11.2.2019 10:11

Purpurové Srdce

Chcem pomôcť ľuďom ktorý trpia poruchou depresie a nevedia si dať rady . Nezabúdajte nikdy nie ste sami som tu pre vás . SAMAEL (instagram - samael_9666 )

Dôkaz na to že náhoda neexistuje Zoberme si príklad na náhodne generovanie čísla. Toto generovanie musí mať vlastný algoritmus a vlastný postup nato aby mohol definovať číslo. Taktiež musíme určiť rozhrania čísel kde sa ma nachádzať (napr. [1,10]).V IT technike je algoritmus definovaný: Je to konečná postupnosť presne definovaných inštrukcií na splnenie určitej úlohy. Je to elementárny pojem ale nie je ho možné popísať pomocou elementárnejších pojmov. Viete koľko čísel sa vie vygenerovať pri 1-10 ? Správne je to nekonečno. Tak isto je to aj zo životom , má svoj algoritmus a “generuje” “náhodne” stretnutia, ľudí, lásku, bolesť, smiech všetko. Nevieme si určiť random číslo ani situácie. Všetko má svoju postupnosť.

SAMAEL

Vtom sa začali otvárať srdcia . Ľudia začali komunikovať a predierať sa vlastnými myšlienkami . Zložili masky , tváre padli k zemi , slzí pod kôru zeme . Toto celý čas ma zaujímalo čo sa skrýva vo vás . Toľko bolesti , nesplnených snov toľko pádov . Stali ste sa poškvrnenými , tak ako ja . Svoje panciere čo vlastníte , dooškierané , dobyté od krvi . Viete čo to znamená ? Bojujete . Bojujete sami zo sebou vlastnou hlavou ,minulosťou všetkým čo vás donútilo sa otvoriť a vyliať . A preto vtomto boji , v tejto vojne vám odovzdávam PURPUROVÉ SRDCE . Zato že ste nepadli v boji a stále žijete , obetovali ste vaše srdcia . A to je najväčší klenot ktorý dáte druhým , najvzácnejší je váš čas . Nedá sa vrátiť , kúpiť , predať... je to časť vášho života .

,,Ak ľúbiš ružu, ľúbiš aj jej trne.. Ak ľubiš človeka, ľúbiš aj jeho chyby." -Závadská Silvia

Chcel by som vás niečo naučiť . Je to niečo po čom sa vám uľaví a budete všetko chápať trošku inak. Keďže viem že nespravíte to čo vám teraz poviem , skúste si to aspoň predstaviť . Vezmite si dva papiere . Na jeden napíšte čo si na sebe vážite , aký ste , v čom ste dobrí ,ako ste niekomu pomohli všetko dobro čo vo vás je chcem aby ste napísali na ten papier. Ak zaplníte papier (myseľ ) celý bude to len lepšie pre vás . Na druhý papier napíšte za čo sa hanbíte , čo vás štve , čo vás dokáže zraniť , rozplakať , dostať do depresií. Ak máte obidva papiere zaplnené slovami , myšlienkami zoberte do ruk ten papier stými dobrými vlastnosťami . Čítajte ho nahlas aby ste to dostali do uší do celého teľa , celej miestnosti alebo miesta kde práve ste . Vytvára sa vo vás skvelý pocit ? :) Vyborne toho som chcel dosiahnuť ! Teraz zoberte ten druhý papier stými zlými vlastnosťami a roztrhajte ho zahoďte ho do koša. Prečo ? Pretože načo budete plytvať energiou keď sami ste tam napísali čo je zlé pre vás ? Načo sa budete nato obraciať alebo dávať vôbec nejaký priechod kto mu ? Nikto nechce tie zlé vlastnosti ale zas nie sme bez chýb. Držte v hlave vtom čo ste dobrý a rozvíjajte to a uvidíte že vás prestane veľa vecí trápiť . Sila v myslí , svetlo v srdci !

