tomto urputnom kolotoči a naháňaní sa za opálenou pokožkou sme skončili unavení slnkom na izbe. Opálenie partnera vyzeralo inak na slnku ako na izbe. Poviem Vám, vyzeral ako panda. Bol celý biely, nakoľko jeho 50tka asi zaúčinkovala a jediné spálené miesta mal na sebe a to boli viečka :))) Mal ich tak červené, ako angorák, nič iné neostávalo len namočiť tampony a priložiť na postihnuté miesto.

Vybrala som sa do kúpeľne. Zažla svetlo, zľakla sa, zakričala tak, že mňa počuli aj kosatky v mori, chytila som uterák a práskla som ho na zem. Pýtate sa, čo sa stalo? Pri vani v kúpeľni bol strašný pavúk. Ja, arachnofobička, ktorá vidí v každom pavúkovi zabijaka s veľkými zubami a nohami, som sa tak zľakla, že iné ma nenapadlo, ako hodiť na pavúka uterák. No milý pavúk začal utekať s mojím uterákom po celej kúpelni. To ma dohnalo do mdlôb a tak som utekala na posteľ do izby, kde ležala moja "panda" Vysvetlila som situáciu, jediné, čo ho napadlo bolo zavrieť dvere od kupelne a odišiel na recepciu. Išiel vyriešiť naše napadnutie pavúkom, na recepcii vraví, že máme na izbe Snake, všetci sa chytili za hlavy, no partner sa zmýlil, opravil sa na Spider.

Tunisani vedeli, ktorá bije.

Ja, čakala som v izbe na posteli vlezená, pozerala smerom kúpeľňa a čakala, že nič odtiaľ nevyjde. Vošlo tuniské "komando" a povedalo, že to sa nič nedeje, to sú tuniské "záchodové" pavúky a volajú sa "kakalaka" a chodia vetracou šachtou - klimatizáciou.

Bola som v šoku. Odmietla som túto izbu na prízemí. Potrebovala som aspoň prvé poschodie, kde som si nahovárala, že všetky kakalaky ostanú na prízemí a sem žiadna nevlezie.

Takto sa skončil náš pobyt v krásnom slnečnom Tunise, kde pri akcii "Kakalaka" sme zabudli na viečka mojej pandy a pozerali sme všetky diery, ktoré vedú do izby skorej, než sme vošli.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Tvoj úsmev neprajníka naserie a priateľa poteší.

Chceš vedieť, keď kajazu pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
17.8.2018 07:46
Víly
13.8.2018 07:12
Nahota
9.8.2018 11:31
ŽENY z pohľadu ŽENY