27.9.2022 10:29

Túžite po zvodných perách? Pár dôvodov prečo sa už výplní báť nemusíte.

Už ste sa niekedy pozreli do zrkadla a spýtali ste sa sami seba, ako by ste vyzerali s plnšímí perami? Že by ste ich už nekontúrovali, aby ste im dodali ten požadovaný objemný vzhľad?

Výplň na pery s kyselinou hyalurónovou je pre vás ako stvorená. prečo? Tieto výplne pier nie sú trvalé a dajú sa ľahko odstrániť. Vydržia však aj dlho, ak si ten vzhľad pier v budúcnosti zamilujete. Navyše uzamyká vlhkosť v vo vašich perách.Predtým, ako odpoviem na veľkú otázku – prečo nie sú výplne na pery s kyselinou hyalurónovou strašidelné, poďme si najprv povedať o výplniach na pery všeobecne.

Čo sú výplne na pery? Ak sledujete Kardashianky alebo ste o nich dokonca počuli, možno vám sú výplne na pery celkom známe. Ide o injekčné substancie, ktoré sa vstrekujú do vašich pier, aby mali plnšie pery. Čo ho však robí výnimočným, je jeho neinvazívny charakter. Najmä preto, že väčšinou vždy, keď počujeme slovo zväčšenie pier, okamžite si ho spojíme s chirurgickým zákrokom.To už neplatí.Výplne pier nie sú v žiadnom prípade invazívne. To znamená, že vaša pokožka nebude počas tohto procesu rozrezaná. Všetko, čo je potrebné, je injekcia. V skutočnosti môže byť postup ľahko dokončený v priebehu niekoľkých minút. Existujú však typy výplní pier, ktoré je potrebné vykonať pomocou chirurgického zákroku, o ktorom budem hovoriť neskôr.

Okrem toho, výsledok, ktorý poskytujú tieto výplne na pery, vyzerá dostatočne jemne, aby vyzeral prirodzene, ale dostatočne bacuľatý, aby si ho všimli. Čo to robí ešte lepším, je to, že výplne pier nie sú trvalé. Takže, ak skutočne nemáte radi vzhľad, ktorý vám dala výplň, môžete si ho nechať odstrániť, pomocou rozpustenia danej kyseliny. Krásne pery vám vytvoria v Dermacenter kde vám ich upravia na základe požidaviek prípadne po porade s odborníkom. Ďalšou vecou o výplniach na pery je, že vám môžu vydržať od 6 mesiacov do 2 rokov, v závislosti od značky, ktorú ste si vybrali. Rôzne typy výplní na pery.

Na výber sú tri rôzne druhy výplní na pery:

Výplne na pery s kyselinou hyalurónovou Permanentné silikónové výplne na pery Kolagénové výplne na pery

Výplne na pery s kyselinou hyalurónovou

Hlboko hydratačné výplne pier so schopnosťou uzamknúť vlhkosť v oblasti, kam sa výplň vstrekuje. Vďaka tomu je ideálny na zvýraznenie vašich pier, ich zväčšenie ale aj dotvarovanie. Bežné výplne pier vydržia iba 6 mesiacov až 1 rok. Výplň kyselinou hyalurónovou Jalor Sweet Touch môže poskytnúť prirodzene vyzerajúcu výplň, ktorá môže trvať až 2 roky. Mnoho ľudí uprednostňuje tento druh výpne , pretože po vstreknutí vyzerá prirodzene a možno ju kedykoľvek odstrániť.

