15.2.2020 00:53

DS30 - 3, 2, 1 nádych, výdych...

Aké to je byť neustále na hrane

Troška vás začínam zanedbávať, ale real life je dosť náročný. A treba sa venovať real lifu a nie online svetu.

Za posledné tri týždne sa toho až tak moc nezmenilo. No zmenilo, ale nie ku lepšiemu, ale ani ku horšiemu.

Človek je na vrchole potravinového reťazca iba z jedného jediného dovodu. A to preto, lebo sme najprisposobivejší/flexibilný organizmus na tejto planéte. V skratke povedané, prisposobíme sa každej sračke :D

V poslednom blogu som písal o All ine. No a v podstate som prišiel nato, že posledných 21 dní som nonstop v All ine na všetky strany. Niekedy dúfam, že som si mohol vybrať jednoduchší život, ale zas na druhú stranu to nie je moj štýl.

Dám trápne kliše:

Čo si si navaril, to si aj zješ :D :D :D

No a po pravde ja som k*rva kuchár, asi. Pracujem ešte viac, cvičím ešte viac, pijem ešte viac. A aby toho nebolo málo tak som si naložil aj v citovej rovine.

Moja nekonečná energia a optizmus sa začína strácať. Cítim sa neskutočne unavený a osamelý. Áno, okolo mňa je veľa ľudí, ale oni ma vobec nepoznajú. Poznáte ten rozdiel medzi známymi a priateľmi?

A toto je hlavný problém. Keď ste silná osobnosť, ktorá sa nebojí urobiť rozhodnutie, bolestivé rozhodnutie. Tak sa ocitnete vo vzduchoprázdne. Ľudia sa naučia, prísť ku vám pre rady, rozhodnutia, alebo sa len vyplakať. No na druhej strane si myslia, že vy nemáte problémy, vy nepotrebujete poradiť. A toto je moment, kedy je rovnica narušená. Na jednej strane pomáhate všetkým, ale vám nepomože nikto. Úspech znamená samota. A verte mi, je to tak.

Som unavený, nevládzem, mám chuť to vzdať. Ale to nejde, mám v hlave, tam dole tesne nad malým mozgom, nejaký hlas, ktorý stále hovorí, dáš to, musíš ísť ako píla. Čím viac sa cítim slabý, tým viac to hrám ako som silný. A neskutočne to bolí.

Priznám sa, neskutočne túžim po niekom s kým by som zdieľal život. A preto sa pýtam: Je to ona? Či len som si vytvoril ilúziu dokonalej osoby, lebo som neskutočne osamelý? Čo ak som si naozaj iba vytvoril obraz dokonalej ženy, ktorá ma donúti odísť z tej hrany na útese? Nepoznávam sám seba. Ale je to láska, či len ilúzia? Jeden sensei mi povedal: Musíš tlačiť na pílu! No ja už to nedávam, tlačím všade...

Ak chcete niečo, čo ste nikdy nemali. Musíte urobiť niečo, čo ste nikdy nespravili!!!

Prajem pekný večer a poprosím dajte odber :)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
7
Poslať správu

Chceš vedieť, keď JH19 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.