Nekupuj, adoptuj !

Zachránená ... Moja záchrana pred svetom ♥

Aj napriek tomu, že sa považujem za človeka spoločenského, doma mám rada 5T - ticho , teplo, tekutiny, tepláky a televízor :-)

A teraz naozaj! Dlho som túžila po psíkovi, ale srdce mi nedovolilo mať ho v byte, preto som dlho o tomto členovi rodiny len snívala. Keď sme však kúpili dom a čiastočne sa presťahovali moja túžba bola neznesiteľná. Denne som ,,preludrovala" všetky stránky útulkov, ktoré sa nachádzali v blízkosti. Nikdy som nechcela psa kúpiť. Moja samaritánska duša mi to totiž nedovoľuje a samovoľne mi zablokovala túto potrebu, namiesto toho ju nahradila inou. Psík z útulku, nájdený alebo nechcený. Predsa všetci sú krásni a tí, čo mali taký ťažký osud o to vďačnejší za domov.

A ako šli dni, stále som nevedela akého si vybrať. V útulkoch je predsa množstvo chlpáčov bez domova..akoby som čakala na nejaké znamenie - a ono prišlo!

Jeden podvečer zazvonil telefón a v ňom sa ozval rozhorčený známy. Že má čistokrvnú suku a je tehotná - samozrejme, že otec neznámy :-) Keďže šteniatka neboli čistokrvné - neznášam toto slovo - tak sa rozhodol ich zbaviť a zjavne mu bolo jedno akým spôsobom. Poslal nám fotky dva psíky čiernej farby a dve šedé sučky.

Láska ... na prvý pohľad... v momente zo mňa vyletelo : ,,Ten strieborný je môôôôj " . Vravela som to čakala som na znamenie, ktoré na seba nenechalo dlho čakať. Preto sme sa rozhodli ho navštíviť a večer k nemu zájsť na kávu. Po chvíľke sedenia a debatovania sa náš známy rozhodol, že nám šteniatka ukáže a doniesol ich dnu do obývačky. Boli neuveriteľne maličké a guľaté - no nedalo sa nezamilovať. Po hodine strávenej s týmito maličkými miláčikmi sme sa rozlúčili a chceli odísť. Vošli sme do verandy a kým sme si obliekli kabáty a obuli topánky, náš známy stál medzi dverami s bedničkou vyloženou starou dekou a nej sa mrvili dve strieborné šteniatka.

,, Beriem to ako hotovú vec, sú vaše" prehlásil neisto. No a to bol vrchol večera.

Vracali sme sa domov, sedela som na spolujazdcovom sedela na kolenách som mala bedničku a v nej spalii dve malé krásky. Asi sa pýtate prečo dve....

Pár dní pred tým ako sme sa dozvedeli o šteniatkach , nás opustila Bella. Bola zachránená z nejakého starého vrakoviska, kde sa k nej nechovali vôbec dobre... keď ju našli bola šteniatko a žila s nami skoro 14 rokov. Keďže to bol pyrenejský mastin veľkosť a váha jej na starobu zaťažovali kĺby. Bola to naša láska a miláčik. Vždy nás rozosmiala nejakou zlobou keď sme to nečakali a navždy na ňu budeme spomýnať. Takže preto dve. Aby som maminke zaplátala tú bolestivú dieru na srdiečku.

A podarilo sa ... takže teraz mám ja jednu sestru a maminka má druhú sestru zachránených šteniat.

Naša kráska sa volá Prea. Z malého vyplašeného šteniatka vyrástla šialene rozkošná sučka, ktorá mi robí radosť každý deň. A dáva mi toľko lásky , koľko nespočítate na všetkých prstoch. Je neuveriteľne šikovná, no nadmerne hyperaktívna - takže do budúcna sa určite môžete tešiť na ďalšie príspevky z prechádzok .

Moja záchrana pred svetom ♥

A koniec koncov, je úplne jedno akého psa máte vedľa seba. Ide o to, že Vás bude milovať viac ako si dokážete predstaviť. Preto píšem tento článok a dúfam, že ním odovzdám aspon maličké posolstvo a pomôžem zachrániť keď už len jedného na svete. Preto nekupujte - adoptujte !!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Cruela De Wille pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.