31.1.2020 15:23

Akcia bola zablokovaná na Instagrame + | Riešenie 2020

Ak ste používateľ Instagramu z času na čas sa vám môže stať , že vám Instagram znepríjemní používanie aplikácie pomocou dočasného hlásenia akcia bola zablokovaná.

Prvá otázka, ktorá vás napadne, je dôvod, prečo ma Instagram zablokoval? V tomto článku sa dozviete všetko o dôvodoch, ktoré vás Instagram blokuje, a naučíte sa, ako tento problém vyriešiť. Predtým, ako budeme vedieť, ako vyriešiť tento problém je vhodné najskôr pochopme, čo znamená Blokovaná akcie na Instagrame, a aké sú možné dôvody, prečo sa vás Instagram rozhodol potrestať týmto blokom , tak aby ste sa vyhli v budúcnosti týmto problémom.

Aké sú dôvody prečo Instagram robí toto blokovanie ?

Instagram má prísne pravidlá voči akejkoľvek aktivite spamerov ,robotov či manipulácie , ktorá nie vždy funguje oprávnene . Sociálna sieť dlhé roky bojuje aby sa ubezpečil, že jeho používatelia skutoční , a ak systém Instagram zistí z vašej strany nejaké podozrenie , zablokuje vás alebo vám obmedzí jeho používane .

Všetci vieme, že Instagram má algoritmus , ktorý pracuje na veľmi pokročilom strojom učení s využitím umelej inteligencie. Algoritmus rozhoduje o tom, ktorý obrázok sa zobrazí na vašom informačnom kanáli alebo na stránke preskúmania na základe vašich obľúbených a nepáči. Algoritmus tiež rozhodne, či je vaša fotka „dobrá“ na to, aby sa ukázala vašim sledujúcim, a či je váš účet „zaujímavý“ na to, aby sa zobrazil ostatným ľuďom. Účelom algoritmu je tiež obmedziť alebo vylúčiť roboty na Instagrame.

Systém vás ani predtým, ako dostanete toto hlásenie, o tom ani neinformuje a nehovorí ani o možných dôvodoch. Jediný dôvod je , že porušujete pravidlá , ktoré sú voči používaniu tejto platformy .

Blok akcií môže byť dočasný a nemusí mať ani dátum kedy bude zrušený alebo môže mať aj pevný dátum ukončenia platnosti. Bloky prichádzajú s krokom niekoľko hodín, 24 hodín, pár dní, celý týždeň alebo dokonca dva týždne! Podľa našich skúseností veľmi závisí od množstva blokov, ktoré ste mali v minulosti, a od veku vášho účtu akým spôsobom bol vytvorený , koľko hodín trávite s aplikácii a aké akcie vykonávate. Ak nové účty od začiatku vykazujú aktivitu podobnú robotom, s najväčšou pravdepodobnosťou získajú toto obmedzenie

Aké sú možné riešenia ?

1.Dajte si pauzu od používania Instagramu na niekoľko hodín

2.Prepojte váš profil s Facebookovým profilom

3. Resetujte vaše heslo

4. Odstránte aplikácie tretích strán

5. Pre-inštalujte aplikáciu

Čo ak ide o pevne stanovené obmedzenie ?

Lutujeme ale v tomto prípade nie je možné urobiť snímané opatrenia , ktoré by mohli odstrániť toto hlásenie. Odporúčame počkať po vypršaní pevne stanoveného bloku aspoň 48 hodín , tak aby ste zabránili opätovnému obmedzeniu.

Podľa najnovších pozorovaní , vám Instagram môže udeliť blokovanie akcií aj pri zmene krajiny na pár dní.

Trik ako sa rýchlo zbaviť hlásenia akcia bola zablokovaná?

1.Odhláste sa z vášho Instagramového profilu (skúste bez použitia funkcie zapamätať prihlasovacie údaje.

2.Opätovne sa prihláste naspäť do vášho profilu .

3.Nevykonávajte žiadne akcia (like , follow , unfollow) a vyhnite sa používaniu Instagramu aspoň na 8 hodín.

4.Po 8 hodinách sa snažte vykonávať akcie v minimálnej miere a neskôr ich môžete zvyšovať, tak aby ste sa vyhli opätovnému zablokovaniu akcie.

Tento trik funguje iba ak nejde blokovanie s presným dátumom.

Pokiaľ sa chcete dozvedieť ešte viac ohľadom tejto problematiky prečítajte si celý článok na našom webe.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
📌Komplexné služby v oblasti budovania značky, obsahu , mediálnej a marketingovej komunikácie na Instagrame. 📌Získajte vlnu nových, skutočných followerov, ktorí vám váš Instagramový účet pomôžu nakopnúť.

Chceš vedieť, keď evolum pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.