Jump Street? Čierna perla Bratislavy

Jump Street predstavuje synonymum pre kvalitu a štýl v jednom. My osobne by sme ho najlepšie pomenovali ako čiernu perlu Bratislavy. Prečo? Odpoveď sa dozvieš v nasledujúcich riadkoch

Ak tento podnik ešte nepoznáš, tak sa nachádza v centre mesta hneď v blízkosti Šafarikového námestia oproti Ministerstvu vnútra SR, na rohu, v podzemí. Interiér Jump streetu ekovuje spln mesiaca s tmavou oblohou, na ktorej vidíme každú hviezdu. Vďaka tomuto vizuálnemu zážitku môžeš aj ty veľmi ľahko nadobudnúť pocit, akoby nad tebou bol celý vesmír.

Čierna farba nedominuje len v interiéri, preniesla sa aj do samotného menu.

Zdroj: Tasty Bratislava

Reprezentuje v súčasnosti čierna farba trend v gastronómii?

To popravde ani my sami nevieme :) Avšak, pre Jump street je táto farba neodmysliteľná. Okrem magického interiéru previedli čiernu farbu aj do kuchyne a je súčasťou takmer každého jedla. Medzi prvky servisu patria aj čierne rukavice, ktoré ti okrem hygienického hľadiska pomôžu aj s tým, aby ťa šťavnatý burger nepošpinil.

Na čo sa v Jump streete môžeš najviac tešiť?

Odpoveď je jasná. Sú to jednoznačne veľmi chutné steaky pripravované z kvalitnej sviečkovice. Na výber si môžeš vybrať dokonalý flank steak alebo prémiový rib-eye steak. Mäso pochádza z Chuck Roll plemena Black Angus, ktorého steakové mäsko patrí medzi najchutnejšie aké môžete ochutnať. Špecifické je svojím mramorovaním, ktoré dodáva chuti krehkosť, jemnosť a zároveň šťavnatosť.

Samotná sviečkovica je tak výborná, že si svoje miesto okrem klasických steakov našla aj v hovädzích wrapoch, a v pomletom stave sa využíva aj v burgroch. Ako jeden z mála podnikov si melú mäso na burger sami. Neraz im pri tom pomôže aj samotný maskot, ale o tom neskôr :)

Zdroj: instagram/jumpstreetsk

Zlatý hamburger. Doslova!

Ďalšiu špecialitu predstavuje Jump street black gold burger. Pri výbere burgra musíme pochváliť servis, ktorý sa ťa hneď na začiatku opýta na požadovaný stupeň prepečenia. Keďže mäsko je kvalitné a predstavuje 100% čistý chuck roll bez pridaného tuku, z vlastnej skúsenosti ti odporúčame medium - medium rare. Burger tak bude príjemne šťavnatý a zároveň si zachová maximálnu chuť mäsa.

Nádych luxusu okrem prvotriedneho mäska pridáva aj jedinečná čierna žemľa, ktorá je posypaná 23k jedlým zlatom. Servírovaný s belgickými hranolkami preliatymi čiernym cheddar syrom, domácimi omáčkami a coleslaw šalátom je už len čerešnička na záver, mňam!

Zdroj: Jumpstreet

Ako sme už spomenuli vyššie, sviečkovica je súčasťou aj ich unikátneho wrapu, ktorý je jedinečný nielen mäsom ale aj originálnym čiernym chedarom. Dokonalý servis umocnia ešte batatové hranolky, a domáca omáčka. omáčka.

Zdroj: Tasty Bratislava

Akú sladkú bodku na záver si vyberieš?

Takýto excelentný chuťový zážitok by bol hriech nezavŕšiť sladkou bodkou na záver v podobe dezertu. Vybrať si môžeš medzi čokoládovou tortičku alebo domácou vanilkovou pana cottou.

Ako si si už istotne stihol povšimnúť, sme milovníci sladkého. Vybrali sme si preto oba dezerty a musíme skonštatovať, že neľutujeme. Čoko tortička predstavovala náš favourite lávový koláčik s malinovým coulis a vanilkovou zmrzlinou. Naproti nej, nezaostávala ani domáca panna cotta, ktorá bola nadýchaná s príjemne výrazným a doladeným zavŕšením.

Zdroj: Tasty Bratislava

Už si niekedy pil čierne mojito?

Nie? Aj pre nás to bolo premiéra :) Prvýkrát sme mali tú možnosť ochutnať čierne mojito a boli sme veľmi príjemne prekvapení. Nielen samotnou chuťou ale aj jedinečným nápadom vymyslieť koncept čierneho mojita.

Tento netradičný miešaný drink, ktorý posunie tvoje chuťové poháriky v oblasti miešaných alkoholických drinkov na vyššiu úroveň si môžeš vychutnať aj v nealko verzii, ako virgin black mojito.

Zdroj: Jumpstreet

Už si sa spoznal s JUMPEE?

Predstavujeme ti býka čiernej perly Bratislavy, Jumpieho. Maskot podniku, ktorý ťa vie obsluhovať či už na súkromnej oslave, uzavretej spoločnosti alebo na teambuildingu. Jumpie, ktorý je oblečený vždy v čiernom, predstavuje prívetivého a milého gentlemana podniku :)

Zdroj: Jumpstreet

Čo viac dodať na záver?

Jump Street posunulo streetfood na novú úroveň. Úroveň, kedy sa aj streetfood robí so štýlom! Ak teda rád navštevuješ podniky, ktoré sa svojim konceptom odlišujú od ostatných, potrpíš si na štýl, kvalitu a úroveň servisu, tak ti tento podnik vrelo odporúčame vyskúšať.

Veríme, že aj toto je presne z tých miest, ktoré tvoju polovičku ohúria hoc aj na prvom rade a nezruinujú tvoju peňaženku. Aj napriek tomu že sa jedná o pomerne luxusný a jedinečný podnik, sú ceny v priemere a vôbec nie sú premrštené akoby si sa mohol domnievať. Za nás, sa ho rozhodne oplatí vyskúšať :)

Ak ešte nevieš čo to je Jumpstreet alebo kde sa náchádza, prípadne aké novinky ma pripravené pre teba, tak určite ich sleduj na Instagrame –> https://www.instagram.com/jumpstreetsk/

A ak ešte nesleduješ Tasty Bratislava na Instagrame, tak už viac túto chybu nerob a rozhodne nás sleduj tu –> https://www.instagram.com/tasty_bratislava/

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Ak nás ešte nepoznáte sme Tasty Bratislava a nádete nás na Instagrame. Hľadáme podniky, ktoré vám a nám chutia, či už je to jedlo, koláčik, káva, alebo pivo :) Ak nás ešte nepoznáte Sledujte nás na Instagrame. Tasty Bratislava 🔹 skvele tipy na jedlo v BA👌 🔹 Great food in BA📱 🔹 #foodblog #jedlo #tastybratislava #dnesjem 🔹 chut na burger? to je @burgercitty 🍔🤪

Chceš vedieť, keď tasty.bratislava pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.