13.2.2019 13:37

Arytmia-srdca

Zostaň taký aký si . Nehanbi sa zato , buď na seba pyšný .

Tento text je venovaný všetkým tým čo si prešli peklom , objíma ich depresia a padli im milión sĺz . áno presne pre vás čo boli vytvorený z lásky , kryštalizuje bolesť , pečatia skutky a preklínajú spomienky . Boli ste vybraný a predurčený žiť . Nezahrával sa svet férovo ? Boli ste odkopnutý ? Odmietnutý ? Vyhnaný ? Nebojte sa poznám to . Rozmýšľali ste nad samovraždou ? Čítaš práve tento text ? Chcem ti pogratulovať že stále žijete . Prečo sa k vám prihováram ? Ste bojovníci. Nevzdali ste to a otočili ste sa smerom ktorým mate ísť . Ste iný , štvanci , umelci , zanechávate odkazy v ľuďoch ste ako ja . Moji zvrhnutý anjeli . Tak isto ja som tu pre vás vy ste tu pre mňa je to zároveň aj moja cesta . Chcem vám ukázať čom ste výnimočný . Zavrite oči a pozerajte do svojho vnútra . Začíname :

Depresia sa k vám zakráda potichu. Na úplnom začiatku bojujete s malými

vecami , ale zvyčajne to ignorujete. Je to ako bolesť hlavy. Hovorite si je to iba dočasne a prejde to . Je to iba ďalší zlý deň. Ale není . Ste zaseknutý v tomto stavu mysle. Začnete si zvykať dávať si na seba sociálnu masku a pokračujete žiť medzi ostatnými ľuďmi, pretože toto je to čo musíte robiť. To je to čo ostatný

robia. Však problémy nemiznú. Snažíte sa hrať hru každý deň a začína vás to stať viac a viac. To je prečo padáte dokonca hlbšie a to je keď sa pomaly začínate odťahovať od svojich priateľov a rodiny. Niekedy ich úplne odstrihnete. Všetko uspokojene je preč. Malé veci ktoré vám zvykli priniesť potešenie

sú teraz bezcenné. Dokonca aj tie najľahšie úlohy sa stavajú bolestivé. To je prečo strácate motiváciu. Teraz... prečo by ste mali snažiť keď vás aj tak nič neurobí šťastnými. Zo všetkého sa cítite dokonca horšie a uviaznete v začarovanom kruhu. Zrazu zistite že žijete v spomalenom zábere. Dni sa stavajú nerozoznateľné...Iba biely hluk, iba...ťarcha , vyplňuje vašu myseľ a rozlieva po celom vašom tele. Cítite sa akoby užnemali byť nikdy šťastný. Pokračujete odstupovať a ničiť vzťahy , hanbite sa za všetko čo ste urobili a všetko čo ste neurobili. Existuje jedna časť z vás ktorá chce robiť veci správne. Náhle chcete ísť von a stretnúť nových ľudí ale ... to všetko je veľmi krátke pretože viete že to aj tak nebude fungovať. Veci ktoré robia vašich priateľov vzrušenými vám pripadajú ľahostajne a stanete sa vedomí obrovskej medzery ktorá leží medzi  vami. Ďalší neúspech nieje možnosť , takže na konci si zvolíte byť sam v svojej komfortnej zóne kde sa vás nikto nepýta žiadne otázky. Nízke sebavedomie a nedostatok účelu je neznesiteľný. Konečne si  začínate uvedomovať že takto nemôžete pokračovať a môžu sa stať 2 veci:

buď sa rozhodnete nájsť nejakú pomoc, alebo sa môžete pokúsiť o samovraždu...

Zdroj: shawncossart.com

Viem aké to je . Zažili sme to všetci no ukážte mi ako zažiarite . Temnota nás objala a my stále svietime v nej. Sme ako nočná obloha bez mrakov . Ste viacej ako si myslíte , ste niekto . Nepozerajte sa prosím nato ako to vidia iný. Pretože:

Vyrástol som v tom údolí, kde boli tiene a smrť

Dostal sa odtiaľ nažive, ale s jazvami, ktoré nemôžem zabudnúť To dieťa vtedy v škole, zmĺknuté a plaché Sirota a brat a pre väčšinu očí neviditeľný Neviem, čo spôsobilo, že časť z neho zomrela, Vzal jedného chlapca do lesa, zavraždil ho kosou Očíslovaný na tvári, odtlačok nečistoty Myslíš, že to ticho môže dobrého človeka zmeniť?

