3 tipy na vianočný darček vo dvojici

Vianoce sú o chvíľu za dverami a ty ešte stále nevieš, čím obdaruješ svoju polovičku? Prinášame ti top 3 darčeky pre neho a pre ňu, ktorými nič nepokazíš.

Pokaziť najkrajší sviatok v roku zlým darčekom, to by bola katastrofa. No darovať niečo, čo tvoju polovičku poteší? Ak už ste spolu pár rokov a tvoje nápady ti dochádzajú alebo na druhej strane ste spolu krátko a ty nevieš, čo by ju potešilo, skús vymyslieť darček pre oboch. Tým potešíš seba aj ju.

1. Romantická masáž pre neho a pre ňu

Po dlhom a náročnom dni si treba dopriať aj trochu oddychu. Najlepšie, ak ho môžeš stráviť aj s osobou, ktorú miluješ. Partnerská masáž dokáže nielen dobre vyplniť spoločný večer, ale je aj príjemnou formou relaxácie. Preto jej môžeš darovať buď darčekový kupón alebo ju rovno do takého salónu vziať. Tým zrelaxuješ aj ty aj ona.

2. Krásny biely úsmev

Mať vedľa seba atraktívnu polovičku s ešte krajším a zdravým úsmevom? Tým by sa určite mohla popýšiť aj ona aj on. Preto daruj sebe a svojej polovičke krásny a najmä zdravý úsmev, ktorý získaš úplne bezbolestne a bez peroxidu vodíka. Ako na to? Prídete spolu do príjemného prostredia, sadnete si do mäkkých kresiel, zrelaxujete a odídete obaja s pekným úsmevom. Určite sa ti za to poďakuje.

3. Večera vo dvojici

Ako sa hovorí, láska ide cez žalúdok a nie je to vôbec klišé. Cez Vianoce ti jedlo pôjde už hore krkom, pretože jesť štyri dni stále to isté je strašné, no dopriať si poriadny gurmánsky zážitok aj cez Vianoce? Preto ti odporúčame zobrať svoju milovanú polovičku na poriadny obed alebo večeru, kde si bude môcť vybrať čokoľvek, na čo bude mať chuť. Tým si jeho srdce určite znovu získaš.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu

Chceš vedieť, keď szalkovamagdalena pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.