Čo všetko sa môže ukrývať za fotografiou?

Keď sa ocitneš s foťákom medzi opustenými halami a Pick-upom...

Poznáte to. Máte priateľa a on má svoj okruh kamarátov. Ak chce čas tráviť s nimi, trávi ho s nimi. Bez svojej polovičky a bez zbytočných poznámok

Peťo sa práve chystal do Levoče za jedným z nich - Adamom. Adam vraj pracuje na svojom aute a rád by ho šiel pozrieť. Na moje počudovanie ma zavolal so sebou. Tak veľmi som váhala, tak veľmi sa mi tam nechcelo ísť, no neskôr som pochopila, čo ma tam tak ťahalo.

Keď sme tam dorazili, nevedela som, či mám hľadieť na Adamove auto alebo na prostredie, v ktorom sa nachádzam. No ako by som to..... Chápete, v okolí boli opustené budovy, haly, ale na druhej strane si Adam prerábal auto jediné svojho druhu na československej scéne! Ehm, Nissan Pick-up z 87. roku!

Ako správny kamarát mi na tejto fešande urobil nezabudnuteľnú zážitkovú jazdu a poukazoval aj tie budovy v okolí. Nie, nie som žiaden fanúšik urbexu, ja len rada fotím... A ja som sa tam už tak trochu videla za foťákom.

No, pre predstavu to tam vyzeralo takto. Ale nie je to pointa, takže čítaj ďalej. Vraj tento priestor využívajú najmä majitelia aut, ktorí si chcú fotky svojich tátošov trochu ozvláštniť.

Určite ste zvedaví aj na Adamove autíčko...

A ako som už spomínala, stvorila sa mi sem túžba niekoho nafotiť. Nieže niekoho, Lenku! Lenku, ktorá sa už v jednom z mojich blogov objavila, a s ktorou sme už fakt zohratá dvojka. A tak som jej bez váhania napísala. Pripájam konverzáciu na pobavenie. Ako sami vidíte, nezaváhala ani sekundu a na druhý deň sa šlo na vec.

(Leni, prepáč za tú prezývku, mám to už roky a akosi som si na to zvykla).

O 24 hodín neskôr....

Myslím, že Lenka bola očarená tak isto ako ja. Zažila tiež spanilú jazdu, polichotila Adamovi, teda jeho autu a dokonca aj mne s výberom miesta. Spoločne sme sa dohodli na téme fotenia a celkovej vizáži, ktorá mala pripomínať look štýlového bezdomovca. Na hodinu sme sa teda vyparili do haly a Lenka okrem iného stihla zapózovať aj pri aute. Dokonca som zachytila pár momentov počas jazdy.

A toto je naša malá ukážka

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
20
Poslať správu
Tvorivý tvor

Chceš vedieť, keď Fany Ambrózyová pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.