Hovno s morálnou hodnotou.

Po pár hovnách, ktoré som na svoj blog už vysral, by som chcel dať niečo čo je zmysluplné. Napísať zmysluplný článok nie je vôbec ľahké, upokojuje ma len to, že zmysluplný článok neznamená, že musí byť plný zmyslu. Teda aspoň podľa mňa a to je dôležité. Čiže môj osobný názor.

Tvoj osobný názor je to dôležité, teda ak nemáš v hlave namiesto mozgu za lavór granadíru. Takýto ľudia by nemali radšej ani otvárať ústa, zbytočne iba zvyšujú krvný tlak ľuďom naokolo. Ak si jeden z takýchto tak to radšej ani nečítaj.

Nikdy som nechcel dávať rozumy ľuďom, lebo čo som ja Majk Spirit, že som vo všetkom lepší ako vy a vlastním svet? Alebo skôr fet? Neviem ako to má.

Nechcem vám vravieť čo máte robiť so svojím životom, lebo váš život mám úplne v piči. Nestíham žiť ten svoj a nie sa ešte starať do vášho. Nebudem vám už viac kázať, že nemáte fajčiť, alebo sa ožrať na karfiol a vyryňať tekvicový prívarok, čo navarila babka na obed. Kľudne ak ti chutí hero tak sa dostrielaj jak terč, alebo ak si plánuješ celý život ležať a nikam nechodiť, o nič sa nezaujímať a mať úplne u riti, tak si maj. Je to tvoj mŕtvy život. Ak chceš byť úspešný tak si buď. Žiješ v krajine, kde máš neskutočnú príležitosť byť úspešný, ale čo to znamená byť "úspešný"?

Mať milión peňazí a byť majiteľ sveta? Byť populárny a mať vplyv na ľudí? Mať veľa kamarátov? Vedieť niečo lepšie ako ostatný? Odpovedaj si na to sám! Prestaň na chvíľu čítať a zamysli sa. Kedy podľa teba budeš úspešný?

Keďže viem, že tých 9 ľudí čo to bude čítať bude zaujímať môj názor, čo by asi nemalo, ale tak idem na to. Podľa mňa úspešný človek, je človek, ktorý je úspešný. Človek, ktorý žije úspešný život.

Ale nie...Podľa mňa úspešný človek, je človek, ktorý je šťastný. Je to človek, ktorý je rád, že žije svoj život tak, ako ho žije. Takže všetko čo ťa baví, tak by si mal robiť a robiť to čo najviac.

Slovo úspešný má ale veľa významov. Môže byť aj úspešný podnikateľ, ktorý síce ojebáva na DPH-áčke, ale podľa čísel a pofidérnych webstránok je úspešný. Úspešný môže byť aj slávny človek, lebo ho za to ľudia považujú. Nevadí je to na dlho.

Čím ďalej píšem, tak tým je to väčší odpad. Jediná morálna hodnota, ktorá sa nachádza v tomto blogu je v podnadpise. Ale som za to rád, lebo keby si beriete morálne zásady a nebodaj, že by som vás k niečomu náhodou motivoval. Ak sa tak stalo, mali by ste zvážiť svoj život. Nechať si to rýchlo prejsť hlavou, alebo si nechajte prejsť hlavou niečo rýchle, náboj napríklad.

Motivovať by vás mali citáty na instagrame. Citáty s fotkou známej osobnosti, ktoré vymyslel pravdepodobne nejaký 40 ročný alkoholik, ktorý sa neskôr stal závislý na ťažkých drogách, lebo až tak strašne sa namotivoval, že to nezvládol a opustil sa. Vlastne tieto citáty vymýšľajú dva typy ľudí. Prvý je už spomínaný alkoholik a druhý je niekto, ako Michal Drienik. Ak neviete kto to je, tak robíte chybu. A môžno ani nie. Je to typ človeka, ktorý je duchovne založený, medituje 13 hodín denne, cvičí, usmieva sa viac ako Dano Dangl, alebo Jozef Vajda. Tvrdí o sebe, že žije vyrovnaný a úspešný život. Prajem si, aby som bol v živote niekedy takto pozitívne naladený.

Je ale motivačný citát to čo chcem, aby ma nakoplo do života? A k čomu to vlastne chcem? Načo by som sa chcel k niečomu motivovať? Však keď niečo chcem spraviť, tak to predsa spravím nie? Keď chcem cvičiť, tak idem cvičiť. Keď chcem ísť niečo napísať, tak si sadnem a napíšem to. Keď sa chcem niečo naučiť, tak sa to predsa naučím a nespravím to, že si prečítam nejaký citát. Prečo by som to vôbec robil?

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu
Som mladý chalan, ktorý rád tvorí. Ak ma chcete podporiť, môžete tak spraviť na mojom patreone.

Chceš vedieť, keď Lukáš Lipiansky pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
25.6.2022 18:16
Cesta do školy
14.11.2021 19:41
Zmena
11.11.2021 16:23
Domov