17.2.2019 11:28

The story so Far

2. Kapitola nedopísaného príbehu

2.Kapitola

Zobudil som sa na ranné lúče ktoré presvitávali cez dosky kôlne . Samozrejme nebolo to jediné čo ma zobudilo . Počul som šuchot obalu od sladkostí . Všetci ešte spali no ranným očkom som sa pozrel strapatý kto to šúcha. Predo mnou spal Vraťo ktorý bol vo vojenskom spacaku ktorý bol tak hrubý , že vyzeral skôr jak prenosný tank . Pozrel som sa do ľavá a tam bol Max . Šuchotal s keksíkmi a hádzal ich do seba . Pozerám chvíľku na neho ako tlačí do hlavy , keď si ma všimne , vypleští na mňa oči rozospaté .Líca mal jak veverička a povedal : „Čo je ?! Hladný som boa !“ Zasmial som sa a ďalej skúmal terén či sú tu všetci . Z ničoho nič rachot jak keby padla bomba : „DO PIČE!“ Prehlásil Jakub ktorý sa zjebal zo stola na ktorom spal . Vtom boli už všetci hore , hovorím si že celkom zábavný budíček .

„Dobré ráno!“

Povedal som do kôlne kde sa všetci začali prehadzovať a rozopínať spacie vaky . Jediná Dominika sa pritisla ku mne na kolená zababušená , nechcelo sa jej bolo jej dobre .

Dominika patrí medzi tie dievčatá ktoré milujem . Ktoré strašne veľa skrývajú a odhalia sa len pred niektorými . Väčšinou sú to ti , ktorí sú pre ňu dôležitý . Dokázala ma presvedčiť o niektorých opakoch čo som v živote mal . Napríklad že človek z veľmi zlej minulosti , dokáže sa vyškriabať a ukázať sa na svetle v novej podobe . Viem že mala zlú minulosť ale nezaujíma ma to . Je to dievča ktoré milujem takú aká je práve teraz . Niekto koho som celý život hľadal . Som za ňu vďačný a cítim že to je niečo iné , úplne iné . WE ARE VENOM . Milá , zábavná , usmievavá , krásna , empatická , dobrosrdečná ... a miestami trošku šľahnutá.

Paula: „No čo ? Akú ste mali noc ?“

David: „Ja celkom fajn akurát niečo ma celú noc tlačilo pri hlave . Tuto na tomto mieste.“ Začal šmátrať kde mal položenú hlavu a vytiahol kladivo čo bolo v kôlni hodené na zemi . „Aha... už viem prečo.“

Martin: „Ja som nemohol spať . Furt som rozmýšľal čo ten starec hovoril .“- škrabanie na hlave .

Natália: „Čo vlastne hovoril ?“

POKRAČOVANIE TU:

The story so Far

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Darkside

Chceš vedieť, keď Samael pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
13.2.2019 13:37
Arytmia-srdca
11.2.2019 10:17
The story so Far
11.2.2019 10:11
Purpurové Srdce