Podnik v Bratislave, kde sa rád vraciam?

Obľúbené miesto môže byť kaviareň, bistro, reštaurácia alebo bar. My sme sa to opýtali na Instagrame

Každý z nás sa rád niekam vracia, teraz myslíme miesta, kde si človek dobre pochutí. Či už je to cukráreň, kaviareň bistro alebo reštaurácia. V našej Instagram Stories nálepke sme sa opýtali na obľúbený podnik v Bratislave, kde sa radi vracajú. Odpovedí bolo mnoho, a boli rôzne. My sme sa pokúsili vybrať možno tie najzaujímavejšie podniky v Bratislave, kde sa fanúšikovia Tasty Bratislava radi vracajú. :)

GATTO MATTO FAMILY

Tak znie instagramový profil tejto výbornej Talianskej reštaurácie. V Bratislave má tri prevádzky. Tou najnámejšou je Gatto Matto na Panskej v centre mesta. Široká ponuka jedál od raňajok až po dezerty :) Výborná poloha, krásne priestory a príjemný personál, robia z tohto podniku obľúbené miesto naších fanúšikov :)

McDonalds

Možno pre niekoho prekvapivé, ale McDonalds sa v odpovediach zobrazil niekoľko krát. Ťažko povedať prečo, ale možno je to práva kvôli sezónnným akciám tejto spoločnosti. Ale na druhej strane na dobre kapučíno z MCD nedám dopustiť :) Dobrá lokalita free wifi a možno aj možnosť "zašiť sa" je pre mnoho ľudí tým správnym miestom.

BAMBOO

Bamboo má svoje pobočky na SNP alebo aj na Dlhých dieloch. Je to vietnamská kuchyňa, ktorú obľubuje stále viac a viac ľudí. Určite jej k obľube pridáva aj to, že pobočka na SNP sa nachádza na 5tom poschodí s krásnym výhľadom na celé námestie.

DON PAPA BAR

Don Papa Bar sa nachádza v Ružinove a je to pomerne nový podnik. Príjemne posedenie pri jedle si viete spestriť kvalitnou ponukou rumov. Veď koniec koncov je to DonPapa bar :) Prostredie v bare je naozaj krásne a nečudo, že je to obľúbený podnik viacero Bratislavčanov .

MONDIEU

Mondieu je veľmi populárny podnik. Má niekoľko prevádzok nielen v Bratislave ale aj v iných mestách. Dobre si pochutíte na rôznych koláčikoch, zmrzlinách alebo iných dezertoch. Dostanete tam výbornp čokoládu ako aj dobré kapučíno alebo kávu. Samozrejme, Mondieu nie je len o sladkostiach ale aj o kvalitnom jedle. Ak ste tam ešte neboli, určite sa tam zastavte :) Bude sa vám tam páčiť :)

Podnikov, či už sú to bary, reštaurácie, bistrá alebo kaviarne je v Bratislave mnoho. A samozrejme, každému z nás vyhovuje niečo iné. Niekto si potrpí na detaily, niekomú stači dobrá lokalita a overené jedlo či káva. Toto bol výber našich Instagramových fanúšikov. Ak mááte svoj obľúený podnik napíšte nám do komentára aj možno prečo je to pre Vás výnimočné miesto :)

Určite nás sledujte aj na našom Instagrame @Tasty_Bratislava :)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Ak nás ešte nepoznáte sme Tasty Bratislava a nádete nás na Instagrame. Hľadáme podniky, ktoré vám a nám chutia, či už je to jedlo, koláčik, káva, alebo pivo :) Ak nás ešte nepoznáte Sledujte nás na Instagrame. Tasty Bratislava 🔹 skvele tipy na jedlo v BA👌 🔹 Great food in BA📱 🔹 #foodblog #jedlo #tastybratislava #dnesjem 🔹 chut na burger? to je @burgercitty 🍔🤪

Chceš vedieť, keď tasty.bratislava pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.