13.3.2019 10:29

Vyskúšala som zdravé bielenie zubov

Ľudia sú dnes viac zameraní na svoj výzor a žiarivý úsmev k tomu patrí. Trend bielych zubov je v súčasnosti veľmi obľúbeným trendom. Vyskúšala som teda bielenie zubov bez peroxidu.

Koncom 80. rokov, zubný lekár Jean Arthur, objavil bieliace účinky peroxidu na zuboch. Odvtedy sa stalo bielenie zubov oficiálnou metódou, ktorú využívali zubní lekári pre dosiahnutie žiarivého úsmevu. Neskôr sa však potvrdilo, že hoci peroxid prináša bieliaci efekt, nie je pre naše zuby práve najzdravším, pretože narúša zubnú sklovinu. To prinútilo medicínu hľadať nové neinvazívne formy bielenia. A keďže som takéto zdravé bielenie vyskúšala, zodpoviem ti niekoľko otázok, na ktoré by ťa možno zaujímali odpovede.

Ako to celé prebieha?

Jednoducho. V prehľadnom rezervačnom systéme na webe si vyberieš termín, ktorý ti vyhovuje. Veľkou výhodou je 12 hodinová prevádzka, ktorú stihneš po škole, cez obednú prestávku alebo večer pred rande.

Po vyplnení krátkeho formulára si sadneš do pohodlných vajíčok a celý proces necháš na špecialistu, ktorý ti každý krok zrozumiteľne vysvetlí. Začnete identifikáciou tvojho aktuálneho odtieňa podľa špeciálneho kľúča. Pokračujete prečistením zubov a samotným bielením zubov. To sa skladá z bieliaceho gélu nanesenom na tvojich zuboch a špeciálneho LED svetlá, ktoré svieti na zuby po dobu 50 minút.

Je bielenie zubov bezbolestné?

Bielenie zubov v Dental Brothers bolo úplne bezbolestné a navyše pohodlné. Počas celého procesu bielenia máš v ústach retraktor, čo je plastový nástroj, ktorý drží ústa otvorené bez akejkoľvek námahy. Takto ti proces bielenia nespôsobuje žiadnu bolesť a ty len v pohodlí relaxuješ, zatiaľ čo sa tvoj úsmev stáva žiarivo bielym.

Prinesie mi to okamžité výsledky?

Táto metóda zdravého bielenia zubov garantuje vybielenie o 5 odtieňov, čo je postačujúce na okamžite viditeľný výsledok. Navyše, ak dodržíš bielu diétu a vyhneš sa farebným nápojom, jedlám či cigaretám výsledok bude trvácnejší.

Ak si sa po prečítaní rozhodol vybieliť si zuby alebo ísť na dentálnu hygienu a mať zdravý a žiarivý úsmev objednaj sa na webstránke Dental Brothers a neskrývaj ani ty viac svoj úsmev.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
18
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Zoe V. pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.