Korpus:
4 lyžice ovsených vločiek 4 lyžice čokoládového jogurtu 2 bielka 30 g proteín pol balíka kypriaceho prášku sladidlo- stévia alebo cukor
Rozmixujeme suroviny na korpus a vylejeme na dno tortovej formy. Dáme piecť do rúry na 10 minút pri teplote 180°.
Fialová čučoriedková vrstva: mrazené čučoriedky pol balíka želatíny sladidlo alebo cukor 250g odtučneného tvarohu
Ovocie rozvaríme. Pridáme trochu vody a želatinu podľa návodu. Necháme krátko vychladnúť a hneď zmiešame s tvarohom. Pridáme trochu sladidla. Vylejeme do formy na korpus a necháme na polhodinu v chladničke. Potom vyberieme z chladničky, poukladáme mrazené čučoriedky.
Biela tvarohová vrstva: 250g tvarohu sladidlo alebo cukor druhá polka balika želatiny
Tvaroh zmiešame so sladidlom a želatínou,ktorú sme si pripravili podľa návodu na obale. Zmesou zalejeme fialovú vrstvu s čučoriedkami na vrchu. Dáme opäť zachladiť. Nakoniec dozdobíme čučoriedkami, kokosom, nastrúhanou čokoládou.
Dobrú chuť :)
Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].
Chceš vedieť, keď Klaudi_rimka pridá nový blog?
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.