Permanentné silikónové výplne na pery

Hoci sú výplne na pery vo všeobecnosti polopermanentné, tento si vyslúžil svoje meno, pretože na rozdiel od iných výplní na pery, Permanentné silikónové výplne na pery nie sú v tekutej forme. Majú tvar podobný perám, ktoré sa potom chirurgicky implantujú na vaše pery. Toto je jediný typ výplne pier, ktorý si vyžaduje chirurgický zákrok.Poznámka: Ak si injekčne podávate výplne do pier prvýkrát, nemali by ste si vybrať tento typ výplne, pretože je invazívny a nejaký čas trvá, kým sa rany zahoja.Kolagénové výplne na pery

Tieto výplne na pery sú podobné výplniam s kyselinou hyalurónovou, ktoré sa dodávajú v gélovej forme. Jediný rozdiel medzi nimi je, že kolagén nehydratuje pokožku. Kolagén môže byť tiež vytvorený tak, aby vám poskytol požadovaný tvar a objem, ktorý chcete. Tieto typy výplní zvyčajne vydržia dlhú dobu. Avšak s najnovšími pokrokmi, ktoré sa dosiahli v oblasti výplní s kyselinou hyalurónovou, tieto výplne prekročili svoju životnosť. Tu je dôvod, prečo by ste sa nemali báť výplní na pery

1. Nie je to také bolestivé, ako si myslíte Ak sa obávate injekcie ihly, nebojte sa, nikto ich nemá rád. Skvelá vec na výplniach kyseliny hyalurónovej je, že lekár aplikuje znecitlivujúci prostriedok, takže injekciu počas procedúry nebudete cítiť. Po vstreknutí výplne vám lekár jemne masíruje pery, aby sa výplň rovnomerne rozložila.

2. Nie je vyrobený z chemikálií Kyselina hyalurónová môže znieť strašidelne, ale nie je. V skutočnosti máme túto kyselinu v našich spojivových tkanivách a kĺboch, jej hlavnou úlohou je uzamknúť vlhkosť a udržiavať tieto oblasti dobre hydratované. Táto špeciálna vlastnosť kyseliny hyalurónovej ich robí ideálnymi pre výplne pier. Jeho funkcia uzamykania vody je schopná zadržať vlhkosť, aby vaše pery vyzerali plné.

3. Vyzerá to prirodzene Možno ste videli príliš veľa zbabraných operácií, ktoré nevyzerajú ani zďaleka prirodzene a máte z toho strach. Nebojte sa Výplne s kyselinou hyalurónovou nemenia tvar vašich pier. Vyplní len niektoré časti vašich pier. Je to skôr zlepšovák ako menič tvaru pier, čo znamená, že svojim perám len dodáte väčší objem. Nezmení samotný tvar, aby ste získali jemný a prirodzene vyzerajúci povrch.Navyše, ak vzhľad neprekopete, môžete ho ľahko odstrániť. Aké skvelé je to?

4. Ľudia vás NEBUDÚ súdiť V prvom rade nie – sú to vaše pery a zvýši to vaše sebavedomie. Myslite na konečný výsledok. Boli ste neistí svojimi perami. Touto zmenou si pozdvihnete sebavedomie spolu s vylepšením pier. Výplne s kyselinou hyalurónovou navyše poskytujú prirodzene vyzerajúce výsledky.

Ako dlho vydržia výplne na pery?

Existujú rôzne typy výplní na pery, ktoré môžu vydržať 6 – 9 mesiacov, no pre niektorých to môže byť aj menej. Ak však používate Semi-permanentný výplň, môže vydržať 1 – 2 roky, čo je skvelé pre tých, ktorí chcú, aby ich výplne vydržali dlhšie. Takeaways

Všetci ostatní, ktorí si nechali vpichnúť výplne do pier, vedia, ako sa cítite. Príliš sa báli, ale konečný výsledok sa im páčil. Čo je skvelé na týchto plnivách s kyselinou hyalurónovou, je to, že ich telo časom absorbuje. Alebo ich môžete ľahko vybrať, ak chcete.

Ak sa vám článok páčil, sledujte môj Blog

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
I love life because what more is there. Travel & Photography & Food Birthplace: Earth Race: Human Politics: Freedom Religion: Love ?? ©1988s

Chceš vedieť, keď Just Zuzana pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.