Ako získať zadarmo Facebook Ad Kupón a vyhnúť sa podvodom

Reklamné kupóny Facebooku poskytujú bezplatné kredity, ktoré môžu podniky uplatniť na použitie na svojej platforme sociálnej reklamy.

Je to skvelý spôsob, ako pre tých, ktorí sú noví v reklame na Facebooku, vyskúšať platformu bez finančnej investície. Bezplatné reklamné kupóny facebooku nie je ľahké nájsť, ale môžu byť získané prostredníctvom akcií, podujatí a partnerstiev Facebooku. Predtým, ako trávite drahocenný čas na reklamnej kampani na Facebooku, uistite sa, že vaša obchodná facebooková stránka je pripravená na zvýšenú návštevnosť. Od 5 dolárov si môžete najať freelancera od spoločnosti Fiverr, aby analyzoval a optimalizoval svoju obchodnú stránku na Facebooku pre maximálnu angažovanosť. Môžu dokonca vytvoriť jeden pre vás, ak ste sa k tomu ešte nedostali. Kliknite sem a navštívte Fiverr.

Kde nájsť reklamné kupóny na Facebooku

Facebook ad kupóny sú veľmi ťažké nájsť, pretože Facebook prestal široko distribuovať ich v roku 2015. Aj keď nie je ľahké prísť - a existuje veľa podvodov s reklamnými kupónmi Facebook - je stále možné získať reklamné kupóny Facebooku ako súčasť sezónnych alebo jednorazových propagačných akcií, prostredníctvom ich affiliate reklamného (odporúčacieho) programu, na partnerských stránkach Facebooku a na konferenciách Facebooku.

Tu sú štyri hlavné spôsoby, ako získať bezplatný kupón reklamy na Facebooku v roku 2021:

Priame propagačné ponuky: Z času na čas Facebook uvoľní propagačný reklamný kupón priamo prostredníctvom Správcu reklám Facebook. Sú k dispozícii len pre tých, ktorí majú existujúce účty reklamy na Facebooku. Môžu byť odoslané na e-mailovú adresu prepojenú s reklamným účtom alebo zreteľne zobrazené v rámci tabule Správca reklám.

Partnerský program Facebooku: Affiliate reklamný program je k dispozícii existujúcim inzerentom Facebooku. Ponúka týmto inzerentom reklamný kredit vo výške 10 dolárov za odkazovanie nových podnikov, ktoré sa zaregistrujú na reklamu na Facebooku. Táto ponuka je k dispozícii iba priamo z účtu Facebook Ads Manager.

Stránky partnerstva na Facebooku: Facebook má niekoľko oficiálnych partnerov, ktorí ponúkajú reklamné zľavy na Facebooku, ak si inzerenti zakúpia svoje /produktové služby. Zvyčajne sú k dispozícii novým zákazníkom, aj keď príležitostné sezónne propagačné akcie sú tiež k dispozícii. Napríklad Wix ponúka kupón reklamy na Facebooku vo výške 50 USD pre tých, ktorí sa zaregistrujú na jeden z jeho prémiových plánov.

Udalosti na Facebooku: Facebook hostí veľa podujatí po celom svete a niekedy ponúkajú reklamné kupóny ako poďakovanie podnikom, ktoré sa zúčastňujú.

Kedysi bolo ľahké nájsť facebookové kupóny reklamy, ale to už nie je prípad. Od roku 2015 Spoločnosť Facebook prestala robiť kupóny na reklamy široko dostupné. Teraz, ak chcete nájsť kupóny reklamy, musíte byť existujúcim inzerentom Facebooku, zúčastniť sa udalosti na Facebooku alebo ju získať prostredníctvom pridruženého partnera.

Facebook Ad Kupón podvody, na čo dávať pozor v roku 2021

Po celé roky boli podniky, ktoré chcú používať platené marketingové funkcie Facebooku, podvedené falošnými kupónmi na reklamy, ktoré ponúkajú podniky, ktoré nie sú spojené s Facebookom. Ak vidíte facebookové kupóny od poskytovateľov mimo Facebooku a jeho oficiálnych partnerov, buďte opatrní. Najbežnejší facebookový kupónový podvod zahŕňa predaj kupónov zainteresovaným inzerentom. To je v rozpore s politikou Facebooku a nie je to legitímne.

Alternatívy k Facebook Ad Kupóny

Vzhľadom na nedostatok reklamných kupónov Facebooku stojí za zváženie iné reklamné platformy pay-per-click (PPC), ako sú Bing, Google a Twitter. Reklamné kupóny pre tieto platformy sú zvyčajne oveľa jednoduchšie nájsť; všetky tri ich pravidelne ponúkajú na propagáciu svojich reklamných platforiem podnikom.

Tu sú tri hlavné alternatívy kupónu Facebooku:

Reklamné kupóny spoločnosti Microsoft

Microsoft Ads je vyhľadávacia platforma vlastnená spoločnosťou Microsoft, ktorá napája všetky vyhľadávania prostredníctvom Yahoo.com. Majú kupóny s ad ľahko dostupné v rôznych sumách, ktoré môžu byť použité na ich platených vyhľadávacích platformách. Vo väčšine prípadov to má formu bezplatného reklamného kreditu ponúkaného po tom, čo firma minie určitú sumu na reklamy spoločnosti Microsoft a Yahoo. Kredity však môžu byť niekedy ponúkané prostredníctvom partnerov, ako sú Wix, Bluehost a Microsoft Azure.

