Pravá belgická pochúťka od Waffie chystá pre teba niečo nové

Bublinkové waffle od Waffie si za necelý rok získali pozornosť nejedného maškrtníka a teraz pre teba pripravili zopár noviniek. Ak chceš vedieť aké, čítaj ďalej :)

Waffla na milión spôsobov 

Belgické bublinkové wafle od Waffie nájdeš v obchodnom centre Eurovea už vyše roka. Tajná receptúra cesta pochadzajúca z Belgicka je základ skvelej chrumkavej a nadýchanej chuti s mäkkým vnútrom. A tam to nekončí. Wafflu dotvárajú k dokonalej chuťovej harmónii kvalitné pravé belgické čokolády, domáce zmrzliny a toľko rôznych posýpok, že si svoju wafflu vie vyskladať aj ten najnáročnejší zákazník. 

Fantázii sa medze nekladú a wafflu si vieš nakombinovať práve podľa toho, na čo máš práve chuť.  Okrem starej známej, klasickej bublinkovej waffle, si môžeš vychutnať novinku- Lolly wafflu –> v špízovom prevedení.

Letné mini novinky, ktoré budeš chcieť ochutnať 

Letné slnečné dni sú obdobím, kedy toho sladkého chceme kvôli “línií” obmedziť a maškrty sa snažíme dávkovať v menších porciách. A práve svieže novinky je téma na týchto pár riadkov. 

Chuť na niečo malé po výdatnom obede? Vybrali by sme si Baby waffle 

Na prvý pohľad to pôsobí ako malý, chutný koláčik. Avšak tento menší kúsok waffle si viete nakombinovať podľa svojej predstavy, či už posýpkami, zmrzlinami, šľahačkou alebo rôznými dipmi. 

Sladký Combo mini dezert dezert + káva 

Ak tvoja slinka hneď z rána kričí, že má chuť na niečo sladké, tak minidezert spolu s kávičkou ťa skvele naštartuje na nový deň. Mini dezerty sú v podstate kúsky bublinkovej waffle plus ovocie podľa želania a nejaký ten dip zakončený posýpkou. Oceňujeme, že kúsky sú samostatné, takže sa veľmi dobre naberajú.

Ak si typ, ktorý miluje sladké, ale v menšej verzii tak ta malá wafflu je pre teba to pravé orechové :) Za nás osobne je to rozhodne najobľúbenejšia kombinácia na leto. 

Šesť (ne)tradičných milkshakeov na doplnenie energie 

Ak dostaneš slinku na niečo tekuté, sladké/slané a studené tak tieto nápoje stoja za vyskúšanie. Okrem tradičných chutí ako jahoda, banán a kinder bueno tu môžeš ochutnať aj popcorn frappe, rafaello a žuvačku. 

Waffie skrýva ešte jedno prekvapenie

Waffie pre teba chystá prekvapenie a od budúceho roka ich budete môcť vidieť aj na festivaloch, alebo vinobraniach. A s takýmto parádnym foodtrackom ich bezproblémov nájdeš na akejkoľvek mestskej alebo festivalovej akcii. 

Ak ešte nevieš čo to je Waffie alebo kde sa náchádzajú, prípadne aké novinky majú pripravené pre teba, tak určite ich sleduj na Instagrame –> https://www.instagram.com/waffie_official/

A ak ešte nesleduješ Tasty Bratislava na Instagrame, tak už viac túto chybu nerob a rozhodne nás sleduj tu –> https://www.instagram.com/tasty_bratislava/

 

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Ak nás ešte nepoznáte sme Tasty Bratislava a nádete nás na Instagrame. Hľadáme podniky, ktoré vám a nám chutia, či už je to jedlo, koláčik, káva, alebo pivo :) Ak nás ešte nepoznáte Sledujte nás na Instagrame. Tasty Bratislava 🔹 skvele tipy na jedlo v BA👌 🔹 Great food in BA📱 🔹 #foodblog #jedlo #tastybratislava #dnesjem 🔹 chut na burger? to je @burgercitty 🍔🤪

Chceš vedieť, keď tasty.bratislava pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.