Z LESA AŽ K NÁBYTKU - LUXUSNÝ ZÁHRADNÝ NÁBYTOK

Nie je žiadnym prekvapením, že pojem „udržateľný“ je módnym pojmom domácich interiérov, všetci chceme investovať do nábytku, ktorý nielen skvele vyzerá, ale má nízky vplyv na životné prostredie.

V SUNS Lifestyle pre nás znamená udržateľnosť viac ako len materiál a odkiaľ pochádza, záleží nám na životnosti našich produktov a veríme, že lepší nákup by mal znamenať nákup menej často.

To je dôvod, prečo sme veľkými fanúšikmi používania teaku v našich kolekciách pre vonkajšie stolovanie a záhradné sedacie súpravy. Nielen, že skvele vyzerá, je to tiež jedno z najtrvanlivejších a vodeodolných tvrdých driev, ktoré je schopné odolať prírodným živlom a pritom si zachováva svoj dobrý vzhľad po celý rok. Nie je náhodou, že to bola po stáročia voľba staviteľov lodí.

Teak, ktorý používame v našom nábytku, je vždy certifikovaný Forest Stewardship Council, čiže FSC. To znamená, že pochádza z lesov, ktoré sú zodpovedne obhospodarované podľa ekologických a ekonomických noriem. Môžete si teda oddýchnuť v našej kolekcii Kota lounge alebo sa pobaviť pri stole Ovada s vedomím, že nielen dobre vyzerajú, ale sú aj príjemnými produktmi.

Zdroje s certifikáciou FSC sú identifikované podľa 10 princípov a 57 kritérií, aby sa zabezpečilo, že drevo z týchto lesov zahŕňa zodpovedný dodávateľský reťazec, podporuje udržateľné lesné hospodárstvo, znižuje skleníkové plyny, chráni divokú prírodu a bráni odlesňovaniu.

FSC tiež zaisťuje, že komunity obklopujúce tieto lesy a plantáže budú mať z týchto iniciatív tiež prospech. Pri nákupe vždy hľadajte univerzálne logo FSC, aby ste si overili, že je drevo vierohodné a má certifikáciu FSC.

VYTVÁRANIE HODNOTY

Z povrchu je to zle vidieť, ale nie každý teak je rovnako kvalitný. Nekvalitné teakové výrobky nevydržia tak dlho a nemajú rovnakú vodoodpudivosť kvôli absencii prírodných olejov. Používame vysoko kvalitný teak s certifikáciou FSC, získaný z vonkajšieho jadrového dreva udržateľne obhospodarovaného vyrasteného stromu, ktorý je starý aspoň 20 rokov. Kvalitu neprekonáte a my si bez nej nevieme predstaviť nábytok, ako je náš stôl Madre. Náš teak má jednotnú povrchovú úpravu, farbu a tvrdosť a navyše má vysoký obsah prírodných olejov, ktoré ho chránia pred vonkajšími vplyvmi, ako je dážď, pleseň a drevožravý hmyz. Ideálne pre vonkajší nábytok.

LUXUSNÝ NÁBYTOK, KTORÝ SA VYRÁBA AKO DOBRÉ VÍNO

Nielen, že sa teak ľahko udržuje, ale aj krásne starne – časom získa hladkú striebristo šedú farbu. Pravidelným čistením zabránite usadzovaniu nečistôt a raz ročne odporúčame na čistenie nábytku použiť mäkkú kefu a zmes jemného mycieho mydla a vody. Teakové tmely môžu tiež pomôcť zabrániť poškodeniu dreva a udržať váš nábytok dlhšie medovo sfarbený.

NÁBYTOK NA MIERU NA DOKONČENIE VAŠEJ ZÁHRADY

Ak chcete zistiť, ktorá vonkajšia kolekcia by mohla byť ideálna pre vás a vašu záhradu, náš tím znalých milovníkov salónikov SUNS Lifestyle je vždy po ruke, aby vám prehovoril o možnostiach, zavolajte nám aebo nás navštívte na našom Showroom v Nitre.

SME ZAVIAZANÍ K UDRŽATEĽNOSTI

SUNS Lifestyle sa zaväzuje minimalizovať svoj vplyv na planétu a podporovať udržateľné podnikanie a výber produktov. Ponúkame odolné produkty, ktoré sú vždy vyrobené tak, aby vydržali, a máme rastúci výber nábytku a doplnkov, ktoré sú vyrábané s použitím recyklovaných

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
I love life because what more is there. Travel & Photography & Food Birthplace: Earth Race: Human Politics: Freedom Religion: Love ?? ©1988s

Chceš vedieť, keď Just Zuzana pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.