“Knihy nie sú na to, aby ste im verili, ale sú predmetom bádania...

...Keď prechádzame knihou, nemali by sme sa pýtať, čo v nej je, ale zvažovať, čo to znamená.” ― Umberto Eco, The Name of the Rose

Čítavaš knihy aj TY?!

Ja ÁNO! Aj TERAZ!

A snažím sa v nich hľadať presne to posolstvo, ktoré nám zvestujú.

Avšak, nie každá kniha, ktorú som chytil do rúk, mi niečo dala. Niektoré boli pre mňa nudné, aj keď pre druhého možno plné dobrodružstva. A tak to je aj správne. Veď, každý jeden z nás je iný, niečím odlišný i jedinečný a zaujímame sa o rôzne veci, či obory.

A tak to je aj správne. Keby sme boli všetci na chlp rovnakí, bolo by to dosť... neodvážim sa povedať aké. Doplňte si tam čo chcete. A vidíte, už aj tu, v tejto jednoduchej vete, možno bádať istú odlišnosť medzi nami. Ja by som doplnil možno slovo nudné, niekto ďalší zas šialené a takto by sme mohli pokračovať aj donekonečna. A to nevravím o ďalších možnostiach odlišností.

Nuž, a keď sme sa dostali k tým knihám, ako nám už aj samotný citát v nadpise vraví, odlišnosti nájdeme aj v tomto smere. Kniha, o ktorej si v najbližších riadkoch budete môcť prečítať môj osobný pohľad, môže v každom z vás navodiť úplne iné emócie, názory i pocity.

A o akej knihe idem vlastne písať???

No predsa o skvelej a fantastickej knihe, (pre mňa, možno aj pre vás), Z NULY NA MILION od Pavla Říhy.

Ako mi táto kniha pomohla a čo všetko mi dala, keď o nej píšem?

Začnime teda pekne od začiatku.

Písal sa október 2016, a ja som pátral na internete po rôznych veciach, ako tam preraziť. Hľadal som nápovedy a pomôcky, ako si zhotoviť svoju vlastnú internetovú stránku. Pátral som vytrvalo, až sa mi jedného dňa podarilo naraziť na vyššie spomínaného Pavla Říhu a jeho mentoring klub placenzaexistenci.

Stal som sa jeho klientom a takisto aj členom mentoring klubu, a uvidel som tam neskutočné množstvo skvelých materiálov. V tom čase som tomu až tak veľa pozornosti, popri všetkých pracovných povinnostiach, nevenoval.

Postupne som tam chodil stále menej a menej, a aj keď zo mňa to všetko nadšenie nevyprchalo, odložil som to na neskôr.

Opätovne som sa tam vrátil pred krátkym časom, kedy zhodou náhod vydal bestseller pod názvom Z NULY NA MILION.

Neváhal som ani chvíľku a hneď som si ju objednal. Prečítal som si ju celú niekoľko krát a stále s ňou pracujem.

Momentálne mi pomáha pri tvorbe môjho webu.

Áno, je to ešte na dlhý čas, ale postupne sa dostávam tam, kde chcem byť!

Každý deň pracujem na tom, aby som si tento cieľ splnil. Malými krokmi smerujem do vysnenej stanice.

O čom teda táto kniha je?

Začnime najskôr tým, čím nie je!

Pokiaľ túžite zbohatnúť cez noc vďaka internetu, ani túto knihu NEČÍTAJTE! Takisto sa v nej nenachádzajú ani žiadne prázdne slová!

Ak ale máte v sebe disciplínu a silu, ktoré vám pomôžu na tej vašej ceste vytrvať, určite sa pre vás hodí. Taktiež je táto kniha pre vás, ak podnikáte online, alebo chcete začať. Je pre vás aj v prípade, že chcete za pomoci internetu svoje podnikanie zviditeľniť.

Tak o čom je tá kniha Frederik?!

V prvom rade pekne popisuje veci také, aké sú. Nájdete v nej množstvo kvalitného Know How priamo z praxe. Postupnosť, ako by ste mali začať v prípade, že ešte len rozmýšľate o tom, že by ste sa vrhli do podnikania na internete.

Je tam krásne znázornené, na čo myslieť hneď na začiatku a taktiež v nej nájdete informácie, ako si vybudovať svoju vlastnú a vernú komunitu, ktorá bude z vašej práce nadšená!

Pomôže vám prechádzať krok po kroku od bodu A až do bodu B!

A to nie je všetko. Ku knihe sa dajú získať aj doplňujúce tréningy, ktoré idú naozaj do hĺbky a ešte lepšie vám všetko ozrejmia!

Ak teda rozmýšľate, či si túto knihu zaobstarať, ja vravím, kedy, keď nie TERAZ?!

Kliknite na tento odkaz- https://jsem.placenzaexistenci.cz/zdarma/?a_box=aka6hbmt a stiahnite si knihu v elektronickej verzií úplne ZDARMA! Do pár minút ju budete mať na svojom maily a môžte si ju preštudovať. Ak vám nič nedá, nemusíte si lámať hlavu, pretože ste to aspoň skúsili a hlavne, neutratili ste pri tom ani korunu.

Ak však nespravíte nič, tak potom môžete ľutovať, že ste to neskúsili hneď!

Pretože časom sa k nej možno dostanete a zrazu si poviete, "kde už som mohol byť keby..." Lenže na keby sa v živote nehrá.

No a čo ak vám kniha dodá nadhľad a príjemne vás prekvapí? V tom prípade si jej tlačenú verziu viete dožičiť za smiešnu sumu 1kč!

Ale to je už úplne na vás.

Takže, ak radi čítate, ak sa chcete vzdelávať aj v momente, že už nechodíte do školy, ak sa zaujímate o online podnikanie, či máte chuť posunúť svoje podnikanie ďalej, alebo chcete prostredníctvom moderných technológií dať o sebe vedieť svetu, klikajte na tento odkaz https://jsem.placenzaexistenci.cz/zdarma/?a_box=aka6hbmt a stiahnite si knihu hneď teraz!

Ak sa Vám článok páčil, zazdieľajte ho ďalej a možno aj vďaka Vášmu zdieľaniu sa časom podarí niekomu posunúť v podnikaní či v živote na nový, lepší a vyšší LEVEL!

Prajem pekný deň.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Animátor voľného času, ktorý sa rád blázni, fascinuje ho detský svet a snaží sa učiť od týchto "malých" stvorení všetko, čo sa len dá. Zároveň tvorí programy na aktívne vyplnenie voľného času pre všetky vekové kategórie i pre všetkých. Pracuje na sebe každý deň aby stále napredoval a bol vždy lepším, než bol včera:)

Chceš vedieť, keď Frederik Šmýkal pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.