Zdroj: shawncossart.com

Vytvorte myšlienku . Prečo ? Slová tvoria myšlienku , myšlienka tvorí tvoje myslenie , tvoje myslenie vytvára charakter a tvoj charakter tvorí tvoj život.

To čo milujem nezničíš . Nedajú sa zničiť city ani potlačiť. Vytvorili sa z nejakého dôvodu ktorý nikto nepozná. Ani ja sám . Prebehla iskra ktorá zapálila plameň a bude horieť pre danú osobu. Nikdy nenahradí to čo sa raz zaplní niekym . Nikdy nepocítite niečo iné pri niekom s ktorým ste si niečo prežili. Bolesť a stráta je náznak toho že cítime odchod milovanej osoby ale nemôžeme stým nič robiť . Odišla z nejakého dôvodu ale je to preto lebo sama videla na sebe že niečo nieje v poriadku. Musí sa naučiť harmónií spolužitia. Najprv musí seba milovať a prijať seba samého taký aký je. Ak príme svoje chyby a svoje nedostatky potom môže prijať toho druhého . Cítiť je ľudské , odpúšťať , robiť chyby taktiež. Vernosť a úprimnosť je najdôležitejšie v našich životoch . Nikdy nás nesklamú tí na ktorých nám nezáleží , vždy nás sklamú tí ktorých milujeme nadovšetko. Milujeme ich preto lebo nás to robí šťastnými keď sú aj oni.

Zdroj: Vlastná tvorba

Ľudia sa tvária že sú plytký. No ja vidím v nich hĺbku , vidím toho Poseidona čo v nich žije a vládne im hlbinám . Ľudia sa uzavreli a zostali stáť placho na uliciach so slzami v očiach. Nezaujíma ma koľko máš rokov. Zaujíma ma koľko krát si stál proti sebe koľko krát si plakal v tichu Koľko krát si sa tešil Koľko krát si skutočne ľúbil Koľko krát si spal pod hviezdami Koľko krát ti ublížili Koľko krát si ublížil Koľko krát si si povedal že stačilo Koľko krát ti niekto chyba a nepovedal si mu to. Nehanbi sa zato čo cítiš povedz to nahlas práve teraz.

Ponor sa dole. Otvor oči , sleduj čo sa deje okolo teba, užívaj si to, na nič nemysli ži prítomným okamihom ten pocit, všetko navôkol je ticho. Odíď , kam ťa oči povedú. Ver , že už nebudeš chcieť vynoriť. Ideš do neznáma.

Vydržte to prosím . Tak ako vy ste verili vo mňa ja verím vo vás. Ste tak blízko .

Zdroj: Vlastná tvorba

Ahoj. moje meno je gekyume. ako sa voláš ? koľko máš rokov ? prečo sledujete toto video? hmmm ok. prečo miluješ? prečo nenávidíš? aký je váš typ krvi? čas narodenia a miesto narodenia? ok! tu je vaše varovanie a duša je dopyt tým, že vníma toto video. ak sledujete, že ste vystavený segmentovanému kusu mojej tvorivej aury a želaní. Teraz ste v "mojom" svete alebo ... časti môjho vedomia, ako by ste povedali. tu je moja požiadavka. budete šíriť lásku po celom svete, chválu a radosť môjmu menu a zmeníte celý cyklus od energie, ktorú trápime. svet potrebuje zmenu, ľudia sa musia naučiť milovať a skôr kompromitovať, než zničiť. Požehnanie je pre tých, ktorí prichádzajú k tejto vizuálnej prezentácii s dobrou energiou a láskou, namiesto zlomyseľnosti. A tí s negatívnym zámerom, ďakujem vám, že vaša energia bola premenená v množstve času, ktorý ste vzali, aby ste dali energiu. Svet bude čoskoro milujúci, uvidíte. nerozumejú ti, nemáš strach? Váš najhorší nepriateľ je sám a vy sa zdajú byť bezbranné. aj keď nemôžeš predstierať, že si prešiel životom nepoškvrnený ... Sú to tvoje spomienky, ktoré vás držia osobe, ktorú si bol. Ak chcete dosiahnuť svetlo, ktoré sa vám môže stať ... musíte pochopiť silu svojej mysle. urobili ste dobre, keď ste sa sami podľahli. zdá sa, že váš démon tvoju snahu ctí. si spokojný ? XXXTentacion .

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Darkside

Chceš vedieť, keď Samael pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
17.2.2019 11:28
The story so Far
11.2.2019 10:17
The story so Far
11.2.2019 10:11
Purpurové Srdce