Aké by to bolo keby si bol na jeden deň niekoho tieňom?

Tento článok je jeden zo série "myšlienky v sprche". Zamýšľala som sa nad tým, a myslím, že by to bolo celkom divné. Vedel by si totiž všetko.

Predstav si, že by si bol celý deň niekoho tieňom. Možno si povieš, že by to bola sranda, no ja si to nemyslím. Bol by si pri každom kroku toho človeka. Vedel, videl a počul by si všetko, čo ten človek vidí, počuje, cíti a nad čím premýšľa.

Zdroj: https://unsplash.com/

Je to celkom creepy. Akoby si bol v jeho hlave. Akoby si ho prenasledoval a nedal mu pokoj, pričom on, by si to ani neuvedomoval. Z toho všetkého by si zošalel. Možno by sa ti ten človek zhnusil, a už nikdy by si ho nechcel vidieť. Bol by si radšej na všetko zabudol a bol sám sebou. Každý jeden človek má totiž nejaké tajomstvá, či už neškodné, alebo také, o akých si ani nesníval. Tajomstvá sú tajomstvami z nejakého dôvodu. Som veľmi zvedavá, a keby si sa ma spýtal akú schopnosť by som chcela mať, asi ti odpoviem, že schopnosť čítať myšlienky. Potom si však uvedomím, že mám byť rada, že to tak nie je. Niečo má proste ostať ukryté...

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Mám 15 a píšem články o veciach, ktoré ma zaujímajú :)

Chceš vedieť, keď syrecek pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.