2.10.2018 18:58

Marush denník: 2. 10. Neporiadny človek a nové nohavičky nejdú dokopy

Klop. Klop. Tu svedomie.

Áno, presne tak. Ozval sa vnútorný hlas. A tak som ešte včera napravila to, čo by iná slušná dáma nikdy nespravila. Musela som. Lebo by som aj druhýkrát ponechala po sebe znaky nemilosrdného zápasu môjho tráviaceho ústrojenstva. Žiaľ reputáciu mi to nezlepšilo. Jedna dievčina z vedľajšej izby si ma najprv hnusne premerala a až potom ma odzdravila. Hm ... . Ale tak čo už. Zaslúžim si prezývku bordelár(ka). Ale úprimne. Kto za sebou ALE ŽE OKAMŽITE(!) umýva riad? To že si ho nechám pred izbou na stole, aby mi v izbe nezavadzal ma ešte neradí medzi lenivcov. Ani to, že ako jediná sa vyzúvam pred izbou a topánky ostávajú pod stolom (tým istým na kt. pokladám riad). Neviem, napriek tomu netúžim byť ich skvelá kamarátka, stačí keď sa budeme zdraviť. Aj keď sa neznášam zdraviť.

Nové prírastky

Dnešný deň prebehol celkom fajn, až na to že som si prečerpala denný limit stanovených výdavkov kvôli šiestim nohavičkám. Ale stáli za to. + má to ďalšiu výhodu: nemusím ešte ísť dať prať. + M. sa určite budú páčiť. Nie že by ma v nich musel bezodkladne vidieť. Ale pevne verím že ich nenazve bombarďákmi. Toto pomenovanie majú totiž všetky nohavičky, ktoré sú vynosené, majú o pár dier naviac, alebo sú vyťahané. Ale predsa také sú najpohodlnejšie.

Nevydržala som to

Neodpisovať. Môjmu bývalému. Je to strašná otrava. Teda nie až tak strašná ako M. No držala som sa statočne. Neodpísať na viac ako 40 správ, z toho pár romantických vyznaní a gratulovaniu k meninám. Predsa ma len niečo zlomilo. Možno to, že ešte stále mám ťažké srdce na M. Alebo že mi to už prišlo naozaj trápne a sebecké. Žiaľ stalo sa to, čo som predvídala. Poslali sme si pár správ, a zrazu mi neodpísal. Čaro messengera mi jasne ukazuje že je tam dvakrát za hodinu (minimálne). Ak si myslí, že začnem hrať jeho hru, tak sa mýli. Aj keď by som mu rada napísala, že občas spomínam na spoločne strávené chvíle. A že si kladiem otázku, aké by to bolo, keby som sa s ním nerozišla. A vytrvala v tom, byť opäť s ním.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Ak by niekto chcel vedieť či je na tom so životom lepšie alebo horšie. V porovnaní napr. so mnou. Študentkou, ženskou s ryšavými vlasmi, pochádzajúcej kdesi zo severu Slovenska. Ktorá že absolútne nemá frajera, ktorého meno začína na M.

Chceš vedieť, keď Marush pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.