2.9.2018 02:33

The Blonde Salad, módna blogerka Chiara Ferragni sa vydala

Slávna svetová módna blogerka Chiara Ferragni sa vydala za speváka Fedeza

Celý módny svet s napätím očakával, v akej paráde sa predvedie svetová úspešná talianska blogerka Chiara Ferragni počas svojho veľkého dňa D.

Talianska módna blogerka, influencerka a návrhárka Chiara Ferragni a taliansky spevák Fedez si 1. septembra 2018 vymenili svoj sľub lásky pri západe slnka v romantickom prostredí sicílskeho mestečka Noto. Ceremónia bola civilná a konala sa na otvorenom priestranstve vily Dimora delle Balze za prítomnosti ich už päťmesačného syna. Romantickú cestičku zdobili a celú atmosféru vytvárali biele a ružové ruže, ktoré sa vinuli okolo stĺpov a vertikálnych plôch. Pozvaných bolo okolo 150 hostí.

Táto udalosť bola v Taliansku vopred dlho avizovaná od mája roku 2017, kedy spevák Fedez požiadal Chiaru o ruku v priamom prenose na koncerte v meste Verona. Chiara vtedy slávila svoje 30-te narodeniny. Po odohraní novej skladby zloženej pre ňu prizval Fedez na pódium Chiaru, pokľakol a vytiahol prsteň. Video:

Oslava jej tridsiatich narodením prebiehala vo veľkom štýle - s tridsiatimi priateľmi celý týždeň žúrovaním po Taliansku.

Pár žije striedavo medzi Los Angeles a Milánom a ich lásku utužuje teraz už ich päť mesačný syn Leone. Správu o tehotenstve oznámila v októbri 2017 a tento post obdržal bezmála milión likov. Správa o jeho narodení taktiež ihneď obletela internet s troma miliónmi likov. Chiara má na konte okolo 15 miliónov sledovateľov a Fedez 7 a je záujmom módnych dizajnérov, magazínov a médií.

Zaujímavosti z priebehu svadby

Svoj deň D podriadili istým pravidlám. Celú ceremóniu, oslavy nazvali ferragnez a všetky fotografie budú označované týmto hashtagom. Zároveň je zakázané a trestá sa pokutou 15 000 eur vynášať akékoľvek nežiadúce informácie zo svadby na svetlo sveta.

Do poslednej chvíle sa špekulovalo, od ktorého módneho dizajnéra si Chiara zvolí šaty. Rozhodnutie a konečné odhalenie padlo na Dior Haute Couture, u Fedeza na Versace. Šaty nevesty boli biele z tylu so 7 metrov dlhou vlečkou.

credit: Johan Sandberg

Video fitting dress Vogue si môžete pozrieť tu:

credit: annaravazzolimilano instagram

credit: the ferragnez

credit: the ferragnez

Po ceremónii počas večera vymenila Chiara svadobné šaty za druhé šaty so zdobením motívu Chiara Ferragni opäť od módneho domu Dior.

credit: the ferragnez

credit: the ferragnez

credit: Sophie Carre

detail motívu Chiara Ferragni dizajnu na šatách od Diora

Zaujímavosti

Udalosti sa zúčastnilo veľa známych talianskych osobností z hudobných kruhov, influenceri, modeli ale aj medzinárodných hostí. Zo známych osobností napríklad modelka Bianca Balti a avizovaná Paris Hilton. Pre hostí bolo pripravené vlastné lietadlo, ktoré ich dopravilo na miesto konania. Mladomanželia vyslovili želanie, že namiesto svadobných darov môžu hostia darovať peniaze na charitu.

31. augusta v predvečer svadby sa konala súkromná oslava. V mestečku Noto sa načas zjavila 7 metrov vysoká stena, ktorá mala zabrániť výhľadu, prístupu zvedavcom a novinárom.

Družičky, medzi ktorými boli jej dve sestry Valentina Ferragni a Francesca Ferragni, mali dlhé ružové šaty. Sestry sú vpravo.

credit: carlomengucci

Šaty pre družičky sú z dielne talianskej návrhárky Alberta Ferretti známej aj tým, že navrhuje šaty najmä pre svetové celebrity na červený koberec, film festivaly. Čítaj o tejto návrhárke viac na mojom blogu myamirell.eu.

Chiara Ferragni mala v predvečer oblečené šaty od značky Prada.

Po ceremónii sa začala mega party. Oslavy majú trvať až tri dni.

S mladšou sestrou slávnej blogerky Valentinou Ferragni som si tento rok urobila aj ja fotografiu počas Milan fashion Weeku - jeseň/zima 2018-19, móda ženy. Video si môžete pozrieť na mojej facebook stránke Mya Mirell Fashionista.

Pred prehliadkou značky Philosophy di Lorenzo Serafini s Valentinou Ferragni.

Tiež som ju požiadala, aby pozdravila Slovensko, kde vraj ešte nikdy nebola:

Chiara nie je nazývaná len tak najznámejšou influencerkou. Patrí medzi najúspešnejších a najbohatších influencerov na svete. V Miláne býva v obytnej štvrti s názvom Citylife, kde obytný komplex je z dielne architektky Zaha Hadid (čítaj na Refresheri článok - CitLife Milano - unikátna architektúra svetovej metropoly módy) tu:

https://blog.refresher.sk/article/3876/citylife-milano-unikatna-architektura-svetovej-metropoly-mody

Viac som o nej písala na svojom blogu myamirell.eu v článkoch. Prestížny časopis Forbes ju v roku 2015 uverejnil v rebríčku „30 pod 30“. Okrem toho má vlastnú značku a množstvo iných aktivít.

Tu sú moje fotografie outfitov Chiari z milánskeho fashion weeku, ktoré sa objavili na stránkach svetových módnych magazínov a sociálnych sieťach, ktoré zakaždým poľujú na jej outfity z aktuálnych prebiehajúcich týždňov módy.

Chiara Ferragni na prehliadke značky Prada v outfite Prada počas Milan Fashion Weeku - jar/leto 2018, september 2017. Video nájdete na facebook stránke Mya Mirell Fashionista a na youtube kanáli mya mirell.

Chiara Ferragni na prehliadke značky Versace počas Milan Fashion Weeku - jar/leto 2018, september 2017.

Viac - videá a ostatné fotografie sú publikované na mojej facebook stránke Mya Mirell Fashionista, instagrame mya_mirell a youtube kanáli mya mirell.

Ing.arch. Miroslava Vaňharová

Mya Mirell

myamirell.eu

Facebook: Mya Mirell Fashionista

Instagram: myamirell a mya_mirell

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Vitajte na fashion blogu Mya Mirell zameranom na všetky aspekty Módy, Krásy, Životného Štýlu a môjho osobného náhľadu na módu. Prinášam pohľad predovšetkým zo sveta módy v Miláne, módne reporty z Milan Fashion Weeku.

Chceš vedieť, keď mvanharova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.