3.10.2018 21:25

Marush denník: 3. 10. Pre bolesť hlavy neznášaš všetko a všetkých

Aj keď je streda, a všetci dobre vieme čo treba, dnes to bola slabota.

Neočakávaná radosť

Nie je nič krajšie ako sa zobudiť s bolesťou hlavy. Teda to slovíčko "zobudiť" som prehnala. Keďže som celú noc nespala. Skúšala som overené triky: napiť sa vody, otvoriť si okno, prejsť sa. Nechápem, keďže som bola včera unavená, a išla som si v optimálnom čase ľahnúť.

Vstať však rozbitá "jak" čínska váza prináša len samé útrapy. Nie že sa mi nechcelo ísť do školy, mne sa nechcelo ani žiť! Na prednáške, kde by som fakt mala dávať pozor, som premýšľala, či by ma bolesť prešla. Keby si hlavu obijem o parapetu.

Na prednáške, kde vyučujúci premietal vcelku zaujímavý film, som do seba hodila už druhý paralen a rozmýšľala či sa dá z liekov od bolesti zdrogovať.

Cestou do knižnice som rozmýšľala nad tým, že na život si siahať nemôžem. K úcte mojim blížnym a hlavne k ich finančnému stavu. A môj bankový účet a hlavne peniaze v ňom uložené, nepostačia ani na truhlu. Takže smrť.

Čo mi však spravilo radosť (okrem kúpenia si nurofenu v lekárni) bol prístup pani v knižnici. Bola ochotná so mnou hľadať autorské právo. A keď ho nenašla bola ochotná mi ho objednať tak, aby som si ho mohla vyzdvihnúť už zajtra. Išlo však len o kópiu knihy kt. nebola celá, a tak som odmietla.

O pár minút neskôr, ako som odtiaľ odišla, mi prišla správa na email. Majú pre mňa knihu a môžem si ju do týždňa vyzdvihnúť. No tak takýto prístup som ani vo sne nečakala. Ale som rada.

Príprava na vyvrcholenie

V sobotu to vypukne. Dvaja mladí ľudia si pokazia víkend. Sú to blázni, že sa berú. Ale žeriem ich. Ja mať toľko odvahy, kupujem letenku do Rio de Janeira a už by ma tu nikto nevidel.

Ako majú to tak vymakane spravené, že špičkový catering sa môže bodnúť. Jeden z úplne TOP nápadov je, dostávať miesto kvetov žreby.

Najväčší problém je, vymyslieť predsa z toho len nejaký darček. Príde mi otrepané dať žreby do obálky. A tak zajtra má moja kamarátka S. a ja pred sebou veľmi ťažkú úlohu. Vytvoriť niečo, z čoho budú mať novomanželia radosť, a M. bude spokojný.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Ak by niekto chcel vedieť či je na tom so životom lepšie alebo horšie. V porovnaní napr. so mnou. Študentkou, ženskou s ryšavými vlasmi, pochádzajúcej kdesi zo severu Slovenska. Ktorá že absolútne nemá frajera, ktorého meno začína na M.

Chceš vedieť, keď Marush pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.