Pozrite sa na seba inak !

Určite ste sa stretli s tým, že Vám niekto povedal ... „Ty si totálny cholerik, v jednom kuse nerváčiš !“

Cholerik

Ak hľadáte do svojho týmu manažéra, vedúceho alebo človeka , ktorý bude viezť Váš tým ľudí cholerik je tá najlepšia voľba. Ba priam zlatá baňa. Cholerik je zrodený pre takúto funkciu. Užíva si byť na čele, rád vládne a s chuťou sa púšťa do nových úloh. Nemá problém robiť rázne a rýchle rozhodnutia a vie si ich aj patrične obhájiť. Od ľudí očakáva rovnaké nasadenie a maximálny výkon. Vie sa odosobniť a dôležité je pre neho splnenie cieľov a úloh, ktoré si stanovil.

Melancholik

V prípade, že plánujete napríklad vykradnúť banku , určite si zoženiete k sebe melancholika. Nikto nenaplánuje lúpež lepšie ako on. Do posledného detailu a samozrejme ráta aj s plánom ,,B“. Svedomito si naplánuje a pripraví úlohu, ktorú mu zadáte . Je maximálne opatrný preto Vás určite oboznámi aj s tým čo sa môže stať a tak budete pripravený reagovať na všetko.

Sangvinik

Toto je ten človek, čo stiahne masy ľudí na svoju stranu len tým, že bude rozprávať. Užíva si to. Ľudia ho milujú, pretože on miluje ľudí. Dokáže Vás presvedčiť aj o tom, že ten plesnivý chleba je určite ešte v záruke a s kľudom si ho môžete kúpiť. Vždy pôsobivý sangvinik Vám učaruje a podmaní si Vás. Výborne sa hodí napríklad do obchodu.

Flegmatik

Tomuto typu človeka sa pripisuje asi najviac krivdy. Si lenivý, nič nerobíš, všetko ti je jedno. Ale ono to tak nie je. Teda nie vždy! Od flegmatika by ste ťažko čakali nejaké radikálne zmeny. Má rád všetko tak ako to je. Je s tým zmierený, vyrovnaný a nič ho nerozhádže. Preto ak sa potrebujete vyplakať, pretože Vás opustil partner a máte depky hľadajte flegmatika. Nájdete u neho pochopenie, ľudskosť a ohľaduplnosť. Presvedčí Vás o tom, že to určite nebola Vaša vina. Poľutuje Vás, nechá Vás vyplakať sa mu na ramene a vôbec mu nebude vadiť osoplené plece.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Cruela De Wille pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.