Tu sú štyri spôsoby, ako nájsť kupóny microsoft advertising:

Priamo prostredníctvom microsoft advertising: Získajte reklamný kredit vo výške 100 USD, keď miniete 25 USD na reklamy Bing.

Tvorca webových stránok Wix: Používatelia, ktorí sa zaregistrujú na prémiový účet Wix, získajú 100 dolárov v reklamnom kredite, ktorý je možné uplatniť na Bing po tom, čo strávili 25 dolárov na reklamnej platforme Spoločnosti Microsoft. Kupón na ad je k dispozícii na plánoch, ktoré začínajú na $ 14 / mesiac.

Bluehost webhosting: Získajte kredit vo výške 150 USD, ktorý je možné uplatniť v reklame spoločnosti Microsoft, keď sa zaregistrujete do niektorého z jeho nízkonákladových plánov webhostingu. Plány začínajú na iba 2,95 dolárov mesačne a zahŕňajú mnoho doplnkov, ako je bezplatný názov domény, bezplatný obchodný e-mail a bezplatný SSL certifikát.

Microsoft Azure: Každý hostingový plán so službou Microsoft Azure je dodávaný s bezplatným kreditom spoločnosti Microsoft Advertising vo výške 200 USD. Použitie kupónu Microsoft Advertising je skvelý spôsob, ako si noví inzerenti vyskúšať platformu a určiť, či je to správne pre ich podnikanie. Je to veľmi podobné spoločnosti Google, ale vo všeobecnosti má nižšiu cenu za kliknutie a menšiu celkovú konkurenciu v oblasti ad. To uľahčuje pristátie na najvyšších pozíciách v oblasti ad - čo dáva vášmu podnikaniu väčšiu viditeľnosť za nižšiu cenu.

Často kladené otázky (faq)

Ako uplatním kód kupónu reklamy na Facebooku?

Noví inzerenti si môžu uplatniť reklamný kupón na Facebooku pridaním kódu kupónu počas platobného procesu po vytvorení svojej prvej kampane. Existujúci inzerenti môžu prejsť na "Nastavenia platby" a zadať svoj kód. Stačí kliknúť na časť "Spôsob platby" a potom vyberte "Pridať spôsob platby". Nakoniec vyberte "Facebook Ad Coupon" a zadajte kód kupónu.

Koľko stojí reklama na Facebooku?

Reklama na Facebooku je ocenená na základe ceny za kliknutie (CZK), takže inzerenti platia len za kliknutia, ktoré ich reklamy dostávajú. Priemerná CZK na Facebooku je 1,86 dolárov, ale výrazne sa pohybuje od menej ako 1 do viac ako 5 dolárov za kliknutie. Inzerenti určujú, koľko peňazí chcú minúť na reklamy denne, pričom minimálne sa rovná nákladom na dve kliknutia denne. Získajte viac podrobností čítaním nášho článku o nákladoch na reklamu na Facebooku.

Má Facebook affiliate program?

Áno. Facebook má affiliate reklamný program, ktorý funguje skôr ako odporúčací program ako partnerský program. Program ponúka aktuálnym inzerentom 10 dolárov v reklamnom kredite na Facebooku pre každého priateľa, ktorý sa zaregistruje na účet Facebook Ads.

Čo je novým používateľom Facebooku?

Namiesto vytvárania úplne novej reklamy od Správcu reklám Facebook môžu používatelia platiť za zdieľanie svojho príspevku používateľom mimo svojej siete, nazývanej "posilnený" príspevok. To zvyšuje expozíciu príspevku a povedomie o značke. Posilnené príspevky sú vo všeobecnosti lacnejšie ako štandardné reklamy na Facebooku, ale majú tiež menej možností zacielenia publika.

Pointa

Nájdenie kupónov na reklamy na Facebooku nie je jednoduché, ale bezplatné kredity možno príležitostne nájsť počas propagačných akcií a podujatí a prostredníctvom partnerov tretích strán. Ak máte záujem nájsť dostupnejšie reklamné kupóny, zvážte iné platené vyhľadávacie a sociálne reklamné platformy, ako sú Google Ads, Microsoft Advertising a Twitter Ads.

Dokonca aj s reklamnými kreditmi z kupónov sa podniky snažia navrhnúť reklamy na Facebooku, ktoré prinášajú výsledky, ktoré chcú. Nestrácajte čas alebo marketingový rozpočet nekvalitnými reklamami. Namiesto toho použite profesionálnu službu správy reklamy na Facebooku, ako je Hibu. Bez poplatkov za správu a profesionálnu správu účtu pôjdu vaše výdavky na vašu správu ešte ďalej. Začnite už dnes.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Volám sa Dalibor Polomský. Zaoberám sa podnikaním v oblasti investícií a sociálnych sietí.

Chceš vedieť, keď Dalibor Polomský pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.