27.1.2019 00:19

Kaia Gerber, ľadová kráľovná Anna Wintour, Chiara Ferragni - Milan Fashion Week, prehliadka značky Prada

Celebrity Milan Fashion Weeku, sezóna Jar/Leto 2019, prehliadka značky Prada

Svetové týždne módy, ktoré aktuálne prebehli módou muži a vyvrcholili Paris Haute Couture, sú vždy udalosťami, ktoré prilákajú množstvo zahraničných osobností a to nielen z módneho sveta. Módni kritici a experti z oblasti módy, módne ikony, šéfredaktori svetových módnych magazínov, ale aj herci a speváci sa často zúčastňujú najprestížnejších módnych prehliadok. Výnimmkou nie je ani Milan Fashion Week, ktorého nový ročník pre sezónu jeseň/zima 2019-20, Móda Ženy je čochvíľa predo dvermi. Pozrime sa na predošlý ročník Móda Ženy a prehliadku značky PRADA a najvýraznejšie osobnosti z módneho sveta.

ANNA WINTOUR

Kto by nepoznal známy film s herečkou Meryl Streep - Diabol nosí Pradu - Devil wears Prada? Preslávenú ľadovú kráľovnú módy Annu Wintour, šéfku magazínu Vogue, ktorá je hlavným kritickým hlasom a módnou odborníčkou v tomto biznise, tam dokonale stvárnila úžasná Meryl Streep. Vidieť "svetovú šéfku módy" Annu Wintour naživo, je snom každého módou žijúceho nadšenca.

Anna je známa pre svoj roky nemenný výzor, krátky pážací účes a tmavé okuliare, pre ktorý ju zaručene spoznáte. Počas týždňa módy v Miláne som slávnu Annu Wintour mala možnosť zachytiť v zaujímavých outfitoch. Anna sedí na najprestížnejších prehliadkach zvučných módnych dizajnérov v predných radách, dostáva tzv. front row. Na jej názore v módnom biznise veľmi záleží. Ostatne nie nadarmo dostala prezývku "ľadová kráľovná". Viac o Anna Wintour sa dočítaš na blogu myamirell.com.

V týchto kvetinových šatách opúšťala Anna povestnú Pradu. Módna expertka Anna Wintour pôsobí prísne, v skutočnosti je milá a pokiaľ sa práve neponáhľa a nie je obkolesená davom paparazzi, dokáže vykúzliť aj jemný úsmev. Na niektoré prehliadky ju doprevádzajú osobní strážci pre množstvo všade striehnúcich fotografov. Anna po Milan Fashion Weeku plynule pokračuje zasadnúť do kritickej módnej rady na Paris Fashion Week.

Video s Annou Wintour a ostatné videá s celebritami a modelkami si môžete pozrieť na facebook stránke Mya Mirell Fashionista, instagrame mya_mirell a youtube mya mirell.

View this post on Instagram

www.myamirell.com Videos - in my facebook page Mya Mirell Fashionista prehliadka znacky PRADA, ANNA WINTOUR, @wintourworld, @cosmocz @elle_italia @vogueczechoslovakia @vogue Milan Fashion Week - ANNA, WINTOUR after PRADA , Vogue, Moda Donna, Day 2., models, celebs, Spring 2019, september 20., 2018 Other photos and videos - follow my facebook page Mya Mirell Fashionista and fashion blog www.myamirell.com, Follow also my 2.instagram - personal photos: myamirell #milanomodadonna #mfw #cameramoda #fashioninfluencers #milanfashionweek #streetstylephotographer #fashionphotography #streetphotography #videoblog #elleczech #mfw2018 #cosmocz #slovakblogger #beststreetwear #fashionbloggeritalia #streetvideo #mfwss19 #voguecs #fashionvideo #fashionmagazines #annawintour #celebrities_style #streetstylephotograpy #videoblogger #streetstylephotographer #womenfashionstyle #fashioneditor #mfwreporter #elleitalia #prada

