Záleží ti pri kupovaní čaju aj na tom aký má obsah?

Veľa z nás si myslí že čaje sú len na zahriatie, len tak z chuti alebo na chrípku, nachladnutie je to ale naozaj tak?

Spraviť si čaj zo sáčku je rýchle, "chutné" a pohodlné. Čaje sú super najmä v chladných, večerných dňoch kedy sme zababušený v mäkkučkej deke.

Lenže obyčajné čajové sáčkové vrecúška sú veľké zlo majú v sebe veľa zlých látok napr.: Pesticídy- látky ktoré sa používajú proti rôznym chorbám, na ochranu škodocov v poľnohospodárstve a lesníctve. Pyrolizidinové alkaloidy- vysoké dávky môžu viesť k akútnemu zlyhaniu pečene. Asi prečo tak málo stoja? Pretože sa tam nepridávajú látky+ prísady o akých píšu. Keby to bol skutočný čaj nezaplatili by ste 1,79€ ale 9,79€ (samozrejme uvádzam príklad). Pijete vlastne len čistú vodu no aj tá by bola lepšia voľba než čaj zo supermarketu. Veľa takých čajov nie že vám nepomôže na daný problém ale dokonca vám ho zhorší.

Dávajte si pozor nato, že aké čaje pijete veľa z vás na sypané čaje aj zabudlo prečo? Ved ony sú tým pravým zázrakom a skutočným čajom. Takéto čaje sú proti nachladnutiu, rôznym chorobám ba dokonca niektoré aj na redukciu hmotnosti a pod. Skúste sa nahliadnuť na super čajovňu. Chodievam tam pravidelne a neviem si ju vynachváliť čaje priamo aj dovážajú z rôznych kútov sveta,prečítajte si o nich. Táto čajovňa sa nachádza v Nitre ale majú aj e-shop www.cajovna dobrych ludi.sk.

Týmto blogom som teda len chcela napísať že vyhnite sa radšej kupovaním klasických čajov vo vrecúškach. Len vám škodia (ako ktoré, ale väčšina škodí).

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Bema pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.