Palacinky Šampión priamo od novopečeného šampióna Oktagonu Tomáša Deáka

Ak ľúbiš chutné palacinky na slaný alebo sladký spôsob, našli sme nové miesto na Gastromape Bratislavy, ktoré musíš ochutnať!

Na populárnom trhovisku Miletička, pri hlavnom vchode po ľavej strane vyrástol začiatkom tohto leta krásny útulný priestor. Okrem klasických slaných a sladkých palaciniek, tu nájdeš aj novinku, ktorú predstavujú bezlepkové a proteínové palacinky. Ale o tom neskôr.

Čo stálo za vznikom šampiňónových palaciniek?

Tomáš Deák ako fighter musí byť v dobrej fyzickej kondícií, čomu musí byť prispôsobená aj strava. Ako každý človek, aj on chce niekedy porušiť pravidlá a dopriať si niečo dobré a kalorické. Keď sa k tomu pripojí aj láska k vareniu jeho polovičky Valentíny, tak je o dobrotu postarané. Týmto spojením vznikla spoločná myšlienka šampiňónových palaciniek, ktoré od júna tohto roka môžeš ochutnať na Miletičke.

Nie všade si pochutnáš na proteínovej palacinke

Zaujíma ťa aké čaro sa ukrýva za chutnou receptúrou s plnou chuťou palaciniek? Cesto na proteínové palacinky dodáva spoločnosť Monsterfitness, aby si aj športovci prišli na svoje. Palacinky sú dochutené proteinellou, ktorá predstavuje zdravšiu náhradu nutelly. Ochutnať môžeš proteinellu s príchuťou mliečnej alebo bielej čokolády. Takéto palacinky pre mňa predstavujú skvelú voľbu raňajok, ktorá je plná bielkovín a na ktorej si ešte aj k tomu pochutnám.

Okrem výnimočnej proteínovej palacinky aj bezlepkové a bezlaktozové

Pretože intoleranciou na lepok trpí v dnešnej dobe mnoho ľudí, určite ocenia možnosť šampiňónovej palacinky aj s bezlepkovým cestom. Na rozdiel od iných bezlepkových verzií je tam rozdiel cítiť len minimálne :)

Takmer všetky sladké príchute vymýšľal Tomáš

Pri rozhovore s manželkou Tomáša sme sa dozvedeli pikošku, že takmer všetky sladké príchute vymýšľal samotný Šampión :) Jeho polovička nám dokonca prezradila, že tie vesmírne kombinácie vymýšľal v diéte, kde si jeho samotná fantázia namixovala svoje extrémne chute. Sladkých palaciniek nájdeš v menu približne 10.

Mňa osobne veľmi potešilo keď som zistil že používajú salko, ktoré mi pripomenulo moje sladké detstvo. A čo bolo pre mňa príjemným prekvapením a bonusom súčasne, k palacinkám som dostal pohár mlieka.

Na fotke môžeš vidieť TRIBIT ktorý v sebe ukrýva keksík, karamelové salko a milku. Bola to veľmi chutná a chrumkavá kombinácia.

V prípade, že by si si nevystačil s výberom, tak si môžeš vyskladať svoju vlastnú palacinku, či už sladkú alebo slanú :)

Palalicinky naslano?

Žiaden problém. Na výber máš 4 druhy palaciniek s tradičnými slovenskými ingredienciami. Ja som si vybral pravú slovenskú, s bryndzou šunkou a jarnou cibuľkou. V tomto prípade by som určite vymenil šunku za slaninku, najlepšie oravskú alebo anglickú. Ako sa však hovorí, proti gustu žiaden dišputát a aj táto šunka si určite nájde svojich prívržencov.

Ak sa teda nachádzaš v okolí Miletičky a máš slinku na kvalitnú palacinku, či už je to proteínová, bezlepková alebo bezlaktózová, tak príď vyskúšať Šampión palacinku na Miletičke.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
Ak nás ešte nepoznáte sme Tasty Bratislava a nádete nás na Instagrame. Hľadáme podniky, ktoré vám a nám chutia, či už je to jedlo, koláčik, káva, alebo pivo :) Ak nás ešte nepoznáte Sledujte nás na Instagrame. Tasty Bratislava 🔹 skvele tipy na jedlo v BA👌 🔹 Great food in BA📱 🔹 #foodblog #jedlo #tastybratislava #dnesjem 🔹 chut na burger? to je @burgercitty 🍔🤪

Chceš vedieť, keď tasty.bratislava pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.