21.8.2019 13:15

Lacná kozmetika, ktorá neškodí.

Ak neplánujete utrácať za kozmetiku veľké sumy a chcete sa príkladne starať o svoju pleť, nemusíte si už ďalej lámať hlavu.

Lacná kozmetika, ktorá by našej pleti neublížila. to je to, po čom veľa žien pátra. V drogériách je kopu cenovo prijateľnej kozmetiky, avšak ak máte citlivú pleť, bojíte sa vyskúšať akýkoľvek nový produkt a keď je to jeden z tých lacnejších, o to viac. Nájsť skutočne to, čo by na Vašej pleti nezanechalo nežiadúce následky, môže byť dlhá cesta, plná skúšania, za čo sa Vám Vaša tvár nemusí pekne odvďačiť. Vytvorila som preto zoznam kozmetických výrobkov, ktoré sa osvedčili mojej náchylnej pleti a dúfam, že pomôžu aj Vám.

1. Gabriela Salvete primer, pore minimizer

Skvelý primer, ktorý robí aj čosi viac ako je len príprava pokožky na make up. Používam ho aj v dňoch, kedy nemám make up vôbec. Tvár vždy zmatní, pridá jej prirodzený lesk a póry sú po jeho aplikácii takmer neviditeľné.

2. Neutrogena hydro boost

Všetky produkty z tejto rady sú skvelé. Hydratácia nepokazí nič. Cena sa pohybuje okolo 10 eur. Je to trochu viac, ale zase sú vo veľkých nádobách a vydržia dlho. Neutrogena hydro boost water gel skvele hĺbkovo vyčistí pleť a zanechá ju matnú a jemnú na dotyk. Pleťová voda tej istej rady dobre odstráni make up, vydrží niekoľko mesiacov a nedráždi pleť.

3. Kokosový olej

Určite ste o ňom už veľa počuli. Má všestranné využitie. Môžete ho používať na pleť pred spaním aj cez deň, dokonca aj ako bázu pod make up. Prospieva aj vlasom, obočiu a mihalniciam, ktoré sa po dlhšom používaní môžu stať hustejšie.

4. Čajovníkový olej

Toto je naozaj zázračný elixír. Ak máte akné, tak toto je presne pre Vás. Už po jednom použití, pri pôsobení niekoľko minút, vidieť výsledky. Akné sa po ňom pekne hojí a netvorí sa ďalšie. Už na druhý deň bude Vaša tvár viditeľne krajšia.

5. Balea peel off maske

Síce nefandím veľmi tejto značke, Toto je asi jediný produkt tejto značky, ktorý som vyskúšala a osvedčil sa mi. Maska neškodí, síce nevytiahne z pokožky veľa čiernych bodiek, ale napriek tomu zanechá pleť jemnú. Príjemne chladí a nezanecháva pleť červenú. Paradox je, že tá istá maska, len v inej forme, vodou zmývateľná bola hrozná a viditeľne škodila mojej pleti. Preto je dôležité, aby ste si kúpili práve túto zlupovaciu, nie jej zmývateľnú formu.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Monii pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.