13.2.2020 16:29

10 "našlapaných" aplikácii , ktoré zvýšia vašu popularitu na Instagrame

Hľadáte perfektný nástroj pre úpravu vašich fotiek na Instagram , ktorú nezruinujú vašu peňaženku ?

Každý deň sa na Instagram uverejní okolo 95 miliónov obrázkov. V dnešnej dobe je mať krásny estetický vzhľad Instagramového profilu môže byť dôležitá otázka ako nestratiť v mori fotografií konkurencií a dať ľudom dôvod aby zdieľali a angažovali s vaším obsahom . Nájdenie správneho nástroja môže skutočne pomôcť vylepšiť vašu stratégiu a odlíšiť vás od konkurencie. Rýchle vyhľadávanie výrazu „Instagram photography apps“ prinesie na Google Vám dokáže priniesť stovky výsledkov.

Nie ste si istí, kde začať? V tomto článku sa zameriavame na zopár najlepších aplikácií na úpravu fotografií pre Instagram aj napriek tomu , že nie ste úplný profík.

Problémy s cenovkou a licenciou fotografií dokážete vyriešiť aj pomocou rôznych fotobánk , ktoré ponúkajú pravidelne fotografie s licenciou CC0 , ktorá umožňuje dodatočnú úpravu obrázku bez uvedenia zdroja. Zostavili sme zoznam 10 skvelých zdrojov na ktoré môžete siahnuť pokiaľ hľadáte kvalitné obrázky pre vaše webové stránky, blogy a podobné použitie.

1.https://picjumbo.com/ Licencia odkaz

2.https://stocksnap.io/ Licencia odkaz

3.https://www.splitshire.com/ Licencia odkaz

4.https://www.pexels.com/ Licencia odkaz

5.https://gratisography.com/ Licencia odkaz

6.https://unsplash.com/ Licencia odkaz

7.https://stokpic.com/ Licencia odkaz

8.https://pixabay.com/ Licencia odkaz

9.https://www.lifeofpix.com/ Licencia odkaz

10.https://libreshot.com/ Licencia odkaz

Pre rýchle úpravy priamo z vášho smartfónu tu máme aj aplikácie. Všetky tieto nástroje vám umožňujú vytvárať nádherné návrhy bez toho, aby ste museli byť profesionálnym dizajnérom. To znamená, že nie sú potrebné žiadne zručnosti vo Photoshope!

1.Snapseed (Zadarmo) Android | iOS

2.Photoshop Lightroom mobile CC (Zadarmo) Android | iOS

3.PicLab (Zadarmo) Android | iOS

4.Pixlr (Zadarmo) Android | iOS

5.Camera360 (Zadarmo) Android | iOS

Je čas byť kreatívny! Zhromaždili sme 5 bezplatných nástrojov, ktoré vám pomôžu previesť obrázky na čiernobiele, opraviť a vyretušovať farby alebo zaostriť konkrétne detaily . Mnohé z nich obsahujú jednoduchý drag and drop editor a už prednastavené šablóny , ktoré jednoducho upravíte pre vlastné použitie.

1.Canva

2.Gimp

3.PicMonkey

4.Stencil

5.Crello

A tu sme prišli na záver . Veríme , že po vyskúšaní týchto nástrojov budú vaše fotky a príspevky vyzerať profesionálnejšie bez toho aby ste boli expert na Photoshop alebo vlastnili zložité vybavenie pre snímanie fotiek. Ktoré aplikácie používate alebo ste si obľúbili ?

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
6
Poslať správu
📌Komplexné služby v oblasti budovania značky, obsahu , mediálnej a marketingovej komunikácie na Instagrame. 📌Získajte vlnu nových, skutočných followerov, ktorí vám váš Instagramový účet pomôžu nakopnúť.

Chceš vedieť, keď evolum pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.