A post shared by Miroslava Vanharova (@mya_mirell) on

KAIA GERBER

Mladučkú modelku Kaiu Gerber, slávnu dcéru ešte slávnejšej mamy, topmodelky z 90. rokov Cindy Crawford, odprevádzal z prehliadky značky Prada opäť osobný strážca. Tentokrát však iba jeden. Kaia patrí aktuálne k najvychytenejším a komerčne najobsadzovanejším modelkám spolu so sestrami Gigi a Bellou Hadid a modelkou Kendall Jenner (čítaj predošlý článok) . Kaia Gerber dostala po prehliadke značky Moschino v septembri 2017, kde debutovala na Milan Fashion Weeku, prezývku nedotknuteľná. Sprevádzali ju totižto až štyria bodyguardi, čo nemali ani slávne modelky Gigi a Bella Hadid. Video si môžete pozrieť na facebook stránke Mya Mirell Fashionista a instagrame: mya_mirell.

View this post on Instagram

www.myamirell.com Videos - in my facebook page Mya Mirell Fashionista prehliadka znacky PRADA, ANNA WINTOUR, @kaiagerber @cosmocz @elle_italia @vogueczechoslovakia @vogue Milan Fashion Week - KAIA GERBER after PRADA , Moda Donna, Day 2., models, celebs, Spring 2019, september 20., 2018 Other photos and videos - follow my facebook page Mya Mirell Fashionista and fashion blog www.myamirell.com, Follow also my 2.instagram - personal photos: myamirell #milanomodadonna #mfw #cameramoda #fashioninfluencers #milanfashionweek #streetstylephotographer #fashionphotography #streetphotography #videoblog #elleczech #mfw2018 #cosmocz #slovakblogger #beststreetwear #fashionbloggeritalia #streetvideo #mfwss19 #voguecs #fashionvideo #fashionmagazines #kaiagerber #celebrities_style #streetstylephotograpy #videoblogger #streetstylephotographer #womenfashionstyle #fashioneditor #mfwreporter #elleitalia #prada

A post shared by Miroslava Vanharova (@mya_mirell) on

Takmer som ju v tomto účese z prehliadky značky Prada nespoznala. Video Kaia Gerber naživo môžete vidieť na facebook stránke Mya Mirell Fashionista a instagrame mya_mirell.

View this post on Instagram

www.myamirell.com Videos - in my facebook page Mya Mirell Fashionista prehliadka znacky PRADA, modelky, KAIA GERBER Milan Fashion Week - KAIA GERBER model at PRADA, Moda Donna, Day 2., models, celebs, Spring 2019, september 20., 2018 Other photos and videos - follow my facebook page Mya Mirell Fashionista and fashion blog www.myamirell.com, Follow also my 2.instagram - personal photos: myamirell #milanomodadonna #mfw #elleitalia #fashioninfluencers #milanfashionweek #streetstylephotographer #fashionphotography #streetphotography #fashionicon #modaitaliana #mfw2018 #modelslife #slovakblogger #beststreetwear #fashionbloggeritalia #streetphotographer #mfwss19 #italyfashion #celebrityfashion #fashionmagazines #kaiagerber #fashionjournal #streetstylephotograpy #fondazioneprada #vogue #womenfashionstyle #modelsexy #mfwreporter #beststreetoutfit #prada

A post shared by Miroslava Vanharova (@mya_mirell) on

Kaia Gerber si pozornosť fanúšikov užívala. Úspešná modelka predvádzajúca na najzvučnejších módnych prehliadkach svetových módnych dizajnérov je však čoraz tenšia a krehkejšia. Mama Cindy Crawford by mala trošku viac dbať na zdravie svojej dcéry, ktorá sa pomaly stráca pred očami, keď porovnáme jej teenagenerské fotky z čias, keď mala okolo 14 rokov. Hold, módny trend je nekompromisný, vyžaduje utlra štíhle postavy, no toto už podľa môjho názoru, ako ju ja vídam, hraničí s anorexiou.

