17.9.2021 06:16

Zaslepená láska 3

Príbeh mladého hiphopera ktorý sa zaľúbil...

Príbeh, cez ktorý som si prechádzal dlhým obdobím, aby som pochopil, že všetko je to dezilúzia.

Chcel som už začať tým trápením a celé Vám to popísať čím som si prechádzal, ale nakoniec som sa rozhodol dať ešte jeden príbeh a trochu Vám priblížiť to všetko, aby ste pochopili, že láska Vám zaslepí rozum.

V tomto príbehu Vám trochu priblížim jeho ako človeka a ako ďalej pokračoval príbeh. Leto sa skončilo a začala škola, bol som dosť frustrovaný z toho, že som sa po 2 rokoch rozišiel s mojou priateľku a že stále myslím len na neho! Ale ísť na vysokú školu, je pre človeka nový zážitok, pretože je to všetko iné a nové (asi ste si tým tiež prešli). Bolo to pre mňa celkom vykúpenie nové zážitky, pochopiť ako funguje systém na vysokej škole a podobne. Po určitom čase sme začali mať zápočty a skupinové práce a tam som spoznal ju!(Ona bola to najlepšie čo som v živote stretol). Pridelili nás do tímu 8 ľudí, aby sme spoločne pracovali na jednom projekte, ten predmet bol úplne nepodstatný skôr by som ho bral ako voliteľný. Absolútne som ju nezaregistroval, ale ona mňa áno, aký som bol aktívny, priateľský a úplne iný než ostatný spolužiaci v tíme. Raz ma zastavila a spýtala sa kam idem, ja že domov (to už rodičia bývali ďaleko od Bratislavy) a spýtala sa, či ju nemôžem tiež zaviesť, lebo práve vtedy moc pršalo. Nebral som to vôbec ako nejaký flirt alebo niečo, ale v pohode som ju zaviezol domov, bývala v Petržalke takže mali sme sa o čom baviť. Až potom som zistil, že ona ma vlastne chcela viac spoznať. Cestou autom som zistil, že má priateľa 3 roky a o 3 roky je od nej mladší. Ja som sa jej tiež otvoril, že som mal priateľku 2 roky a prednedávnom sme sa rozišli.

Ako čas išiel tak sme začali spolu chodiť na prednášky spolu sedávať, začali sme si viac rozumieť, ona celý čas cez školu a po škole pracovala, aby si mohla dovoliť platiť tú vysokú súkromnú školu. Naši spolužiaci boli rozmaznané deti z bohatých rodín, ktoré neboli vôbec cieľavedomé ako my dvaja. Ja som chcel mať hlavne nejakú aktivitu, aby som nemusel byť s Ľubom, lebo začínalo to byť pre mňa komplikované, byť jeho blízkosti. Volala sa Karolína, bral som ju ako veľmi dobrú kamarátku a parťáčku v škole, necítil som k nej žiadne city, lebo mala frajera aj keď bola veľmi pekná.

Až raz, náš spolužiak pozval na jeho narodeninovú oslavu, kde si rezervoval jeden celý vychýrený club v Bratislave. Mne sa moc tam nechcelo ísť, pretože som nemal moc rád mojich spolužiakov aj keď ma brali ako jedného z partie, pretože som bol zo všetkých najmúdrejší a pomáhal som im dosť. Bolo tam vyše sto ľudí, tak som sa spýtal či môžem pozvať aj môjho kamoša Lubka, samozrejme mohol prísť. Najprv som išiel pre Kaju k nej domov, pretože mi dovolila spať u nej na gauči kedže ja som už býval ďaleko až za Modru. Keď som ju zbadal ako sa nahodila som skoro odpadol, to bolo prvý krát sme išli niekde spoločne žiť a nie len v škole. Mala krásne obtiahnuté šaty, ktoré jej ukázali jej ženskosť, make up s vlasmi si robila 2 hodiny, vyzerala božsky. Piť sme začali už u nej doma takže sme tam prišli už v opitom stave. Lubo nás čakal pred clubom a prvý krát v živote som nemal zlé stavy v jeho prítomnosti, pretože tam bola ona. Tam sa prvý krát videli a spoznali prišli sme do clubu zagratulovali niečo popili a potom ma ona vytiahla tancovať. Bola veľmi opitá, že ledva chodila, keď si dala topánky na vysokých podpätkoch bola taká vysoká ako ja. A vtedy mi povedala pri tancovaní :,, Alex, choď tu zbaliť nejakú babu je tu strašne veľa žien." A ja na to:,, Je tu niekto, kto sa mi veľmi páči". Už ani neviem presne ako to bolo, čo sme si povedali, lebo som bol tiež veľmi opitý, ale pamätám si že som ukázal na Ľubka a ona sa potom rozplakala, že my ako homosexuali to máme veľmi ťažké v živote, tak som ju len začal utešovať že nech neplače kvôli mne, lebo je to úplne iné ako si myslí. Na druhý deň som jej všetko vysvetlil kecali sme asi aj 5 hodín a vôbec sa mi nechcelo ísť domov od nej. Tam som spoznal aj jej frajera mladého puberťáka na strednej škole. Už vtedy mi to prišlo divné že ju nechal samú ísť so mnou.

A tu sa ten príbeh začína komplikovať, lebo začína milostný štvoruholník!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď alexik pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
15.5.2020 13:39
Zaslepená láska 2
15.5.2020 11:42
Zaslepená láska