Unboxing Apple iPhone 15: Nie je to len USB-C!

Telekom mi za rekordné 2 dni doručil môj nový telefón a ja som veľmi zvedavý na jeho unboxing.

Kuriér mi doručil elektronické dokumenty a z vratnej ekologickej krabičky som si vytiahol samotný iPhone 15, SIM kartu a tiež kupón na príslušenstvo (P.S. Díki, Telekom). Mimochodom, SIM karta nie je nutnosťou, tento telefón už podporuje aj eSIM, čo ti ponúka samotný web už pri objednávke.

Zaoblené telo a "nové" funkcie z iPhone 14 Pro

Krabička podčiarkuje minimalistický dizajn spoločnosti Apple. S vyobrazením zariadenia a tapety na mieru si môžeš prezrieť aj logo spoločnosti a názov série. To je všetko. Do útrob sa dostaneš, ako inak, cez ekologické papierové pečate, ktoré strhneš potiahnutím.

Po tom, ako otvoríš veko, na vrchnej časti krabičky nájdeš premyslený výrez pre vystupujúce objektívy fotoaparátov. Pri pohľade dovnútra zasa nájdeš telefón otočený fotoaparátmi nahor. Matná čierna, moja voľba.

V porovnaní so štrnástou a trinástou generáciou je tu výrazný rozdiel a to zaoblené telo zariadenia. Je to skvelé najmä z pohľadu, že tento model až tak nereže do ruky a má veľmi príjemné uchopenie aj pri dlhšom používaní. Ale načo to vlastne hovorím, 95% ľudí vrátane mňa používa obal.

Na displeji máš opäť papierovú nálepku, so zobrazením ovládacích prvkov. Ak ju zlepíš, nájdeš opäť zaoblené hrany (t.j. bočné hrany z hliníkovej zliatiny, nie displej). Zapínam iPhone 15 a púšťam sa do testovania spolu s iOS 17. Nové widgety, MagSafe a nový fotoaparát 48 MPx z Pro modelov, to bude ako prvé.

A na záver ..

Nie, obal nie je v balení. Nie, nabíjačka nie je v balení, ak chceš originálnu, musíš si ju dokúpiť za 24,90 €. V balení je kábel USB-C na USB-C, tentokrát textilný. Ak máš USB-A nabíjačky doma či v aute, môžeš im zakývať :)

Pokračovanie coming soon ...

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Technologický nadšenec, občas prehnaný detailista.

Chceš vedieť, keď Slavo Dzuričko pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.