Nálepka: Made in Slovakia

Uvažuješ nad tým, aké vianočné darčeky kúpiš? Predsa domáce.

Určite má každý z vás v šatníku nejaký svoj obľúbený kúsok, ktorý si dal vyrobiť pre seba, podľa svojho štýlu a názoru. Úprimne, tú názorovosť  už veľmi nemusím, pretože zašla celkom ďaleko a slogan Girl power mi bol oveľa sympatickejší v ére Spice girls, než v tej dnešnej, v ktorej je strategicky podsúvaný ženám vplyvom obrovského boomu feminizmu. Na názorovosť mám svoj názor o ktorý vyjadrujem tu.

Ak však túžite po nejakom originálnom kúsku, môžete siahnúť po nejakom dizajnérskom, alebo si dať vyrobiť vlastný. Chce to len dobrý nápad, vhodný materiál, nejaký trendy kúsok (to znamená vyhnúť sa klasickému tričku) a potom ho už len stačí zveriť do tých správnych rúk, ktoré z neho vyrobia malé umelecké dielo. To moje mi na jeansovú bundu namaľoval talentovaný, charizmatický Patrik - Koprivňanský obrazy a kresby

Podpora lokálnej, domácej tvorby, našich umelcov, dizajnérov a vôbec kohokoľvek dnes nie je len trendom, ale dôležitou vecou, ktorá by sa mala stať súčasťou našich rozhodovacích procesov pri každom nákupe. 

Šikovných ľudí predsa máme aj doma a ak ich budeme podporovať a dáme im priestor, tak nám tu aj ostanú. 

Nech má nálepka Made in Slovakia v našich šatníkoch a vôbec domácnostiach čoraz väčšie zastúpenie. Takže ak práve vyberáš vianočné darčeky sebe a svojej rodine, alebo priateľom, rozhliadni sa po tých domácich, ktoré budú navyše aj originálne.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Michaela Bičkošová pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.