Pribrať je finančne náročné

A tým nemyslím ten proces priberania. Jasné, že musím jesť, aby som pribrala. Ale ten pocit, keď máš zrazu o 10 kíl viac a nikto ti nepovie, že si budeš musieť kúpiť aj nové nohavičky.

Pred rokom o takomto čase som prišla domov z Ameriky a košele mi boli na ramenách úzke. Jasné, jasné, veď po Amerike. Lenže mne boli úzke preto, lebo som mala svaly! Minulý rok som totiž celé leto cvičila niekoľkokrát do týždňa. Teraz sú mi tiež košele úzke. Ale svaly si moje telo už dlho nepamätá.

Ja pred rokom:

Je tažké navyknúť si na režim pravidelného cvičenia, behania, vstávania do posilky. Oveľa ľahšie je privyknúť si jedlu, spánku, jedlu a sladkostiam a jedlu a karamelovému cheesecaku. Niežeby som predtým nejedla. Žerem furt, ale tým cvičením sa to nejako vykompenzovalo. A keď som jedla veľa, mala som aspoň výčitky. V priebehu posledných mesiacov už nemám ani výčitky svedomia, keď oblizujem Nutelu z lyžičky o 11 pred spaním.

Tieto kraťase teraz vytiahnem po kolená a dosť. Skončila som.

Nikdy som nemala postavu ako Adriana Lima. Vždy som bola aj cici aj rici, v US ma černosi volali bubble butt a bol to kompliment. Ale teraz mám aj rici, aj nohy, aj brucho, aj cici aj ďalšie cici. Akože fakt, mám pocit, že mám štvore prsia. Išli sme na túru a naivne som sa chcela narvať do mojej super fashion Victoria's secret športovej podprsenky a to čo z nej po bokoch vyliezlo by si zaslúžilo minimálne B-čka.

Teraz určite čakáte nejaký ultra hyper motivačný citát, že pribrala som, ale som hrdá na svoje krivky a nehanbím sa za to. Holý konský úd! Šak, keď zatrasiem svojou rukou, tak spôsobím v Mexiku ďalšie zemetrasenie!

Ale to, že si budeš musieť kúpiť väčšie číslo nohavíc, keď priberieš, to je jasné. Ale povedal ti niekto, že si budeš musieť kúpiť aj nové nohavičky? Vedela si, že aj nohavičky ťa môžu tlačiť?! Tie, čo som nosila len v čase núdze, veď viete, každá máme rozťahané obľúbené nohavičky. Tie sú teraz jediné, ktoré oblečiem a nechce sa mi plakať.

A podprsenky. Viete také tie krásne nevypchaté romantické sexy čipkové spodné prádlo, ktorého mám po milú materu a je mi teraz tak na štvrťku prsa, lebo mám gigantické cecky. A veľké cecky bolia, milé dievčatá! Ono to fakt bolí, aj keď idem dolu po schodoch. Nepáči sa mi to.

Ale prisahám, že to nebola moja chyba! Ja som fakt nemala čas cvičiť :/ Keď som došla po lete, tak som ešte premotivovane chodila, aj na crossfite som bola, všetko a fakt ma to bavilo. Lenže som nemala potom prácu, a aj to trápne fitko niečo stojí. Potom bola zima, nemôžem behať v zime, šak budem chorá! Prácu som síce mala, ale aj školu, aj stáž a frajera a fakt som nemala čas. Potom som sa presťahovala. Jazierko pri byte, jasné, tam budem chodievať behávať...povedala Miška oduševnene majiteľke bytu. Uhm, bola som tam dvakrát. Pretože som potom mala dve práce, chodievala domov o 11 v noci a svojho frajera som obchádzala iba ráno v kuchyni. Takže musíte to objektívne uznať, že som sa fakt snažila, ale jednoducho sa to nedalo.

No ale teraz, mám novú prácu, zrazu aj čas (normálne som aj začala pozerať Game of Thrones), ale sama sa nedonútim. Takže si budem musieť najať trenéra. Najlepšie by bol nejaký kamoš, ktorý by mi ukázal čo a ako, lebo keby mňa vidíte cvičiť, tak sa akurát tak bojíte, že si ublížim. A mám rada crossfit. Ale fakt akože 70€ mesačne, za to si radšej kúpim tú letenku do Izraela. Ale rozmýšľala som aj nad nejakým tancom. Chápete, nech to môžem potom v KC-čku zúžitkovať :D Páči sa mi Burlesque, nálepky na bradavky, to je moje, musím si o tom zistiť viac.

Takže to sum it up, oveľa lacnejšie ma výjde zotrvať v mojom priberacom procese :D

No, ale pointa tohto môjho bedákania je, že tuto tento link mi budú kamošky posielať s výkričnikmi a gifkom žerúcej ženskej, keď fakt nezačnem so sebou niečo robiť. Tak mi držte palce, posielajte kontakty na kamošov trénerov s pevnými nervami a verím, že sa ozvem s ďalším updatom, ako umieram zo svalovice.

A sladkosti preč!

Žartujem...

To by som nikdy neurobila....

Pre moje normálne vyzerajúce fotky sleduj môj Instagramík ❤️

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
16
Poslať správu
Community & Office manager - blogy sú moje deťátko, som adminkou a zároveň aj sama blogujem. Moje blogy budú väčšinou o dvoch veciach, ktoré milujem - cestovanie a jedlo. Ak čokoľvek potrebujete, neváhajte mi napísať na [email protected]. :)

Chceš vedieť, keď Michaela Chrkavá pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.