Welcome to Miami Beach!

…”Welcome to Miami and Bienvenidos a Miami”… Nalaďte sa na latinsko-americký temperament a vytiahnite slnečné okuliare s opaľovacím krémom; pretože tento príspevok nás zavedie na Miami!

South Beach je epicentrom zábavy na Miami a jednou z najobľúbenejších oblastí mesta, ktoré každoročne priťahuje milióny návštevníkov z celého sveta. Je to miesto známe nekonečnou zábavou, epickým nočným životom, kuchyňou svetovej triedy a nádherymi plážami, kde celoročne svieti slnko. Hneď po vašom príchode vám bude jedna vec jasná – Teraz je ten párty čas!

Známy pre plavby, divoké kluby a Kubánsky vplyv je South Beach jednoducho očarujúci raj v Miami. Je to miesto, kde si môžete vychutnať zábavu na slnku. Ľudia sem chodia za oddychom aj za vzrušením, zažiť malú Latinskú Ameriku, stretnúť kultúru z rôznych kútov sveta a vidieť nevídané pouličné umenie – jedinečný Art Deco štýl, alebo sa nadýchať tropického vzduchu a vyvaliť sa na nekonečných plážach s bielym pieskom.

Veci, ktoré by ste nemali vynechať kým ste v Miami:

Prejdite sa a preskúmajte všetky neuveriteľné architektúry art deco! South Beach je ich plná a vy budete mať pocit, že ste sa stratili v 50. rokoch.

Dobyte pláž! Koniec koncov, nie je to ten dôvod, prečo ste tam? Nájdete tu veľa bielych piesočnatých pláží susediacich s krištáľovo čistou vodou oceánu.

Prejdite sa cez ulicu „Espaňola Way“ a Ocean Drive – a vychutnajte si večeru, nápoje alebo len sledujte ľudí a počúvajte skvelú hudbu

Nakúpte na Lincoln Road

Vychutnajte si nočný život – to je to, čím je South Beach najviac známe! Nájdite si latinský klub, kde si môžete zatancovať

Choďte si pozrieť umelecký okres Wynwood. Nájdete tam nielen pouličné umenie, vonkajšie galérie ale aj úžasne jedlo vo Wynwood Kitchen & Bar.

Vyhraďte si nejaký čas na preskúmanie centra mesta Miami, Key Biscayne, Brickell alebo Coral Cables, ktoré sa nachádzajú len na druhej strane mostu, ktorým sa dostanete do Miami.

NAVŠTÍVILI STE UŽ SOUTH BEACH MIAMI? NEVÁHAJTE ZANECHAŤ KOMENTÁR S ĎALŠÍMI ODPORÚČANIAMI! 🙂

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
Nikoleta Ivankova-Macejova Second Runner-Up Miss Universe Bikini World Traveller/ Blogger/ Model I love Travel, Fashion & Dogs. Follow me to explore the world together

Chceš vedieť, keď nikoleta.ivankova.m pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.