Strata je to najhoršie, čo ťa dokáže stretnúť!

Niekedy za teba koná život!

V živote sa ocitneme v rôznych situáciách. Niektoré stoja za to, aby sme si ich pamätali do konca života, no iné by sme zas najradšej vymazali zo svojich spomienok.

Môj dnešný blog sa týka smrti. Pred istým časom sa z môjho života naveky vytratil človek, ktorého som milovala. Stalo sa to tak náhle a nečakane. To bolo na tom to najhoršie. Smrť príde a nečakane si vezme , to čo myslí, že patrí jej. Vy s tým samozrejme nesúhlasíte a preklínate ju všetkými možnými spôsobmi. Potom prichádza na rad veľmi známa a obľúbená otázka: "Prečo sa to muselo stať práve mne? "

Plačete do vankúša, no odpovede neprichádzajú. Nastupuje ten známy pocit beznádeje a nekonečnej frustrácie. Výčitky a čo by sa stalo, keby... Ďalej, spomínate na chvíle, ktoré Ste s danou osobou prežili. Prirodzene sa v tom žiali ešte viac utápate. Zo dňa na deň nad tým premýšľate a nenachádzate v danej udalosti žiadny zmysel. Spomínate na posledný okamih, kedy ste sa so zosnul-ou/-ým stretli posledný krát. Ak, sa pri poslednom stretnutí odohralo ešte niečo ako hádka, alebo si vypočul výčitku, ktorá sa záchvate zlosti omylom vydrala z vašich úst, tak koniec. Myslíte na to, ako si to budete nekonečne dlho vyčítať. Možno sa tak aj stane, ale čo Vám to pomôže?

Včera v noci som sa pozrela na oblohu a moje srdce zalial smútok a oči slzy. Rozmýšľala som nad tým, či má človek dušu.

Raz som v jednom dokumente počula o teórii, ktorá hovorila o tom, že človek sa po smrti premení na hviezdu a z neba na nás dáva každučkú noc pozor. Pozrela som sa na oblohu so slzavými očami a vybrala si jednu hviezdu. Začala som sa s ňou rozprávať a predstavovala si pri tom, že je to tá osoba, ktorá mi tak neuveriteľne chýba. Povedala som všetko, čo som nestihla, keď bola živá, či mi to pomohlo, to neviem, ale mala som taký zvláštny- neurčitý pocit.. Neviem ho ani opísať.

Na záver by som chcela dodať jednu vec. Nikdy neviete, čo sa môže stať, osud je nevyspytateľný. Preto, ak máte niekoho radi, tak mu to dávajte patrične najavo. Správajte sa tak, akoby mal byť ten deň posledný!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Fresh Dream pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.