Všetci máme svoje hrôzy a démonov, s ktorými bojujeme Ale ako môžem vyhrať, keď som paralyzovaný? Zakrádajú sa mi po posteli, obtáčajú prstami okolo môjho krku. Toto mám za to, čo som si vybral? Zachráň ma pred tými, čo ma po nociach strašia Nemôžem žiť sám so sebou, tak so mnou dnes večer zostaň. Ak ťa pustím dnu, budeš chcieť zase von. Ak ti poviem pravdu, budeš bojovať za lož. Ak si Vyrežem vnútornosti, urobí to neporiadok, ktorý nebudeme môcť upratať. Ak ma budeš nasledovať, len sa stratíš. Ak sa skúsiš priblížiť, len stratíme kontakt. Ale už vieš rovnako príliš, a nikam neodchádzaš.

Ak ľudia odchádzajú z tvojho života ,nechaj ich odísť . Tvoja budúcnosť nie je o ľuďoch , ktorí utekajú . Je o ľuďoch ,ktorí s tebou ostávajú v každej situácii nech sa deje čokoľvek . Tí ktorí ťa opustili si im zanechal stopu a budú na teba myslieť .Budú sa chcieť vrátiť . Záleží či prišli iba na dobre chvíle alebo na stálo. To už je na nás či ich pustime k sebe.

Chyť ma za ruky, ktoré mám natiahnuté Vyveď ma z temnoty Je to pre mňa ťažké vidieť svetlo na konci tunela

Ak si si sem šiel pozrieť vojnu - nikdy neuvidíš predo mnou biele vlajky viať Nemôžem umrieť, nechcem byť oklamaný Stále mi táto pesnička hrá v hlave

Zrodenie Fénixa? Alebo tvoja smrť? Mám tvoje meno vytesať na náhrobok a alebo tí dať ešte jednu šancu? Táto závislosť je ako rozbehnutý vlak Zase sa vykoľajil Je to pre teba ťažké vidieť svetlo na konci tunela Jednosmerná cesta vedúca do záhuby, plnou parou vpred Nadišiel čas začať robiť veci znovu

Drž sa, ideme plnou parou vpred

Celý život na niečo čakám Na niečo, čo nikdy nepríde. nikdy nepríde Stále Vytváram ...

Celý život niečo hľadám niečo, čo ma zbaví týchto reťazí .... Ale stále sa na nich hojdám

Život je naozaj ironický . Musíme si prejsť nešťastím , aby sme zistili , čo je to šťastie . Žiť v hluku , aby sme ocenili ticho a neprítomnosť danej osoby nás donúti uvedomiť si vzácnosť jej prítomnosti.

Odpusť sám sebe , že si to nevedel predtým , ako si sa to naučil !

Moja hlava ma prenasleduje A moje srdce si príde ako duch Potrebujem niečo cítiť Pretože som stále tak ďaleko od domova Daj mi svoje čestné slovo Sľúb mi, že ma nikdy neopustíš

Ukáž mi, čo nemôžem vidieť Keď iskra v tvojich očiach zmizne Dostala si ma do kolien Som tvoj tŕň jedného človeka Dávam ti svoje čestné slovo Sľubujem ti, že ťa nikdy neopustím

Takže ma môžeš pretiahnuť peklom Ak to znamená, že by som ťa mohol držať za ruku Budem ťa nasledovať, lebo si ma učarovala A môžeš ma prehodiť plameňmi Budem ťa nasledovať

Oči ako autonehoda Viem, že by som sa nemal pozerať, ale nemôžem sa otočiť Telo ako rana bičom, Posol moje rany, ale nemôžem vyliečiť to, čo k tebe cítim.

Sledujem ťa ako jastrab Sledujem ťa ako keby som ťa mal roztrhať kúsok po kúsku Zmizne niekedy ten hlad? Môžeme jednoducho tento hriech vyhladovať?

Ten malý bozk, čo si mi ukradla Držal moje srdce a dušu A ako jeleň vo svetle reflektorov stretávam svoj osud Neskúšaj bojovať s búrkou Spadneš cez palubu. Vlny stiahnu ku dnu Prúdy ma prinesú späť k tebe

A na moje smrteľnej posteli, všetko čo uvidím, si ty Život možno opustí mojej pľúca Ale moje srdce zostane s tebou

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Darkside

Chceš vedieť, keď Samael pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
17.2.2019 11:28
The story so Far
13.2.2019 13:37
Arytmia-srdca
11.2.2019 10:17
The story so Far