Ostatné fotografie modeliek a predošlé fotografie Kaia Gerber počas Milan Fashion Weeku a videá nájdete na facebook stránke Mya Mirell Fashionista a instagrame: mya_mirell

CHIARA FERRAGNI

Talianska módna ikona, svetová influencerka, podnikateľka Chiara Ferragni, milovaná aj nenávidená súčasne, taktiež navštívila módnu prehliadku značky Prada. Počas týždňov módy je viac zbožňovaná a prenasledovaná tak fotografmi, ako aj nadšenými fanúšikmi. Na prehliadke značky Prada sa zjavila v outfite z poslednej kolekcie tejto značky učenej pre sezónu Jeseň/Zima 2018-19, pre túto sezónu (o kolekcii a trendoch sa dočítaš podobne na blogu myamirell.com) , ktorej dominovali fosforové žiarivé farby a štýl athleisure, ktorý je opäť trendom. Chiara drží trend s módou a je tvárou rôznych značiek.

Po prehliadke pozdravila svojich fanúšikov, dokonca sa zjavilo malé dievčatko, rozdala podpisy a úsmevy, ostatne bez svojich fanúšikov by nebola tam, kde je. Sama to vie najlepšie a na tomto úspechu si pomaly vybudovala excelentne zarábajúcu firmu. Viac o Chiare Ferragni a jej podnikaní sa dozviete na blogu myamirell.com.

Na show značky Prada prišla bez manžela Fedeza, nemenej slávneho talianskeho rapera, s ktorým spoločne navštívili predchádzajúcu prehliadku značky Fendi a Versace a bez vtedy polročného malého syna, pre ktorého má množstvo opatrovateliek. Video s Chiarou si môžete pozrieť na facebook stránke s názvom Mya Mirell Fashionista a instagrame mya_mirell.

View this post on Instagram

www.myamirell.com Videos - in faceb.page Mya Mirell Fashionista prehliadka znacky PRADA - CHIARA FERRAGNI, @chiaraferragni Milan Fashion Week, PRADA, Moda Donna, day 2., CHIARA FERRAGNI, spring 2019, september 20., 2018 Other photos and videos - follow my facebook page Mya Mirell Fashionista and fashion blog www.myamirell.com, Follow also my 2.instagram: myamirell #milanomodadonna #mfw #fashionreport #chiaraferragni #milanfashionweek #streetstylephotographer #fashionphotography #streetphotography #fashionicon #modaitaliana #mfw2018 #highfashionmodel #slovakblogger #beststreetwear #fashionbloggeritalia #streetphotographer #mfwss19 #italyfashion #celebrityfashion #fashionmagazines #videomodel #fashionvideos #streetstylephotograpy #fondazioneprada #celebritylifestyle #videoftheday #runwaymodels #mfwreporter #beststreetoutfit #prada

A post shared by Miroslava Vanharova (@mya_mirell) on

Túto módnu show navštívili aj módni experti, editori, šéfredaktori ako napríklad editorka British Vogue SUZY MENKES alebo talianska módna ikona, teraz editorka magazínu Vogue Japan ANNA DELLO RUSSO, známe vplyvné mená pre ľudí zainteresovaných do módneho diania.

O ostatných osobnostiach sa podrobnejšie dočítaš na blogu myamirell.com a fotografie nájdeš na instagrame: mya_mirell a facebook stránke Mya Mirell Fashionista.

Ing.arch. Miroslava Vaňharová

Mya Mirell

insta: mya_mirell

Facebook : Mya Mirell Fashionista

myamirell.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Vitajte na fashion blogu Mya Mirell zameranom na všetky aspekty Módy, Krásy, Životného Štýlu a môjho osobného náhľadu na módu. Prinášam pohľad predovšetkým zo sveta módy v Miláne, módne reporty z Milan Fashion Weeku.

Chceš vedieť, keď mvanharova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.