Pozor na tú fialovú

a kde bude najbližšie tri dni najväčší výskyt najštýlovejších gentlemanov.

Farba na rok 2018 je vybraná a dá sa očakávať, že sa čoskoro prejaví aj v módnych trendoch a tiež trendoch interiérového dizajnu.

Ultra violet sa považuje za farbu, ktorá citujem „komunikuje originalitu, vynaliezavosť a vizionárske myslenie“ a dá sa povedať, že je obrazom súčasnej doby.

Okrem iného má dokonca vraj pozitívny vplyv na dámy pracujúce v oblasti kreativity. Aspoň už mám jasno v tom, čo kúpim svojej dobrej kamarátke na narodeniny, keďže je kreatívnou riaditeľkou v reklamnej agentúre – levanduľovú sviečku.

Fialová je celkom náročná na kombináciu a verím, že sa príležitosti chopia iba ľudia s pravým citom pre kombináciu farieb, úprimne sama by som sa neodvážila. Ak však do googlu zadáte „what to wear with ultra violet“ nájdete nejaké múdre rady ako na to.

Outfit blogerky Galant girl (ktorá to mimochodom s farbami naozaj vie) nižšie na foto je vysoká škola stylingu a zároveň skvelá inšpirácia ladenia farieb:

Foto: galantgirl.com

Kde si určite budú vedieť s farbou ultra violet poradiť, je na udalosti, ktorá sa právom považuje za najväčšiu oslavu pánskej módy na svete - Pitti Uomo, ktorá sa koná vo Florencii už od roku 1972. Jednoducho najvyššia koncentrácia dokonalého pánskeho štýlu a gentlemanov na meter štvorcový.

Začína sa už tento pondelok 8. januára, je rozdelený na módne prehliadky a veľtrh. Dominovať mu bude téma athleisure, keďže takmer všetky značky majú svoje streetwear kolekcie a práve tento štýl sa označuje ako budúcnosť pánskej módy.

Nenechajte si teda následne újsť nádielku streetstyle fotiek z tejto udalosti, pretože je to určite miesto s najlepšími outfitmi spomedzi všetkých ostatných fashion weekov - iba podľa môjho subjektívneho názoru. A takto nejako by to tam malo vyzerať:

Foto: Pinterest

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Michaela Bičkošová pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.