24.12.2017 11:56

Je internet zlo?

Veľa ľudí z generácie Y (zväčša naši rodičia) nám hovoria že sme stále len na internete, je naozaj internet také zlo?

V dnešnej dobe si už málokto dokáže predstaviť život bez internetu. Veľa starších ľudí hovorí že je to zlé, že už sa mladý nestretávajú a podobne. Pritom veľa krát sa nedá stretnúť tak rýchlo. Pokiaľ je niekto každý deň v škole do večera, potom ešte hodinu cestuje domov tak je to viacmenej bez šance. Alebo ak niekto býva na druhom konci republiky. Internet má aj viacero výhod.

Spoznávanie ľudí

Ľudí na internete môžete spoznať všelijako. Dať niekde komentár a niekomu sa bude páčiť tak skúsite šťastie a napíšete mu. Alebo na zoznamkách. Spoznal som tak zopár ľudí a neľutujem.

Hľadanie informácií

Internet je miesto kde nájde každý všetko. Je to jednoduchšie ako ísť do knižnice a hľadať knihu, ktorú veľa krát ani nemajú. Taktiež aj v škole profesor pošle materiály na internet namiesto unavného písania niekoľko stranových poznámok.

Pozeranie filmov, počúvanie hudby

Kto z nás ešte ani raz si nepozrel nejaký film na internete alebo nevypočul si nejakú pesničku na YouTube. Asi každý z nás používa YouTube alebo niektorú zo streamovacích služieb. Aj keď už málokto pozná ten pocit mať zahraničnú platňu, stále sa nájde zopár ľudí čo si radšej kúpia platňu alebo si zaplatia a idú do kina, čím aspoň neporušujú zákony.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Blogy o všetkom, pre všetkých

Chceš vedieť, keď Kubo_uv pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.